Αυτά είναι τα παλαιότερα προϊόντα της Apple που πωλούνται ακόμη

Apple, Αυτά είναι τα παλαιότερα προϊόντα της Apple που πωλούνται ακόμη

Πέντε προϊόντα της Apple τρέχουσας γενιάς που δεν έχουν λάβει αναβαθμίσεις υλικού εδώ και αρκετά χρόνια και συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέχρι και σήμερα.

Αυτά είναι τα εξής:

Επαγγελματική οθόνη XDR

Apple, Αυτά είναι τα παλαιότερα προϊόντα της Apple που πωλούνται ακόμη

Η Apple κυκλοφόρησε το Pro Display XDR τον Δεκέμβριο του 2019, οπότε θα είναι πέντε ετών αργότερα φέτος. Η high-end οθόνη ξεκινά από $4.999 και διαθέτει μέγεθος οθόνης 32 ιντσών με ανάλυση 6K, αλλά δεν διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα και ηχεία.

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι η Apple εργαζόταν σε πολλές νέες εξωτερικές οθόνες, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημερωμένης έκδοσης του Pro Display XDR που θα είναι εξοπλισμένο με ένα τσιπ σιλικόνης της Apple, όπως ακριβώς το Studio Display με το τσιπ A13. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Pro Display XDR ή ποια άλλα νέα χαρακτηριστικά θα έχει.

HomePod mini

Apple, Αυτά είναι τα παλαιότερα προϊόντα της Apple που πωλούνται ακόμη

Το HomePod mini κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020, άρα είναι σχεδόν τεσσάρων ετών. Το μικρότερο έξυπνο ηχείο με δυνατότητα Siri δεν έχει λάβει ενημερώσεις υλικού από την κυκλοφορία του, αν και έλαβε επιλογές χρωμάτων Μπλε, Πορτοκαλί και Κίτρινο τον Νοέμβριο του 2021 και το Space Grey αντικαταστάθηκε με σχεδόν πανομοιότυπο φινίρισμα Midnight πριν από λίγους μήνες.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo είπε ότι οι μαζικές αποστολές ενός HomePod mini δεύτερης γενιάς θα ξεκινούσαν το δεύτερο εξάμηνο του 2024, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί, καθώς δεν έχουν υπάρξει πρόσφατες φήμες για το HomePod mini.

AirPods Max

Apple, Αυτά είναι τα παλαιότερα προϊόντα της Apple που πωλούνται ακόμη

Tο AirPods Max κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020 και θα γίνει τεσσάρων ετών αργότερα φέτος. Τα ακουστικά over-ear της Apple δεν έχουν λάβει ενημερώσεις υλικού από τότε και παραμένουν στην τιμή των 549 $ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, με πέντε διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων.

iPad mini

Apple, Αυτά είναι τα παλαιότερα προϊόντα της Apple που πωλούνται ακόμη

Η Apple κυκλοφόρησε το τρέχον iPad mini τον Σεπτέμβριο του 2021, με νέα χαρακτηριστικά εκείνη την εποχή, όπως μεγαλύτερη οθόνη 8,3 ιντσών, θύρα USB-C, κουμπί λειτουργίας Touch ID, τσιπ A15 Bionic, υποστήριξη 5G σε μοντέλα κινητής τηλεφωνίας, 12- Πίσω κάμερα megapixel με υποστήριξη Center Stage, συμβατότητα με το Apple Pencil δεύτερης γενιάς και πολλά άλλα.

Τον Νοέμβριο του 2023, ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo είπε ότι η μαζική παραγωγή του επόμενου iPad mini θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Πιο πρόσφατα, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι το απόθεμα του τρέχοντος iPad mini‌ άρχισε να μειώνεται στα Apple Stores . κάτι που θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι η συσκευή θα ενημερωθεί στο εγγύς μέλλον.

Οι φημολογούμενες δυνατότητες για το επόμενο iPad mini περιλαμβάνουν νεότερο τσιπ, αναβαθμισμένες κάμερες, υποστήριξη Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3, νέες επιλογές χρωμάτων και μια επιδιόρθωση για το λεγόμενο εφέ “jelly scrolling” στην οθόνη του τρέχοντος μοντέλου.

AirPods 3

Apple, Αυτά είναι τα παλαιότερα προϊόντα της Apple που πωλούνται ακόμη

Τα AirPods τρίτης γενιάς που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2021 είναι σχεδόν τριών ετών.

Δύο νέα μοντέλα AirPods τέταρτης γενιάς αναμένεται να παρουσιαστούν στην ειδική εκδήλωση της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου, με τις δύο επιλογές να φημολογείται ότι διαθέτουν προσαρμοσμένη σχεδίαση με καλύτερη εφαρμογή στο αυτί, βελτιωμένη ποιότητα ήχου και ενημερωμένη θήκη φόρτισης με θύρα USB-C.

Τα AirPods 4 λέγεται επίσης ότι θα διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου και ένα ηχείο στη θήκη φόρτισης που μπορεί να αναπαράγει έναν ήχο για τον εντοπισμό του.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως και 45 W μέσω USB-C

Όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν έως και 45 W ενσύρματης γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB-C, μια αύξηση από τα 29 W του iPhone 15.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: 10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να το περιμένεις

H Αpple εργάζεται για τις επόμενες γενιές iPhone της από πολύ νωρίς και συνεργάζεται με πολλούς προμηθευτές για τα μοντέλα της.