Asus ZenWatch, επίσημα με Android Wear και premium design [IFA 2014]

Όπως ήταν προγραμματισμένο η Asus ανακοίνωσε σήμερα στην IFA 2014 το πρώτο smartwatch της, το Android Wear Asus ZenWatch. Το νέο smartwatch έχει οβάλ σχήμα, premium κατασκευή και δερμάτινο λουράκι. Πριν από λίγο καιρό ο CEO της εταιρείας είχε υποσχεθεί ένα εντυπωσιακό smartwatch το οποίο θα έρθει για να εντυπωσιάσει και θα είναι οικονομικό.

Σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα και απ ότι βλέπουμε είναι αρκετά όμορφο και θυμίζει κλασικό ρολόι αντί για τεχνολογικό gadget με την “2.5D κυρτή οθόνη του”. Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν αποκαλύφθηκαν αλλά όπως είπαμε θα τρέχει Android Wear μαζί με το ZenUI user interface της εταιρείας. Επίσης, θα έχει gesture-based features που είχαμε ακούσει πριν από λίγο καιρό.

Ένα από αυτά είναι το Tap Tap feature όπου με ένα μικρό χτύπημα στη οθόνη μπορεί να εντοπίσει το κινητό που είναι συνδεδεμένο, με το Cover to Mute, όταν χτυπά το τηλέφωνο μπορείτε να καλύπτετε την οθόνη του ρολογιού και θα μπαίνει αυτόματα στο αθόρυβο. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι η Remote Camera, Presentation Control, Find My Phone και Watch Unlock.

asus zen watch, Asus ZenWatch, επίσημα με Android Wear και premium design [IFA 2014]

asus zen watch, Asus ZenWatch, επίσημα με Android Wear και premium design [IFA 2014]

asus zen watch, Asus ZenWatch, επίσημα με Android Wear και premium design [IFA 2014]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
i love rihanna

Οπως εχω ξαναπει μονο σε μια τιμη γύρω στα 150€ εχουν λογο υπαρξης τα smartwatches!

Anima mundi

@ i love rihanna
Το σχόλιο σου είναι εντελώς χαζό και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.
Με 150 με το ζόρι παίρνεις κανονικό ρολόι και θες τα smartwatch που μόνο η οθόνη τους θα κοστίζει 50 ευρώ να τα δίνουν τόσο??
Ξεκίνα δική σου εταιρία και πούλα τα 5 ευρώ.

almir

Να πούμε ότι ειναι πολύ όμορφο
και διαφορετικό το smartwatch αυτό σε σύγκριση με τα αλλα που εχουμε δει μέχρι τωρα!

Enzo

Ενδιαφέρον…….!

jo+ka

>Anima Mundi
Επίσης το δικό σου σχόλιο είναι ότι να ναι… αναφέρει λόγο ύπαρξης το παιδι όχι τι κοστοστιζουν….διαβασε και λίγο πριν γράψεις… και φυσικά εχει απόλυτο δίκιο.αν πάρεις τώρα ενα κορυφαίο κινητο με 250€ π.χ nexus 5 το smartwatch που θα το συνοδεύει δηλαδή θα αξίζει πιο πολλά?μπραβο λογική…. αλλα από ότι κατάλαβα από αυτά που έγραψες μάλλον έχεις Ferrari και το καντράν της κοστίζει περισσότερο ,και φοράς Rolex γιατί με 150€ σωστά που να βρεις ρολόι….α ρε κάρβουνο…..

AntonioConte

Δυστυχώς με τέτοια τιμή δεν πάει πουθενά.
Ειδικά όταν οι κινεζικές εταιρίες που βγάζουν αξιόπιστα κινητά…αρχίσουν και βγάζουν smart ρολογακια με 99$/€.
Απλά περιμένουμε λίγο ακομη…

Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω την ανάγκη τους, όταν τόσα χρόνια περιμέναμε οθόνες στα 5′..να απολαύσουμε σερφάρισμα και βίντεο, μας γυρίζουν πίσω σε οθονιτσες ίσα με τον %*@ της μαϊμούς….

Αντωνης

Μεγαλο φαουλ που τα περισσοτερα SW δεν μπορουν να δεχονται και να πραγματοποιουν κλησεις αυτονομα. Αυτα τα λιγα που μπορουν να το κανουν δυστυχως εχουν μεγαλο ογκο και φαινονται ακομψα στο χερι. Περιμενουμε με ανυπομονησια το samsung gear s για να δουμε κατι διαφορετικο!!!

Anima mundi

@ jo+ka
Aναφέρεται σε λόγω ύπαρξης λόγω τι?Της ΤΙΜΗΣ…Αρα σωστά του απάντησα,εσύ μου φαίνεται πρέπει να πας δημοτικό απ την αρχή.
Οσο για τα smartphone που κοστιζουν 250 αυτό ισχύει ΤΩΡΑ.Οταν κυκλοφορούν τα flagships ολα παίζουν στα 400-450 οπότε τα 250-300 για ενα smartwatch είναι λογικά.
Και γιατί φωνάζετε αφού όπως ξεφτιλίζονται οι τιμές των κινητών μέσα σε 1 χρόνο το ίδιο θα γίνει και με τα smartwatch.
Τώρα όσον αφορά τα κινέζικα που λένε κάποιοι απο τη στιγμή που δεν κυκλοφορούν ελλάδα επίσημα ώστε να έχουν και εγγύηση τότε αδιαφορώ πλήρως.
Καλύτερα να δώσω τα 250 και να ξερω πως δε θα κλαίω σε περίπτωση που χαλάσει παρά 120 και μετά τρέχα βγάλε άκρη με μικροπωλητές και λαϊκές,που λέει και ο καθυστερημένος που διαφημίζει το έξυπνο λάστιχο στην τηλεόραση. : Ρ

ioannis

Anima mundi
Μάθε ελληνικά…Άλλο λογος ύπαρξης άλλο κοστος.Τα χεις μπερδέψει μου φαίνεται και να σου θυμισω πως το nexus 5 είχε αρχική τιμή 350€….

Anima mundi

@ioannis
Γρήγορα μαζί με τον άλλο στον καιάδα.

Ioannis

>Anima MundiΔε θα σταθώ άλλο σε εσενα,φαίνεται εξάλλου η μόρφωση σου απο το πρωτο σου κι όλας σχολείο….και εξάλλου δεν είναι και το θέμα εδω σχετικό.
Παρεμπιπτόντως ωραία πρόταση απο την Asus το θέμα είναι ποσο “χοντροκομμένα” μπορεί να είναι απο κοντά και τι αυτονομία έχουν,οπου εκει είναι και το κλειδί της επιτυχίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.