Asus κατασκευάζει το φθηνότερο Android Smartwatch μέχρι σήμερα

Με την παρουσίαση του Android Wear είδαμε και την πρώτη φουρνιά των Android smartwatches, το LG G Watch γύρω στα 255 δολάρια, το Samsung Gear Live στα 199 δολάρια, και το Motorola Moto 360 που έχει το πιο ενδιαφέρον deisgn αλλά δεν γνωρίζουμε τιμή. Αν τα πρώτα έξυπνα ρολόγια σας φάνηκαν ακριβά, η Asus ετοιμάζει την δική της φθηνή εναλλακτική λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ταιβανέζικη εταιρεία φαίνεται να κατασκευάζει ένα android smartwatch με τιμή μεταξύ 99 και 150$ ή τουλάχιστον 50$ λιγότερο από το LG G watch. Δεν υπάρχει αναφορά για κάποιο feature που θα το κάνει ξεχωριστό αλλά θα έχει AMOLED οθόνη όπως το Samsung Gear Live. Επιπλέον η ASUS ανέφερε ότι θα έχει και gesture controls εκτός από τα καθιερωμένα swipe και tap.

Η συσκευή θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην Ευρωπαϊκή IFA Tech Expo, οπότε δεν θα αργήσει πάρα πολύ για να την δούμε στα καταστήματα.

, Asus κατασκευάζει το φθηνότερο Android Smartwatch μέχρι σήμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Εάν σκεφτείτε ότι ίσως όλοι μας έχουμε χαλάσει από 500 μέχρι 5000 ευρώ γιανα πάρουμε ρολόι θα μπορουσαμ να το αγοράσουμε (αλλά υπό αλες συνθήκες.)

Γιαννης

Αναλογικα ρολογια μαλλον τελος , συντομα θα αρχισουν και οι παραδοσιακες εταιριες του χωρου ( rolex , omega κτλ ) να κυκλοφορουν μοντελα smartwatch και μια ολοκαινουργια αγορα θα ανοιξει , τελικα ο Φουκουγιαμα και το τελος της ιστοριας αργουν ακομα οπως παντα 🙂

Panos7GR

Μπα… Μην το λες! Τα μηχανικά ρολόγια δεν έχουν καμμία επαφή με αυτά. Η Rolex κτλ δεν είναι διάσημες μόνο επειδή εχουν όμορφα και κομψά ρολόγια, αλλά και για την ακρίβεια στην ώρα και την λεπτομερής δουλειάς που έγινε στον μηχανισμό του ρολογιού. Που θελω να καταλήξω; Άλλο μηχανικό και άλλο ψηφιακό. Είναι σαν να βάλεις κρεοπωλη, να σου φιλετάρει ψάρια. Καμμία επαφή! Το πολύ-πολύ απλά να γίνει μια συνεργασία με κάποια εταιρία τεχνολογίας πχ ASUS, καλή ώρα, και να βγάλουν ένα ποιοτικο εξωτερικά και σχεδιαστικά smartwatch, αλλά το ηλεκτρονικό κομμάτι να το εχει αναλάβει η ειδικός ASUS.
Εγώ φοράω από δευτέρα δημοτικού ρολόι. Έχω μια παραπάνω ευαισθησία σε αυτό το θέμα. Πιστεύω πολύ στα smartwatch, τα θεωρώ χρήσιμα για πολλές καθημερινές διεργασίες (κι ας έχουν φάει το κράξιμο από πολλούς σε πολλά ελληνικά τεχνολογικά site) και σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω. Ωστόσο το ρολόι εκτός από ένα εργαλείο που δείχνει απλά την ώρα ή κάτι τέλος πάντων που δείχνει ή μετράει το χρόνο, είναι και ίσως το μοναδικό αντρικό κόσμημα. Οπότε μεγάλες εταιρίες του χώρου δύσκολα θα χάσουν την έδρα τους γιατί όσο και να το κάνουμε το κλασσικό παντα είναι το καλύτερο σε ομορφιά και στυλ.

Takis

Sony smartwatch 2 copy lol

Γιαννης

@ P7GR βλεπεις πως ερχεσαι στα λογια μου ? Εσυ (και εγω ) φορας ρολοι απο την 2α δημοτικου , ενα παιδι που θα παει τον Σεπτεμβριο 2α δημοτικου τι ειναι πιο πιθανο να φορεσει ? ρολοι η smartwatch ?
γιατι συντομα εκτος απο το hi end κοματι της αγορας θα δουμε και smartwatch των 50 Ε (ισως και φτηνοτερα ..)

Panos7GR

Βασικά τι να το κάνει το παιδί δευτέρας δημοτικού το smartwatch, από την στιγμή που δεν έχει κινητό; Τεσπα εγώ απλά είπα πως δεν γίνονται να εξαφανιστούν εταιρίες ρολογιών τόσο εύκολα. Τα μηχανικά ρολόγια φυσικά και θα μείνουν για τους παραδοσιακούς και περισσότερο σαν κόσμημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.