Apple Watch Series 8: Μάλλον θα μπορεί να μετράει τη θερμοκρασία

apple watch series 8, Apple Watch Series 8: Μάλλον θα μπορεί να μετράει τη θερμοκρασία

Το επερχόμενο Apple Watch Series 8 θα μπορεί να μετράει τη θερμοκρασία του χρήστη χάρη σε έναν νέο ενσωματωμένο αισθητήρα, σύμφωνα με τον αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg.

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Gurman αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το Apple Watch Series 8 θα διαθέτει έναν νέο αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, αφού ο αισθητήρας περνάει τις εσωτερικές δοκιμές της Apple.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, ο αισθητήρας είναι «καλός» τόσο για τη standard series 8 όσο και για ένα νέο «στιβαρό μοντέλο» σχεδιασμένο για αθλητές. Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό ειδικό θερμόμετρο, το Apple Watch δεν θα δίνει στους χρήστες μια άμεση ανάγνωση της τρέχουσας θερμοκρασίας του σώματός τους, αλλά θα τους ειδοποιεί απευθείας εάν πιστεύουν ότι έχουν πυρετό.

“Μπορείτε να περιμένετε μερικές νέες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας στο φετινό Apple Watch. Τον Απρίλιο, ανέφερα ότι η Apple στοχεύει να προσθέσει ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος σε μοντέλο της Series 8, υποθέτοντας ότι η ικανότητα θα περάσει τα τεστ κατά τη διάρκεια των εσωτερικών δοκιμών. Τώρα πιστεύω ότι το feature θα προστεθεί τόσο στο τυπικό Apple Watch Series 8 όσο και σε μια νέα ανθεκτική έκδοση που απευθύνεται σε αθλητές extreme sports.”

Εκτός από τον νέο αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, το Apple Watch Series 8 αναμένεται να διατηρήσει τον ίδιο σχεδιασμό με το Apple Watch Series 7 και τον ίδιο επεξεργαστή με τα Series 6 και 7. Ο Gurman σημείωσε τώρα ότι το Apple Watch Series 8 ενδέχεται να έρθει με αναβαθμισμένες οθόνες στα μοντέλα ανώτερης κατηγορίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.