Asus ZenWatch 3: Ανακοινώθηκε με στρογγυλή οθόνη 1.39″ AMOLED [IFA 2016]

Στην IFA 2016 βρίσκεται και η Asus, η οποία ανακοίνωσε επίσημα το νέο της smartwatch Asus ZenWatch 3 με στρογγυλή οθόνη. Το design του είναι εμπνευσμένο από τα κλασικά ρολόγια, έχει προστεθεί κορόνα και δυο μεγάλα κουμπιά δεξιά και αριστερά αυτής.

Το Asus ZenWatch 3 ενσωματώνει οθόνη 1.39 ιντσών AMOLED ανάλυσης 400×400 pixels και 287ppi, ενώ από πάνω υπάρχει επικάλυψη από Corning Gorilla Glass.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και διατίθεται σε τρία χρώματα: ασημί, ροζ χρυσό και Gunmetal, και τα τρία χρώματα διαθέτουν rose-gold bezel. Έχει πάχος μικρότερο από 10mm (9.95mm), που σημαίνει ότι είναι αρκετά λεπτό για ρολόι. Τα λουράκια είναι από ιταλικό δέρμα ή rubber, σε σκούρο καφέ ή μπεζ χρώμα.

Το ZenWatch 3 τρέχει Android Wear 2.0, έχει πάνω από 50 προ-εγκατεστημένα watch faces, βελτιωμένο ZenFit activity tracking app, που μετρά αυτόματα τα βήματα που κάνετε την ημέρα και σε ειδοποιεί όταν είσαι πολλή ώρα σε ακινησία. Η Asus υποστηρίζει πως το νέο ZenFit activity tracking παρέχει ακρίβεια 95%.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, μέσα έχει επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100, ειδικά σχεδιασμένος για smartwatches, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, μπαταρία 340mAh και τεχνολογία Asus Hypercharge για να φορτίζει από 0% σε 60% μέσα σε 15 λεπτά (η φόρτιση γίνεται μέσω magnetically attached charging connector).

Η τιμή του Asus ZenWatch 3 στην Ευρώπη θα είναι στα 229 ευρώ, αλλά ακόμη δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε όλα τα νέα από την IFA 2016

Δείτε το video:

Asus ZenWatch 3, Asus ZenWatch 3: Ανακοινώθηκε με στρογγυλή οθόνη 1.39″ AMOLED [IFA 2016]

Asus ZenWatch 3, Asus ZenWatch 3: Ανακοινώθηκε με στρογγυλή οθόνη 1.39″ AMOLED [IFA 2016]

Asus ZenWatch 3, Asus ZenWatch 3: Ανακοινώθηκε με στρογγυλή οθόνη 1.39″ AMOLED [IFA 2016]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Demetrishotel

Επιτέλους τα smartwatches αρχίζουν και μοιάζουν με κοσμήματα και έχουν και αξιοπρεπή διάρκεια μπαταρίας! Ας δούμε τι θα παρουσιάσουν και οι υπόλοιποι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.