Back to School με το You.gr

, Back to School με το You.gr

Βρισκόμαστε στις αρχές του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, τουλάχιστον ημερολογιακά, με το μήνα αυτό να τον έχουμε συνδέσει με την επιστροφή στα σχολεία, όπου οι μαθητές ξεκινούν τις ετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά. Ωστόσο, το σχολείο δεν είναι, πλέον, μόνο βιβλία και τετράδια, αλλά χρειάζεται και τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό για να ανταπεξέλθει ο κάθε μαθητής στις ανάγκες της σχολικής χρονιάς η οποία ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

, Back to School με το You.gr
Το You.gr προσφέρει μια πληθώρα επιλογών σε αξεσουάρ και gadgets έτσι ώστε να μη μας λείψει τίποτα στις καλοκαιρινές μας διακοπές, καλύπτοντας όλες μας τις ανάγκες για να κάνουμε κάθε μας στιγμή συναρπαστική και να νιώσουμε δικαιωμένοι για τις επιλογές μας, επενδύοντας στην αξιοπιστία και την ποικιλία προϊόντων που προσφέρονται σε όλους μας.

Για την αγορά του κατάλληλου τεχνολογικού εξοπλισμού, είτε πρόκειται για φορητό ή σταθερό υπολογιστή, για tablet ή ακόμα και το σχολικό σακίδιο, καλό είναι να εμπιστευτούμε τις αγορές μας από τα πιο διαχρονικά, αξιόπιστα και γεμάτα ποικιλία σε προϊόντα καταστήματα τεχνολογίας You.gr. Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι όχι μόνο η πλούσια γκάμα προϊόντων που προσφέρουν στους καταναλωτές αλλά και οι τιμές βάσει των οποίων όλοι μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, σε μια ιστοσελίδα που ξεχωρίζει για την αμεσότητα στην αναζήτηση των προϊόντων και την ευχάριστη εμπειρία που προσφέρει στο να μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει τις αγορές του εύκολα και γρήγορα.

, Back to School με το You.gr

Laptop HP 14″ (Athlon-3020e/4GB/128GB/FHD/W10 S) 14s-fq0003nv

Το laptop της HP αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τον κάθε μαθητή που επιθυμεί να αγοράσει ένα φορητό υπολογιστή με τη σφραγίδα της HP, ο οποίος θα ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες του σχολείου, και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο laptop ξεχωρίζει για τον προσεγμένο του σχεδιασμό, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την οθόνη micro-edge που διαθέτει λεπτό πλαίσιο 6.5mm και φτάνει τις 14 ίντσες με ανάλυση Full HD 1920×1080 pixel, ικανή για να προβάλει κάθε γραφικό αντικείμενο με καθαρότητα χωρίς αλλοιώσεις.

Στο εσωτερικό του θα βρούμε το λειτουργικό σύστημα Windows 10S με την υπολογιστική ισχύ να στηρίζεται στον επεξεργαστή AMD 3020, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.60GHz, ενώ σε συνδυασμό με τα 4GB DDR4 RAM, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί όχι μόνο στις ανάγκες του σχολείου αλλά και σε υψηλές απαιτήσεις ακόμα και για επαγγελματική χρήση. Οι δυνατότητές του όμως δεν περιορίζονται μόνο εδώ καθώς το laptop της HP μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα και για τον ελεύθερο χρόνο μας, είτε πρόκειται για παιχνίδια, είτε και για ταινίες, με το ενσωματωμένο τσιπάκι γραφικών AMD Radeon, να ανταποκρίνεται σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως η αμεσότητα και η άμεση χρήση του φορητού υπολογιστή της HP στηρίζεται και στον SSD δίσκο των 128GB, κάνοντας το φόρτωμα των Windows αλλά και τη διαχείριση πολλαπλών ενεργών εφαρμογών μια ευχάριστη διαδικασία, ενώ χάρη στη μπαταρία μεγάλης διάρκειας και την τεχνολογία HP Fast Charge, μπορούμε να το χρησιμοποιούμε όλη μέρα για κάθε μας ανάγκη, αφήνοντας πίσω το άγχος της φόρτισης.

, Back to School με το You.gr

Laptop Asus Chromebook Flip 11.6″ (N4020/4GB/64GB/Chrome OS) C214MA-BU0475

Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής δε χρειάζεται να έχει λειτουργικό σύστημα Windows για να μπορούμε να το χειριστούμε και να τα βγάλει πέρα με τις ανάγκες του σχολείου, καθώς η επιλογή για λειτουργικό σύστημα Chrome OS της Google, δίνει πολλά πλεονεκτήματα όπως ακόμα πιο άμεση και εύκολη χρήση, με τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως αυτά που διαθέτει το laptop Asus Chromebook Flip 11.6”, να το κάνουν μια ιδανική επιλογή για κάθε μαθητή, και όχι μόνο.

Το Chromebook της Asus ξεχωρίζει αρχικά για το σχεδιασμό του, καθώς η αναδιπλούμενη οθόνη αφής στις 360° με μέγεθος 11.6 ιντσών, κάνει τη μαθησιακή εμπειρία ακόμη πιο ευχάριστη και διασκεδαστική, ενώ το περίβλημά του από καουτσούκ σε συνδυασμό με το ανθεκτικό σε υγρά πληκτρολόγιο, διασφαλίζει την αντοχή του σε δύσκολες καταστάσεις αλλά και την ανθεκτικότητά του. Η οθόνη αφής που ξεχωρίζει για την αμεσότητά της στην αφή και την καθαρότητα στην απόδοση του περιεχομένου, φτάνει τις 11.6 ίντσες και διαθέτει ανάλυση 1366×768 pixel, ικανή για να αναπαραγάγει κάθε εφαρμογή που ο μαθητής να κατεβάσει μέσα από το Google Play store.

Στο εσωτερικό του Asus Chromebook θα βρούμε τον επεξεργαστή Intel Celeron N4020 χρονισμένο στα 2.80GHz με 4MB cache, ο οποίος σε συνεργασία με τα 4GB RAM και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο Flash Drive στα 64GB, η χρήση του και η διαχείριση των εφαρμογών γίνεται άμεσα χωρίς να εμφανίζεται το γνωστό lag που παρατηρείται σε άλλους υπολογιστές. Επίσης, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 12 ώρες με μία μόνο φόρτιση, το Asus Chromebook θα διαρκέσει για πολλές ώρες με τους μαθητές να μπορούν να απολαύσουν συνεχή και αδιάκοπη μάθηση χωρίς να ανησυχούν για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

, Back to School με το You.gr

Desktop PC HP S01-pF1001nv (i3-10100/8GB/256SSD/Windows 10)

Πρέπει να αναφέρουμε πως δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις μόνο σε φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς με την κατάλληλη σύνθεση ενός σταθερού υπολογιστή, η χρήση του για τις ανάγκες του σχολείου μπορεί να φανεί μια πολύ αξιόπιστη επιλογή, ενώ αν είναι και ιδανικά σχεδιασμένο για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και να χωράει οπουδήποτε, τότε υπολογιστής HP Slim αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους μαθητές αλλά και όλη την οικογένεια.

Στην “καρδιά” του κομψού σταθερού υπολογιστή της HP θα βρούμε να τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home 64-bit, με την επεξεργαστική ισχύ να στηρίζεται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή δέκατης γενιάς Intel Core i3-10100 χρονισμένο στα 4.30GHz με 6MB cache, ικανός να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις, ενώ με τις βελτιωμένες δυνατότητες οθόνης 4K με υποστήριξη HDR και τις προαιρετικές επιλογές του Wi-Fi 6, κάθε εργασία εκτελείται άμεσα και χωρίς διακοπές. Στην απρόσκοπτη λειτουργία του υπολογιστή συμβάλλει τόσο η μνήμη RAM DDR4 στα 8GB αλλά και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης SSD PCIe που φτάνει τα 256GB, ο οποίος εκκινεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπορεί να διαχειριστεί πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα με ευκολία.

Με αυτόν τον τρόπο, οτιδήποτε και να χρειάζεται να κάνει ο κάθε μαθητής γίνεται γρήγορα και δε χρειάζεται να ανησυχεί για το αν θα μπορέσει να αποθηκεύσει τα έγγραφα αλλά και κάθε είδος αρχείου, καθώς ο άφθονος αποθηκευτικός χώρος θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του χωρίς να ανησυχεί, με την HP να είναι εδώ για να παρέχει έναν αξιόπιστο ηλεκτρονικό υπολογιστή σχεδιασμένο για να αντέξει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης.

, Back to School με το You.gr

Samsung Galaxy Tab S6 Lite WiFi 10.4″ 64GB/4GB P610 Grey

Μπορεί οι λύσεις για τεχνολογικό εξοπλισμό για το σχολείο να είναι αξιόπιστες, όσον αφορά τους φορητούς ή σταθερούς υπολογιστές, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως υπάρχουν εξίσου ισχυρά tablet τα οποία είναι ικανά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των μαθητών, με το Galaxy Tab S6 Lite της Samsung να αποτελεί τρανό παράδειγμα πως ένα tablet με κομψό σχεδιασμό και τα κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορεί να κάνει τα πάντα.

Το tablet της Samsung ξεχωρίζει για το μεταλλικό του σώμα το οποίο διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD 10.4 ιντσών με ανάλυση WUXGA+ 2000×1200 pixel που μπορεί να εμφανίσει κάθε είδους περιεχόμενο με ζωντανά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια. Στο εσωτερικό του Galaxy Tab S6 θα βρούμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9611, ο οποίος αποτελείται από 4 επεξεργαστές Cortex-A73 χρονισμένους στα 2.3GHz και 4 Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.7GHz και 4GB RAM.

Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης φτάνει τα 64GB ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης καρτών microSD μέχρι και το 1TB για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω αναφορικά με το χώρο για τα αρχεία τους έτσι ώστε να τα έχουν όλα μαζί συγκεντρωμένα σε μια συσκευή. Όσον αφορά τα οπτικά μέρη του Galaxy Tab S6 Lite, στο πίσω μέρος του θα βρούμε αισθητήρα στα 8 MP που μπορεί να καταγράψει video ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ η selfie κάμερα των 5MP είναι εδώ για να μπορεί να απεικονίσει τις αγαπημένες μας selfie φωτογραφίες και video γεμάτα λεπτομέρειες που δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Τέλος, όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το tablet της Samsung έρχεται εφοδιασμένο με Android 10 και One UI 2, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 7.040mAh, ενώ τα διπλά ηχεία με Dolby Atmos και ήχο από την AKG σε συνδυασμό με τη χρήση του S Pen με το οποίο μπορεί ο μαθητής να κρατήσει σημειώσεις ακόμα και με την οθόνη σβηστή, επεκτείνουν τις δυνατότητες και τη χρηστικότητά του.

, Back to School με το You.gr

Samsung Galaxy Tab A7 2020 10.4″ 32GB/3GB SM-T500 Dark Grey
Ένα ακόμη tablet ικανό να καλύψει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου μαθητή, έρχεται από τη Samsung, με το Galaxy Tab A7 2020 να ξεχωρίζει για το λεπτό, κομψό και εκλεπτυσμένο μεταλλικό σχεδιασμό του, ενώ σε συνδυασμό με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και το μικρό του βάρος, η χρήση του γίνεται εύκολη και διασκεδαστική, κάνοντάς το να ξεχωρίζει για τις επιδόσεις αλλά και το λεπτό του πάχος που φτάνει μόλις τα 7mm.

Το Galaxy Tab A7 2020 διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD μεγέθους 10.4 ιντσών με ανάλυση WUXGA+ 2000×1200 pixels, ενώ σε συνδυασμό με τα τετραπλά ηχεία που παρέχουν Dolby Atmos surround ήχο, κάθε οπτικοακουστικό υλικό ζωντανεύει και γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό. Στο εσωτερικό του tablet έχουμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 662 που στηρίζεται σε 4 Kryo 260 Gold χρονισμένους στα 2.0 GHz και 4 Kryo 260 Silver στα 1.8 GHz, αλλά και 3GB RAM.

Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής φτάνει τα 32GB αλλά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέχρι και το 1TB με τη χρήση καρτών microSD, έτσι ώστε να μην αφήσουμε έξω κανένα αρχείο που μπορούμε να χρειαστούμε. Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το Tab A7 έρχεται με Android 10 και το custom περιβάλλον One UI 2.1 της Samsung, το οποίο είναι εύκολο και άμεσο στη χρήση.

Για τις αγαπημένες μας στιγμές που μπορούμε να τις απαθανατίσουμε σε φωτογραφίες και video, έχουμε την κύρια κάμερα των 8.0 MP με δυνατότητα καταγραφής Full HD video στα 30fps, ενώ στο μπροστινό μέρος του tablet θα βρούμε την κάμερα των 5.0MP για καθαρές selfie και video συνομιλίες, ενώ δε θα πρέπει να ξεχάσουμε πως όλα αυτά τροφοδοτούνται από τη μπαταρία των 7.040mAh που μπορεί να φορτίσει μέσω γρήγορης φόρτισης 15W.

, Back to School με το You.gr

Σακίδιο Πλάτης Polo Original Double Μαύρο (901235-2000)

Η εταιρεία POLO έχει συνδεθεί διαχρονικά με τα σακίδια που λίγο ως πολύ, είχαμε οι περισσότεροι στα μαθητικά τα χρόνια μας, με την παράδοση και την αξιοπιστία της να διατηρείται μέχρι και σήμερα, με τσάντες οι οποίες ξεχωρίζουν για το στυλ και την αντοχή τους, όχι μόνο στις κακουχίες αλλά και το χρόνο.

Το You.gr διαθέτει τη συγκεριμένη γκάμα σακιδίων η οποία ξεχωρίζει για την ανατομική τριγωνική πλάτη POLO και τους ιμάντες ώμου με αντανακλαστική ρίγα. Στην κεντρική θήκη και εσωτερικά θα βρούμε μια μικρή τσέπη με έξοδο για ακουστικά ενώ η 1 μικρότερη τσέπη μπροστά και μία μικρότερη πλαϊνή, μπορούν να χωρέσουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου μαθητή, καθώς με χωρητικότητα 30 λίτρων, η συγκεκριμένη σάκα μπορεί να χωρέσει όλο τον εξοπλισμό για τη σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Το κατάστημα You.gr είναι εδώ για να προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablet αλλά και αξεσουάρ που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών, μέσα από την αξιοπιστία και το εύρος τιμών του καταστήματος, κάνοντάς το προσιτό για όλους έτσι ώστε κάθε μαθητής να έχει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για τη νέα σχολική χρονιά.

, Back to School με το You.gr
Το You.gr προσφέρει μια πληθώρα επιλογών σε αξεσουάρ και gadgets έτσι ώστε να μη μας λείψει τίποτα στις καλοκαιρινές μας διακοπές, καλύπτοντας όλες μας τις ανάγκες για να κάνουμε κάθε μας στιγμή συναρπαστική και να νιώσουμε δικαιωμένοι για τις επιλογές μας, επενδύοντας στην αξιοπιστία και την ποικιλία προϊόντων που προσφέρονται σε όλους μας.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.