Black Friday 2019: 5 οικονομικές σκούπες ρομπότ με τιμή από 200 έως 350 ευρώ

Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να διασκεδάζει με τις δουλειές του σπιτιού. Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να απολαμβάνει το σκούπισμα μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Πόσο μάλιστα τις Κυριακές που είναι οι μοναδικές πραγματικές αργίες του χρόνου. Ωστόσο, υπάρχει λύση στο πρόβλημα καθαριότητα πατώματος και αυτή ακούει στο όνομα σκούπες ρομπότ!

Black Friday 2019

Η Black Friday 2019 έρχεται στην Ελλάδα με προσφορές που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Το συγκεκριμένο αφιέρωμα αποτελεί μέρος μιας σειράς οδηγών αγοράς που θα δημοσιεύουμε κάθε μέρα εδώ στο Techblog με προϊόντα τεχνολογίας που αξίζει να έχετε στο μυαλό σας.

Ariete 2711 Briciola

Η πρώτη από τις ρομποτικές σκούπες που θα δούμε είναι η Ariete 2711 Briciola. Η εταιρεία αυτή φημίζεται για τον ρετρό σχεδιασμό που δίνει στις συσκευές της.

οικονομικές σκούπες ρομπότ, Black Friday 2019: 5 οικονομικές σκούπες ρομπότ με τιμή από 200 έως 350 ευρώ

Πέρα από το ιδιαίτερο design, η Ariete 2711 Briciola έχει ισχύ 25W, κινείται με ταχύτητα 33cm/sec και διαθέτει έξι διαφορετικά προγράμματα καθαρισμού. Η αυτονομία της μπαταρίας της φτάνει τα 90 λεπτά και φορτίζει πλήρως σε 3,5 ώρες.

Ο κάδος της ρομποτικής σκούπας έχει χωρητικότητα 0,5 λίτρα και το τηλεχειριστήριο της διαθέτει οθόνη LCD μέσω της οποίας βλέπουμε διάφορες ρυθμίσεις και πληροφορίες. Τέλος, η Ariete 2711 Briciola διαθέτει δύο βούρτσες και αισθητήρες πτώσης και σύγκρουσης.

Sencor SVC 9031RD

Συνεχίζουμε με την SENCOR SVC 9031RD μία ρομποτική σκούπα που διαθέτει λάμπα UV για την εξάλειψη των μικροβίων και όμορφο σχεδιασμό σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα.

οικονομικές σκούπες ρομπότ, Black Friday 2019: 5 οικονομικές σκούπες ρομπότ με τιμή από 200 έως 350 ευρώ

Η SENCOR SVC 9031RD έχει μέγιστη ισχύ αναρρόφησης 20W, δύο ρυθμίσεις ταχύτητας και διαθέτει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα καθαρισμού. Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 2.200mAh, φορτίζει σε 5 ώρες και προσφέρει αυτονομία έως 120 λεπτά.

Ο κάδος της SENCOR SVC 9031RD έχει χωρητικότητα 0,37 λίτρα και το τηλεχειριστήριο της διαθέτει οθόνη στην οποία βλέπουμε διάφορες πληροφορίες και ρυθμίζουμε τη λειτουργία της. Τέλος, η συγκεκριμένη ρομποτική σκούπα έχει τριπλό σύστημα βουρτσών και αισθητήρες πτώσης και σύγκρουσης.

Philips FC8776/01

Τρίτη στη λίστα με τις καλύτερες ρομποτικές σκούπες είναι Philips FC8776/01 η οποία έχει διαστημικό σχεδιασμό, μόλις 6 εκατοστά πάχος και ειδικό σύστημα κίνησης τεσσάρων τροχών.

οικονομικές σκούπες ρομπότ, Black Friday 2019: 5 οικονομικές σκούπες ρομπότ με τιμή από 200 έως 350 ευρώ

Η Philips FC8776/01 διαθέτει το ειδικό ακροφύσιο TriActive XL το οποίο επιτρέπει ταχύτερο καθάρισμα χάρη στο μεγάλο του πλάτος. Επιπλέον, η ρομποτική σκούπα έχει τέσσερα προγράμματα καθαρισμού, αυτονομία έως 120 λεπτά και η μπαταρία της φορτίζει πλήρως σε 4 ώρες.

Ο κάδος της Philips FC8776/01 έχει χωρητικότητα 0,3 λίτρα και το τηλεχειριστήριο της δεν διαθέτει οθόνη. Ωστόσο, έχει αισθητήρες πτώσης και σύγκρουσης, έξυπνο σύστημα ανίχνευσης χώρου, και ιδιαίτερα μακριές βούρτσες για να φτάνει και στα πιο δύσκολα σημεία.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

Επόμενη στη λίστα είναι μία από της ρομποτικές σκούπες της Xiaomi. Πρόκειται για τη Xiaomi Mi Robot Vacuum η οποία διαθέτει 12 διαφορετικούς αισθητήρες με τους οποίους χαρτογραφεί το κάθε δωμάτιο και σχεδιάζει την καλύτερη διαδρομή ώστε να πετύχει το μέγιστο επίπεδο καθαριότητας.

οικονομικές σκούπες ρομπότ, Black Friday 2019: 5 οικονομικές σκούπες ρομπότ με τιμή από 200 έως 350 ευρώ

Η Xiaomi Mi Robot Vacuum έχει ισχυρό κινητήρα, δυναμική πλευρική βούρτσα και υπερηχητικό αισθητήρα ραντάρ. Χάρη στη μεγάλη μπαταρία 5.200mAh, η ρομποτική σκούπα μπορεί να σκουπίζει ασταμάτητα για 2,5 ώρες.

Ο κάδος της Xiaomi Mi Robot Vacuum έχει χωρητικότητα 0,42 λίτρα, ο χειρισμός της πραγματοποιείται από το Mi Home app και έχει τη δυνατότητα να φτάσει και στα πιο δύσκολα σημεία του δωματίου. Τέλος, η ρομποτική σκούπα διαθέτει ηλεκτρονική πυξίδα, γυροσκόπιο/επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρες πτώσης, κλίσης, σύγκρουσης, τοίχου, σκόνης και ταχύτητας ανεμιστήρα, καθώς και ταχύμετρο.

iRobot Roomba 605

Τη λίστα συμπληρώνει η iRobot Roomba 605 η οποία μπορεί να πλοηγείται τέλεια χάρη στο σύστημα iAdapt και έχει ένα εντυπωσιακό σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων.

οικονομικές σκούπες ρομπότ, Black Friday 2019: 5 οικονομικές σκούπες ρομπότ με τιμή από 200 έως 350 ευρώ

Ο κινητήρας της iRobot Roomba 605 είναι τόσο ισχυρός που δεν αφήνει να ξεφύγει ο παραμικρός κόκκος σκόνης. Φυσικά, στον τέλειο καθαρισμό που παρέχει συνδράμουν το φίλτρο αέρα AeroVac και η λειτουργία Dirt Detect. Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 2.200mAh, προσφέρει αυτονομία έως 60 λεπτά και φορτίζει πλήρως σε 150 λεπτά.

Ο κάδος της iRobot Roomba 605 έχει χωρητικότητα 0,6 λίτρα και ο χειρισμός της πραγματοποιείται μέσω τηλεχειριστηρίου. Τέλος, η ρομποτική σκούπα διαθέτει αισθητήρες πτώσης και σύγκρουσης, σύστημα αποφυγής εμπλοκής σε καλώδια και ακουστική ανίχνευση ακαθαρσιών.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Black Friday 2019 featured

Black Friday 2019: Ρεκόρ $7.4 δισ. στις online πωλήσεις στην Αμερική

Την Black Friday 2019 σημειώθηκαν πωλήσεις που αγγίζουν τα $7.4 δις εκ των οποίων τα $2.9 δις αναφέρονται σε smartphone.

Smartphones Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #7

Όλη την εβδομάδα της Black Friday σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Software Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #6

Όλη την εβδομάδα της Black Friday θα σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Home Cinema Black Friday 2019 LG Samsung

Black Friday 2019: 65άρες τηλεοράσεις που ξεχωρίσαμε με τιμή 999 ευρώ και δώρα

Ρίξαμε μια ματιά στους καταλόγους Black Friday 2019 των μεγάλων retailers και ξεχωρίσαμε δυο μοντέλα στις 65 ίντσες με τιμή 999 ευρώ.