Black Friday 2018: Τι ψωνίσατε σήμερα;

, Black Friday 2018: Τι ψωνίσατε σήμερα;

Black Friday ή Black Week, όσες μέρες και αν διαρκεί αυτό το πανηγύρι που μπήκε στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια, έχει ενδιαφέρον γιατι όλο και κάποια καλή προσφορά θα πετύχουμε ανάμεσα στον καταιγισμό των deals. Κάτι που περιμένανε αυτές τις μέρες μήπως και το βρούμε φθηνότερα ή κάτι που αγοράσαμε από την μανία μας μόνο και μόνο επειδή το βρήκαμε φτηνά!

Σήμερα λοιπόν 23 Νοεμβρίου είναι η Black Friday 2018 και θα θέλαμε να μας πείτε τι αγοράσατε; – αν αγοράσατε -, τι ψάχνετε να βρείτε σε καλό deal και ακόμα δεν το έχετε πετύχει αλλά και τι περίεργο ή αστείο βρήκατε αυτές τις μέρες που αξίζει να το σχολιάσουμε.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

νομίζω οι oled της lg και της sony αξιζαν τον παροξυσμό! γιατι ηταν φετινα μοντελα!! δεν προχώρησα σε αγορα γιατι δεν βλέπω τιβι αλλα μπηκα στον πειρασμό!

Dimitris L.A

Απο τον Ιούλιο ήθελα να πάρω άλλο λάπτοπ γιατί το παλιό ειχε ενα σωρό προβλήματα, καμένο ηχείο αργό ίντερνετ γιατί δεν υποστήριζε 5ghz και αλλά πολλα. Για Καλή μου τύχη το εκανα trade in στο κατάστημα που πήρα το καινούργιο και μου έδωσαν 153 έκπτωση. Το καινούργιο ειχε από 549 στα 399 οπότε πλήρωσα μόνο 250 και πηρα το hp pavilion x360 14″ με i3 8th gen 8gb ram και 128gb ssd. Μένω Αμερική οπότε οι τιμές είναι σε δολλάρια.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

και επειδη πρώτη φορα στα χρονικα oled tv βρέθηκαν τοσο χαμηλα και τις αγορασε αρκετός κοσμος, θα βγαλουμε μελλοντικα ενα ασφαλες συμπερασμα για το αν αξιζει τελικα να αγορασεις oled, η’ αργα η’ γρηγορα ολες μετά αχρηστευονται λογω του αναθεματισμενου burn in!

ΚώσταςD.

Πιο απλά: “ΜΑΥΡΗ” Black Friday. 😂

Flagship killer

Πραγματικά υπερπροσφορά οι πάνες για τον μικρό στον Μασουτη! -50%
Όσο για τεχνολογία note 9 €620
τιμολόγιο ανά πάσα στιγμή χωρίς στριμωξιδι!
Ελλάδα:
black Friday μια εβδομάδα
Έκπτωση σε ό,τι δεν πάει καλά εμπορικά
Προσφορά σε samples
Υπερπροσφορά σε stock 4ετιας (iPhone 6)
ΚΑΜΙΑ ΈΚΠΤΩΣΗ σε αυτά που πραγματικά θα άξιζε να περιμένεις στην ουρά (note, mac, Xs, sonny Α, surface, xiaomi air 13.3, mate 20 pro κτλ.)
Xiaomi και honor είναι μόνιμα πιο φθηνά στο GEAR…

VasilisN9

Εγω χτύπησα ενα Xbox One και αυτό γιατί έχω ήδη Xbox 360, Nintento Swich, Nintento Wii, Nintento DS2D, Laptop…αυτα. Του χρόνου δεν με βλέπω να χτυπάω άλλη παιχνιδομηχανή.

Ithomzik

Samsung s9+ coral blue στα 629€ με 20% επιστροφη με eurobank και τιμολογιο ηταν πολυ τιμια αγορα απο το Γερμανο!

Kostas

Τίποτα και ουτε πρόκειται, το 99% των προϊόντων στην black friday τα βρίσκεις σε καθημερινή βαση στο skroutz στα ιδια λεφτα. Μια απατη ειναι!!!

VasilisN9

@Kostas δεν συμφωνώ μαζί σου. Άλλο το καταγώγιο της Πανεπιστημίου και άλλο το Plaisio, Public, Kotsovolos, MediaMarkt κ.α. που έχουν ολόκληρα κτήρια και ένα σορό προσωπικό που σκίζεται να σε εξυπηρετήσει.
@Ithomzik εσύ τους έκλεψες ρε φίλε. :-p

Prideous

Corsair 240gb m.2 από 110€ 70€ Στο πλαίσιο
Πιστεύω άξιζε !

adonis

τίποτα δεν αγόρασα και είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα απάτη είναι και συμφωνώ με τον Flagship killer

Kioses

Εγώ τσιμπησα ένα Huawei Honor play red edition από τον Κωτσόβολο στα 269 για την γυναίκα δώρο.
Απ ότι είδα και στο σκρουτζ η χαμηλότερη τιμή ήταν αυτή του Κωτσόβολου.

Κινητομανής

Εγώ δεν πήρα τίποτα, γιατί είμαι βλάχος και στο χωριό μου δεν είχαμε Black Friday 🤣🤣🤣

Gregorio

ΔΕΝ ψώνισα τίποτα, Black Friday με έκπτωση 20% και 30% δεν νοείται, ότι αγόρασα ή κοιτούσα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις στις ίδιες τιμές τα είχαν και τώρα που και καλά έχουμε Black Friday, το να κάνεις 20% έκπτωση σε μια TV των 2.500€ που έχεις 5 διαθέσιμα κομμάτια για όλην την Ελλάδα και τα μισά προιόντα σου να είναι out of stock από τις 8:30 το πρωί και να το βαφτίζεις Black Friday θα έπρεπε να διώκεται ποινικά, Black Friday σημαίνει γενικό ξεστοκάρισμα σε τιμές σχεδόν στο κόστος όχι έκπτωση 20%. Για 3η συνεχόμενη χρονιά δικαιώνομαι που ότι ψώνια είχα να τα κάνω τα έκανα πριν ή θα τα κάνω τα Χριστούγεννα και δεν έτρεξα να φάω ταλαιπώρια, σπροξίδι, ουρές με τα 14χρονια πιτσιρίκια που έκαναν σκασιαρχείο από το σχολείο για να πάρουν Games. ( υγ. το SmartPhone που αγόρασα το καλοκαίρι αυτήν την στιγμή στο Black Friday το έχουν 30€ παρακάτω, λέτε να άξιζε να ταλαιπωρηθώ σήμερα με τις ουρές να περιμένω και 3-4 μήνες για το Black Friday για να το πάρω σήμερα 30€ φθηνότερα ??? )

mech.al.

Όπως πάντα τίποτα… Όταν έχω κάποια ανάγκη μπαίνω Σκρουτζ ψάχνω τιμές και προχωρώ στη αγορά..

almir

Το Mate 10 Pro ήταν καλή προσφορά νομίζω

Gabriel

Πήρα την LG 55SK8000 από €1650 στα €750.

Ηλίας

Nokia 8 στα 199 ευρώ στον γερμανό -20% με κάρτα Eurobank βγηκε 160ευρώ…Αρκετά καλή αγορά νομίζω.

Panos ®

Ηλία, μεγειά φίλε, πολύ καλή αγορά. Και σ’ αυτή την τιμή, μην το πεις ούτε του παπά. Το έχω το 8αράκι εδώ και αρκετούς μήνες και είναι τούμπανο. 😊

Ηλίας

Πάνο να σαι καλά φίλε…έσυ έκανες κάποια αγορά? δεν είδα κάποιο σχόλιο σου.

MANOS

Mate 10 pro καφε χρωμα στα 400 ευρω από public…θεωρησα πως ηταν καλη προσφορα για να την αφήσω,οταν το honor10 ηταν στα 330 σημερα

peat

δεν αγορασα τιποτε. οι τιμές σε αυτα που θα με ενδιέφεραν δεν ήταν προσιτές ( καμία έκπτωση )

anestis

Εγώ πήρα το gaming πληκτρολόγιο Logitech G413 Carbon στην τιμή των 59€. Θα συμφωνήσω και εγώ με τους παραπάνω χρήστες ότι τα προϊόντα τα οποία είχαν πραγματικά καλή τιμή είναι λίγα.

Lsantas

Πέτυχα μια προσφορά πριν το black week στο public την creative katana x (sound bar) 99 ευρώ από 250 που έχουν skrourz… σκοτώνουν…

Stylianos

Sapphire Radeon RX 580 4GB Nitro+ στα 140
Αν κ οτι αλλο κοιταξα,πραγματικα δεν αξιζε,με εξαιρεση τη Dell που απο χθες το βραδυ εβγαλε καποιες προσφορες,η μονη που ειχε σωστη αντιμετωπιση του θεματος.
Κ ενα συμβαν,σημερα ο Κωτσοβολος ειχε βγαλει ενα ποντικι της logitech στα 62,90 σε 5 καταστηματα που πηγα,ειχαν αποθεμα ΟΛΑ ενα κομματι,αλλα δυστυχως,τι κριμα…κανενα δεν ειχε διαθεσιμο,απλα ειχε γινει λαθος,μπορει να μας το εκλεψαν,μολις το αγορασαν…ηταν τα διαφορα που ακουσα…ΕΛΕΟΣ,οχι για το ποντικι που δεν πηρα εγω ή ο οποιοσδηποτε,αλλα για την παραπλανηση που κανουν,κατεληξα στο συμπερασμα οτι το ποντικι ουδεποτε υπηρχε σε κανενα απο τα καταστηματα της εταιρειας,απλα πατωσαν την τιμη,ολοι με μια δικαιολογια,κανενα τηλεφωνο δεν απαντουσε,κανενα καταστημα δεν ηταν online με καποιο αλλο,ενταξει…black week ο ελληναρας,κ με προιοντα που οταν καν διαθετουν,κριμα!

vangelis 2502

μια αγορα εκανα σημερα μεσω αμαζον αγορασα μια incipio dual pro θηκη για νοτε 9 (δεν την βρισκω καπου αλλου) απο 29,99 που ειναι επισιμη τιμη 17,10 ικανοποιητικη τιμη εφοσον θα την αγοραζα ετσι και αλλιως οποτε καλοδεχουμενη η εκπτωση!!!

I am

Ήθελα να πάρω ssd 480 gb στο πλαίσιο 60 ευρώ
Όλως τυχαίως ενώ υπήρχε στο συγκεκριμένο μαγαζί πήγα ένα τέταρτο αφότου άνοιξε και δεν υπήρχε…πήγαν να μου πλασάρουν κάτι αλλά
Είπα ευχαριστώ και Γειά σας

JOHN PREPOUDIS

DAIKIN 18000 BTU ΜΕ 800Ε ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

Techbloger

OnePlus 6T από gearbest στα 299

godis

πριν λιγες μερες μου καηκε η οθονη του σταθερου μια lg w2252tq 22′ flatron και γαμω τα μονιτορ μου καναν δωρο μια μεταχειρισμενη στο κουτι τις ΕΙΖΖΟ flexscan s1910 απο τα ακριβα μονιτορ της αγορας αλλα τι να το κανω που ειναι 19′ και γω σκεφτομουν για 24 τουλαχιστον (να μην βγαζουμε τα ματια μας κιολας) ειχα βλεψεις στην Samsung Monitor 24″ LC24F396 Curved στα 129€ ολος τυχαιως ομως εξαντληθηκε οποτε black friday για μενα θα ναι 6 πυκνωτες και αλλαγη τροφοδοτικου και θα ναι σαν καινουργια παλι αυτη ηταν η μονη ελειψη που ειχα για black friday δεν πειραζει καλα να μασται να την αποκτησουμε του χρονου.!!

Xperiakiast(XZ1)

Dualshock 4 Crystal Blue!

bakchr

iPad Pro 11” 799 από ebay,
2-3 παιχνίδια ps4 και ετήσια συνδρομή από psn,
2-3 παιχνίδια pc από steam,
ψήθηκα και για μια 55άρα lg oled αλλά μάλλον του χρόνου το καινούριο μοντέλο…

akis

GLO… 25 ευρω με 5 πακετα sticks της επιλογης μου…. νομιζω ηταν και το μοναδικο προιον για καπνισμα σε τοσο καλη τιμη…! και ειναι και πιο οικονομικο απο το iQOS και πολυ πιο καλο… το μονο αρνητικο οτι εχει διαρκια μονο 3.5 λεπτα… για ενα γρηγορο καπνισμα καλο ειναι….

gh114

Logitech MX Master 2s από 110 60 ευρω

Stavag

Black Friday μια καλή ευκαιρία για τζίρο των καταστημάτων και μόνο.Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων προσφορές του σορου.Τα ίδια και χειρότερα στα κινεζομαγαζα με flash sale των 10 τεμαχίων και κουπονιών που δεν λειτουργούν.

πετρος

Εγω ψωνισα κατι πραγματακια απο γερμανια αλλα δεν σας λεω για να μην βαλετε τα κλαματα

GiannisG

@godis Βάλε και καμιά τελεία αδερφέ, τσάμπα είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Gear

DYU T1: Το ιδανικό ηλεκτρικό ποδήλατο για κάθε τρόπο ζωής

Η DYU, με έδρα το Σενζέν στην Κίνα, έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στην παραγωγή λύσεων μικροκινητικότητας και ρόσφατα, παρουσίασε τη νέα της σειρά προϊόντων, ανάμεσα σε αυτό και το DYU T1.