Asus ZenBook 13 OLED UX325: Το πιο ελαφρύ laptop με οθόνη OLED

, Asus ZenBook 13 OLED UX325: Το πιο ελαφρύ laptop με οθόνη OLED

Με βάρος οριακά πάνω από το 1 κιλό, η Asus προσφέρει ένα νέο εργαλείο παραγωγικότητας με οθόνη τεχνολογίας OLED. To Asus ZenBook 13 OLED UX325 διακρίνεται για την ισχύ και το λεπτό του προφίλ.

Το νέο laptop της Asus είναι εφοδιασμένο με οθόνη τεχνολογίας OLED, σε διαγώνιο 13.3 ιντσών, με ανάλυση Full HD και bezels που δεν ξεπερνούν σε πάχος τα 3 χιλιοστά. Το συνολικό βάρος του είναι στο 1.11 κιλό, με το συνολικό πάχος του να βρίσκεται στα 13.9 χιλιοστά. Η οθόνη του έχει φωτεινότητα 400 nits, ενώ προσφέρει και ειδική λειτουργία ξεκούραστης χρήσης για τα μάτια.

, Asus ZenBook 13 OLED UX325: Το πιο ελαφρύ laptop με οθόνη OLED

Έρχεται εφοδιασμένο με επεξεργαστές Intel Core i5 και i7 11ης γενιάς, με γραφικά Iris X, μνήμη RAM 16 GB και SSD στα 512 GB. Στο βασικό του εξοπλισμό το Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6 και όλες οι γνωστές μορφές ενσύρματης και ασύρματης συνδεσιμότητας. Στο touchpad εμφανίζεται ένα αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο για τους υπολογισμούς, ενώ το πλητρολόγιο υπόσχεται άνετη πληκτρολόγηση κειμένων.

, Asus ZenBook 13 OLED UX325: Το πιο ελαφρύ laptop με οθόνη OLED

Η μπαταρία του είναι 67 Wh και δίνει αυτονομία 13 ωρών, με την τελική του τιμή να διαμορφώνεται στις ΗΠΑ στα 899 δολάρια.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Πανέμορφο ultrabook . Η asus είναι μαζί με την Lenovo οι καλύτεροι στα λαπτοπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,