Black Friday 2019: Έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

, Black Friday 2019: Έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Η Black Friday έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 με εκατοντάδες προσφορές εκείνη την ημέρα αλλά και νωρίτερα. Προσφορές και εκπτώσεις σε προιόντα τεχνολογίας από τα μεγαλύτερα καταστήματα και αλυσίδες τεχνολογίας. Smartphones, wearables, κονσόλες gaming, τηλεοράσεις, laptops και άλλα προϊόντα τεχνολογίας αναμένεται να εμφανιστούν σε τιμές ασυνήθιστα χαμηλές.

Η Black Friday στην Ελλάδα δεν είναι αντίστοιχη με αυτή στην Αμερική, εδώ απλά κάνουμε χαβαλέ και νταβαντούρι για να κινηθεί λίγο η αγορά και αυτό είναι κάτι που το χρειάζεται η ελληνική οικονομία. Σίγουρα όμως όλο και κάποια προσφορά τεχνολογίας (και όχι μόνο) θα ξετρυπώσετε, θα βγουν δελεαστικές προσφορές κάποιες φορές όμως σε πολύ περιορισμένα τεμάχια, άρα όποιος προλάβει!

Στο Techblog έχουμε ξεκινήσει και προετοιμάζουμε το έδαφος με οδηγούς αγορά Black Friday 2019 και προϊόντα τεχνολογίας που αξίζει να έχετε στο μυαλό σας περιμένοντας να πέσει η τιμή τους(;).

Σε κάθε περίπτωση, οι επτώσεις mid-season sales έχουν ξεκινήσει ήδη και ολόκληρος ο Νοέμβριος θα μας παει έτσι, δηλαδή σε κλίμα εκπτωτικό, προσφορών και Black Friday. Μην ξεχνάτε ότι μετά έρχεται και η Cyber Monday που εδώ και μερικά χρόνια συζητιέται και στην χώρα μας.

Black Friday λοιπόν και καταγράψτε τις ανάγκες σας και στήστε καραούλι για να πετύχετε την σπέσιαλ τιμή, δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι μόνο και μόνο επειδή το βρήκατε φτηνό. Πείτε μας την εμπειρία σας με προηγούμενες Black Friday στην Ελλάδα αλλά και τι θα θέλατε να βρείτε φέτος για αγορά σε καλή τιμή. Καλές αγορές.

Black Friday 2019

Πλαίσιο
Public
Κωτσόβολος
You.gr
MediaMarkt
Electronet

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Συνοψίζοντας την εμπειρία από τα προηγούμενα έτη στην Ελλάδα πραγματικές προσφορές είναι μόνο όσες κάνουν οι αντιπροσωπείες κεντρικά και τις βρίσκεις σχεδόν σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες.
Οι επιμέρους προσφορές είναι κατά κόρον πολύ παλιό στοκ και εκθεσιακά κομμάτια με φουσκωμένες αρχικές τιμές (για να φαίνεται μεγάλη η έκπτωση) ενώ δυό εβδομάδες πρίν πωλούταν με διαφορά 10% ή σπανίως πολύ περιορισμένο στοκ το οποίο συνήθως τσιμπάνε τα στελέχη και δεν υπάρχει στην πράξη πουθενά διαθέσιμο.

ΥΓ. Για τους ενδιαφερόμενους…κρατήστε τιμές από τώρα για να συγκρίνετε όταν έρθει η ώρα ποιά είναι η πραγματική έκπτωση και να μην πέσετε σε παγίδες!

KnightRider

Κλασικά πράγματα που περιμένω να δω:
– Εκθεσιακά παλιά κομμάτια/stock
– Δήθεν μεγάλες εκπτώσεις/σε παλιό προϊόν θα το πουλήσουν στην ίδια τιμή όταν πρωτοβγήκε με δήθεν έκπτωση
– Το 1/7 των προϊόντων να είναι ^^black friday^^
– Κάποια λίγα προϊόντα δεν θα είναι καν διαθέσιμα με το που ανοίξει το μαγαζί και θα πουν κλασικά ότι τάχαμ πουλήθηκε

Εγώ απλά ανυπομονώ να δω ειδήσεις τύπου “”Απάτη black friday στα καταστήματα Plaisio και Public”” + να δούμε screenshots για το ποια προϊόντα έχουν πλασματικές εκπτώσεις !!

Greg

Παίζει να έχω κρατημένο δικό μου ScreenShot από ξυριστική μηχανή που ήθελα πρόπερσι και 1-2μήνες πριν είχε 89€ (χωρίς έκπτωση) και την ημέρα του BlackFriday είχε 89€ αλλά ανέγραφε αρχική τιμή 129€, και για πέρυσι που αγόρασα SmartPhone τον Σεπτέμβριο στα 229€ (χωρίς έκπτωση) και στην ημέρα του BlackFriday είχε 199€ αλλά ανέγραφε αρχική τιμή 269€. Για να μην πω για ακριβές Smart TVs των 2.000€-3.000€ που κυνήγησα γιατί της είχαν σε προσφορά εως και στο 1/3 τις αρχικής τιμής αλλά από της 12:01πμ ήταν Out Of Stock ή είχε διαθέσιμη μόνο μια εκθεσιακή για παραλαβή μόνο από το συγκεκριμένο άκυρο κατάστημα στην μέση του πουθενά.

Agnostos13

Εγώ πάλι θυμάμαι πρόπερσυ Black Friday “προσφορά” από μεγάλη αλυσίδα για iPhone 6S 256GB στα 470 (-50% από την αρχική και 150 κάτω από σκρουτζ) και τελικά υπήρχε μόνο ένα κομμάτι (ή τουλάχιστον ένα πουλήθηκε επίσημα) για παραλαβή από ένα συγκεκριμένο κατάστημα (και μάλλον εκθεσιακό). Χαρά στο κουράγιο κάποιων που στήθηκαν απ’ έξω πριν ανοίξει και περίμεναν να εκμεταλλευτούν την προσφορά (μεταξύ άλλων και φιλικό μου πρόσωπο) και έμειναν μπουκάλα…

KnightRider

Το μόνο που θυμάμαι και δυστυχώς δεν βρήκα την απόδειξη είναι το JBL Flip 4 που το αγόρασα πριν 4 μήνες στα 75€ από τα mediamarkt και τώρα έχει 100€ με δήθεν αρχική τιμή 140€…
Κι ύστερα θα βγει το ψεύτικο black friday και θα βάλουν 75€ με δήθεν -50% έκπτωση..

Greg

Η εμπειρία μου από τα Black Friday των τελευταίων ετών ??? επειδή πάντα όταν θέλω να αγοράσω ένα προϊόν (TV, SmartPhone, LapTop, Καφετιέρα, ξυριστική μηχανή, τα πάντα δηλαδή) πάντα παρακολουθώ της τιμές αρκετά νωρίτερα, τι να πω? για τηλεοράσεις που πριν είχαν 2.500€ και υπήρχε μπόλικο στοκ τις προηγούμενες ημέρες και από το βράδυ 12:01πμ στις σελίδες βγάζουν προσφορά στα 800€ και ότι υπάρχει μόνο μια εκθεσιακή σε ένα άκυρο κατάστημα? πότε πουλήθηκαν όλες ? για ξυριστική μηχανή που πριν το Βlack Friday είχε 89€ και την ημέρα του BlackFriday είχε πάλι 89€ αλλά ανέγραφε αρχική τιμή 129€ ??? ή για τα ακριβά SmartPhone των 800€-1.200€ και τα βγάζουν σε προσφορά στα 500€-600€ και που είναι πάντα Out Of Stock από της 12:01πμ ??? ή για να πω για το SmartPhone μου που το αγόρασα εκτός εκπτώσεων πέρυσι στα 229€ και την ημέρα του BlackFriday είχε 199€ αλλά η αρχική τιμή ανέγραφε 269€ ??? γιαυτό στην Ελλάδα δεν έχουμε καν BlackFriday, δικαιολογία είναι για να ψωνίσουμε προϊόντα σχεδόν στις ίδιες τιμές με την υπόλοιπη χρονιά είναι, απλή κοροϊδία γιατί τα χρήματα που θα γλυτώσεις τα γλυτώνεις και τον υπόλοιπο χρόνο γιαυτό και δεν αξίζει η κούραση και η ταλαιπωρία λόγο… Συνέχεια »

Θάνος

Βλακ Friday

I am

Θα γελάσουμε πάλι… μόνο για ηλικιωμένους είναι αυτά τα κόλπα που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στην αγορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Black Friday 2019 featured

Black Friday 2019: Ρεκόρ $7.4 δισ. στις online πωλήσεις στην Αμερική

Την Black Friday 2019 σημειώθηκαν πωλήσεις που αγγίζουν τα $7.4 δις εκ των οποίων τα $2.9 δις αναφέρονται σε smartphone.

Smartphones Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #7

Όλη την εβδομάδα της Black Friday σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Software Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #6

Όλη την εβδομάδα της Black Friday θα σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Home Cinema Black Friday 2019 LG Samsung

Black Friday 2019: 65άρες τηλεοράσεις που ξεχωρίσαμε με τιμή 999 ευρώ και δώρα

Ρίξαμε μια ματιά στους καταλόγους Black Friday 2019 των μεγάλων retailers και ξεχωρίσαμε δυο μοντέλα στις 65 ίντσες με τιμή 999 ευρώ.