Beats Fit Pro: Έρχεται σε τρία νέα χρώματα

beats fit pro, Beats Fit Pro: Έρχεται σε τρία νέα χρώματα

Τα νέα Beats Fit Pro θα είναι διαθέσιμα σε τρεις επιπλέον χρηματικές επιλογές, το Tidal Blue, το Coral Pink και το Volt Yellow. Αυτές έρχονται να βρουν τα Beats Black, Beats White, Sage Grey και Stone Purple.

Η νέα χρωματική γκάμα είναι μέρος μιας καμπάνιας με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Chlöe και εμφανίζεται στο νέο single από το επερχόμενο άλμπουμ της.

https://twitter.com/beatsbydre/status/1628047542910058498?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1628047542910058498%7Ctwgr%5E1e5fc67549378e3d6054443a4fb40146c5e76319%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gsmarena.com%2Fbeats_fit_pro_gets_three_new_color_options-news-57641.php

Εκτός από το νέο χρώμα, οι νέες παραλλαγές είναι κατά τα άλλα πανομοιότυπες με τις άλλες χρωματικές εκδόσεις.

Το Beats Fit Pro είναι τα premium ασύρματα ακουστικά της Beats με focus στη φυσική κατάσταση χαρακτηριστικά όπως ενεργή ακύρωση θορύβου, χωρικό ήχο με παρακολούθηση κεφαλιού και το τσιπ Apple H1. Διαθέτει επίσης φτερωτές μύτες για να στερεώνονται καλύτερα στα αυτιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Τα νέα χρώματα Beats Fit Pro θα είναι διαθέσιμα στις 23 Φεβρουαρίου στην ίδια τιμή των 200 $ με τα άλλα χρώματα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Beats

Beats Studio Buds +: Με βελτιωμένο ANC και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η Apple παρουσίασε επίσημα τα τελευταία της Beats Studio Buds + με βελτιωμένη λειτουργία ακύρωσης ενεργού θορύβου (ANC).

Gear Apple Beats

Apple Beats Studio Pro: Ετοιμάζονται τα νέα ακουστικά

Η Apple εργάζεται πάνω σε νέα ακουστικά Beats Studio Pro, όπως αποκαλύπτει ο κώδικας που βρίσκεται στην υποψήφια έκδοση macOS Ventura 13.4.

Gear Amazon Apple Beats

Beats Studio Buds+: Με νέα, διάφανη σχεδίαση και βελτιωμένη ακύρωση θορύβου

Τα Beats Studio Buds+ της Apple καταχωρήθηκαν στο Amazon, παρέχοντας μια πιο προσεκτική ματιά στα νέα χαρακτηριστικά και τις αλλαγές.

Gear AirPods Apple Beats

Η Apple αρχίζει να κατασκευάζει AirPods και Beats στην Ινδία

Η Apple ξεκίνησε να μεταφέρει μέρος της παραγωγής iPhone της από την Κίνα στην Ινδία το 2020 και τώρα σχεδιάζει να κάνει το ίδιο για τα AirPods και τα Beats.