Η Asus πιθανόν να βάλει τέλος στα ZenWatch λόγω κακών πωλήσεων

asus zenwatch, Η Asus πιθανόν να βάλει τέλος στα ZenWatch λόγω κακών πωλήσεων

Αν και πολλοί αναλυτές και κατασκευαστές ανέμεναν η είσοδος της Apple στον τομέα των smartwatches να τονώσει την αγορά, κάτι τέτοιο δεν έγινε στο επίπεδο που αναμενόταν. H Apple ήρθε με το Apple Watch, έχει την πρωτιά στην αγορά, αλλά για άλλους κατασκευαστές τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ένας από αυτούς είναι και η Asus. Όταν ανακοινώθηκε το Asus ZenWatch 3, έμοιαζε πολλά υποσχόμενο με την οθόνη AMOLED, το στρογγυλό design και τα εσωτερικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η εμπορική του πορεία δεν φαίνεται να είναι ανάλογη των προσδοκιών.

Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την Asus να αφήνει πίσω της τη σειρά ZenWatch, μιας και οι πωλήσεις είναι κάτω από αυτές που περίμενε η εταιρεία.

Σύμωνα με το Digitimes, ο μέσος αριθμός των αποστολών στα προϊόντα της σειράς ZenWatch είναι μεταξύ 5000-6000 κομματιών, τον μήνα. Ο αριθμός αυτός είναι εξαιρετικά μικρός όταν συγκριθεί με τα 7 εκατ. Apple Watch που εκτιμάται ότι απέστειλε το 2016 η Apple. Σύμφωνα με την IDC, το πρώτο τρίμηνο του 2017, η Apple απέστειλε 3.5 εκατ. Apple Watch.

Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες για το τέλος της σειράς ZenWatch δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Asus, επομένως κρατάμε κι εμείς τις επιφυλάξεις μας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τακης

οχι ρε γαμωτο..τι θα κανουμε τωρα..?!

Μανώλης

απίστευτη είδηση, με σούπερ αυτονομία το πολύ μια μέρα, ΤΡΟΜΕΡΗ χρησιμότητα από το ευρύ κοινό και τιμές λαϊκής αυτή η κατηγορία χρήσιμων “γκάτζετ” να μη πηγαίνει καλά;;; πως είναι δυνατόν;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.