Massage mouse, Οι ώρες μπροστά στον υπολογιστή περνούν ευχάριστα…

Στην ευρωπαϊκή έκθεση ερωτικών βοηθημάτων EroFrame (μην με ρωτήσεις τώρα γιατί το ξέρω αυτό…) παρουσιάστηκε η συσκευή που θα μας κάνει να μην βλέπουμε την ώρα να πάμε να κάτσουμε μπροστά στον υπολογιστή για να δουλέψουμε: ένα ποντίκι που μας κάνει μασάζ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα…

Το… μασαζοποντίκι massager mouse της ArtFactory έχει ωραία αίσθηση στο χέρι και ακόμα πιο ωραία στο σώμα. Σταματάς να κάνεις ένα διάλειμμα από τη δουλειά, επιλέγεις το massage mode και αφήνεσαι να σου πάρει μακριά πονάκια και το στρες. Μπορείς να το χρησιμοποιείς τόσο σε Mac όσο και σε Windows υπολογιστές, έρχεται με ένα stand για φόρτιση και εκπέμπει ένα πολύ sexy φως για να σε χαλαρώνει.

, Massage mouse, Οι ώρες μπροστά στον υπολογιστή περνούν ευχάριστα…

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis tsagkarakis

θα περιμένω την δεύτερη έκδοση του ποντικιού που σε αλείφει και με αιθέρια έλαια!!!! :p

Βαγγέλης

και εγώ την τρίτη εκδοχή που θα σου ψιθυρίζει λογάκια…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Gear Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Watch: Αποκτά τη νέα λειτουργία Find My Watch για εντοπισμό από απόσταση και όχι μόνο

Οι χρήστες Pixel Watch θα μπορούν σύντομα να παρακολουθούν το wearable τους και να κάνουν άλλα χρήσιμα πράγματα, από απόσταση.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Νέα συσκευή το μετατρέπει σε iPod

Εάν έχετε ένα παλιό Apple Watch που έχει μείνει αφημένο στην άκρη, υπάρχει ένα νέο προϊόν που ονομάζεται TinyPod και μπορεί να του δώσει νέα χρησιμότητα.