Apple Watch Series 8: Renders αποκαλύπτουν το redesigned wearable

apple watch series 8, Apple Watch Series 8: Renders αποκαλύπτουν το redesigned wearable

Από την περυσινή χρονιά η Apple αποκάλυψε ένα wearable με ελάχιστες σχεδιαστικές αλλαγές. Αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να το ανακοινώσει η εταιρεία, από ότι φαίνεται το σχέδιο που οι tipsters νόμιζαν ότι ήταν για το Apple Watch Series 7, ήταν μάλλον για το Watch Series 8.

Πολλές αναφορές έκαναν λόγο για ένα Apple Watch Series 7 με σχέδιο με επίπεδες άκρες, ωστόσο τελικά αυτό έφτασε με πιο στρογγυλεμένες πλευρές και μεγαλύτερη οθόνη. Σύμφωνα με τον νέο leakster ShrimpApplePro, ένα μελλοντικό μοντέλο Apple Watch, πιθανότατα η σειρά 8, θα μπορούσε να διαθέτει ένα επίπεδο glass.

apple watch series 8, Apple Watch Series 8: Renders αποκαλύπτουν το redesigned wearable

Παρόλο που μίλησε για ένα μη ανακοινωθέν μοντέλο Apple Watch με επίπεδη οθόνη πέρυσι, το FrontPageTech είχε αναφέρει ότι το νέο σχέδιο μπορεί να είναι για το Watch Series 8 και όχι το 7, όπως και συνέβη. Τώρα έχουν δημιουργήσει νέα renders για να μας δώσουν μια καλύτερη ιδέα του πώς θα μπορούσε να μοιάζει.

Πίσω στο Watch Series 8, ο νέος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά υγείας, θα μπορούσε να το κάνει το καλύτερο smartwatch της χρονιάς.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά υγείας που διαθέτει, οι αναφορές λένε ότι το Watch Series 8 μπορεί να προσφέρει βελτιωμένη παρακολούθηση κολπικής μαρμαρυγής καθώς και αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος.

apple watch series 8, Apple Watch Series 8: Renders αποκαλύπτουν το redesigned wearable

Το wearable θα μπορούσε επίσης να προσφέρει μια νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη δορυφορική συνδεσιμότητα.

Το ρολόι φέρεται να είναι διαθέσιμο σε τρία μεγέθη και μπορεί να έχει και δύο παραλλαγές – ένα οικονομικό μοντέλο και μια ανθεκτική παραλλαγή για αθλητές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.