Gear

Apple Watch: Έτοιμο να σπάσει νέο ρεκόρ το 2018

Η Apple σημειώνει επιτυχία στην αγορά με, σχεδόν, κάθε προϊόν που κυκλοφορεί. Εδώ και δύο χρόνια, Ο Αμερικανός κατασκευαστής κυκλοφορεί την σειρά έξυπνων ρολογιών του, τα Apple Watches. Ξεκινώντας με τα Series 1, πλέον οι νεότερες προτάσεις είναι τα Series 3 κ.ο.κ.

Κατά το event του περασμένου Σεπτεμβρίου, στο οποίο η Apple παρουσίασε το νέο iPhone X, επιφύλασσε (μεταξύ άλλων) και την ανακοίνωση των Apple Watch Series 3. Ο Tim Cook πήρε λίγο χρόνο για να αναφερθεί στην τεράστια επιτυχία των έξυπνων ρολογιών του Cupertino, τονίζοντας πως το Apple Watch δεν είναι απλώς το smartwatch με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, αλλά βρίσκεται και στην κορυφή της σχετικής λίστας των κανονικών ρολογιών, ξεπερνώντας εταιρείες όπως η Rolex, η Seiko, η Omega, η Longines κλπ.

Σύμφωνα με έναν βασικό προμηθευτή της Apple για εξαρτήματα (SiP – System in Package) του Apple Watch, ονόματι Advanced Semiconductor Engineering (η διαρροή συγκλίνει προς τον συγκεκριμένο κατασκευαστή), τα κέρδη τόσο του ίδιου, όσο και των υπόλοιπων προμηθευτών εξαρτημάτων σημείωσαν τον Νοέμβριο μια άνοδο της τάξης του 23.89%, από την κυκλοφορία των έξυπνων ρολογιών της εταιρείας μέχρι σήμερα. Κύριος υπεύθυνος για την σημαντική αύξηση είναι η νέα γενιά Apple Watches, Series 3, της οποίας μάλιστα μια έκδοση επιτρέπει την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω cellular.

Τα νέα Series 3 ρολόγια της Apple ενδέχεται να σημειώσουν περισσότερες πωλήσεις κατά 20% την παρούσα εορταστική περίοδο, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι. Αν οι πωλήσεις των Apple Watches συνεχίσουν έτσι, το πρώτο τρίμηνο του 2018 θα σπάσουν το δικό τους ρεκόρ εσόδων και πωλήσεων. Φαίνεται πως η ζήτηση για τα έξυπνα ρολόγια της Apple είναι σταθερά σε υψηλά επίπεδα και αυτό αποφέρει συνεχώς καρπούς στην Αμερικάνικη εταιρεία.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Δεκεμβρίου 2017 20:06

Σχόλια

  • Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος! Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα μνα είναι τόσο βολικό, σε πολλά θέματα, όχι μόνο για τις κλήσεις, αλλά και για τα notifications, emails, Μηνύματα, ακόμα και τη μουσική.

    Και ειδικά όταν δουλεύεις σε περιβάλλον που απαγορεύονται τα κινητά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.