Barsys Smart Coaster: Έξυπνος δίσκος για εύκολη παρασκευή κοκτέιλ

Barsys Smart Coaster, Barsys Smart Coaster: Έξυπνος δίσκος για εύκολη παρασκευή κοκτέιλ

Η παρασκευή ενός κοκτέιλ απαιτεί γνώσεις, δεξιότητα και ακρίβεια. Πρόκειται για μία εργασία που δεν μπορεί να ολοκληρώσει ο καθένας, γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι μπάρμαν. Βέβαια, για όσους απολαμβάνουν το ποτό τουw από την άνεση του καναπέ υπάρχει πλέον ο έξυπνος δίσκος Barsys Smart Coaster.

Ο έξυπνος δίσκος Barsys Smart Coaster

Η συσκευή Barsys Smart Coaster είναι ένας μικρός δίσκος που συνδέεται με την εφαρμογή Barsys, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS. Για τη δημιουργία ενός ποτού αρκεί η τοποθέτηση ενός ποτηριού πάνω στον δίσκο. Έπειτα, ο χρήστης επιλέγει το κοκτέιλ μέσα από την εφαρμογή η οποία του εμφανίζει όλα τα συστατικά που θα χρειαστεί.

Στη συνέχεια, ο Smart Coaster αλλάζει χρώμα και περιμένει μέχρι ο χρήστης να ξεκινήσει να βάζει το πρώτο ποτό. Όταν έχει προστεθεί στο ποτήρι η ποσότητα που πρέπει, ο έξυπνος δίσκος αλλάζει και πάλι χρώμα για να ενημερώσει τον επίδοξο μπάρμαν ότι πρέπει να σταματήσει. Η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να μπουν όλα τα συστατικά στο ποτήρι.

Barsys Smart Coaster, Barsys Smart Coaster: Έξυπνος δίσκος για εύκολη παρασκευή κοκτέιλ

Η Barsys θέλει να κάνει τη δημιουργία ενός κοκτέιλ τόσο εύκολη όσο το να παίρνει κανείς μια μπύρα από το ψυγείο ή να βάζει ένα ποτήρι κρασί. Όπως δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας, Akshet Tewari, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσα υπέροχα κοκτέιλ μπορούν να φτιάξουν από λίγα απλά συστατικά. Έτσι η εταιρεία του δημιουργεί προϊόντα που κάνουν την παρασκευή ενός κοκτέιλ ιδιαίτερα εύκολη.

Τιμή

Οι αποστολές του Barsys Smart Coaster στους πελάτες της εταιρείας θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο. Η Barsys θα πουλάει τον έξυπνο δίσκο για 149 δολάρια Αμερικής. Σίγουρα αποτελεί μία πολύ πιο προσιτή επιλογή από τη ρομποτική μηχανή παρασκευής κοκτέιλ της εταιρείας η οποία τιμολογείται στα 979 δολάρια Αμερικής.

Οι προπαραγγαλίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσοι παραγγείλουν από τώρα τον δικό τους Smart Coaster θα τον πάρουν μόνο 95 δολάρια Αμερικής και μαζί με αυτόν θα λάβουν δωρεάν ένα Ηλεκτρομαγνητικό Μίξερ της Barsys αξίας 50 δολαρίων Αμερικής, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν μαζί με τον έξυπνο δίσκο για να ανακατεύει αυτόματα τα κοκτέιλ που δημιουργούν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.