Apple WWDC 2023: Έρχονται αρκετοί νέοι Mac

Apple wwdc Mac, Apple WWDC 2023: Έρχονται αρκετοί νέοι Mac

To ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple, το WWDC, ξεκινά στις 5 Ιουνίου και περιμένουμε να δούμε πολλά νέα προϊόντα.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg, θα δούμε το AR/VR headset, καθώς και τη νέα έκδοση των λειτουργικών συστημάτων της εταιρείας για smartphone, tablet, υπολογιστές και smartwatches. Ο Gurman είπε επίσης πως πρέπει να περιμένουμε και “αρκετούς νέους Mac” που σημαίνει ότι θα υπάρχουν περισσότεροι από τους MacBook Air 15″ με chipset M2.

Ο ίδιος αναλυτής έχει πει ότι οι Mac με πλατφόρμα M3 θα αποκαλυφθούν αργότερα μέσα στο έτος. Το νέο Macbook Air θα έχει τσιπ M2, αφήνοντάς μας έναν νέο υπολογιστή Mac Pro με τσιπ M2 Ultra για «απόλυτη απόδοση CPU». Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε ένα νέο Mac Studio με τσιπ M2.

Η κεντρική ομιλία θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος και αναμένεται να έχει live streaming.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Και ως οφείλεται πιστοί μου, όλοι πρέπει να γίνουν ανάρπαστοι με προεξόφληση! Μην έχουμε πάλι λαχτάρες κλάματα κ λιγούρες όπως με τα MAC M2 που έπιασαν μακα οι γραμμές παραγωγής κ η supply chain..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.