Black Friday 2019 στο Websupplies.gr

, Black Friday 2019 στο Websupplies.gr

Ανακάλυψε με ένα click στο Web Supplies την μεγαλύτερη ποικιλία σε εκτυπωτές, αναλώσιμα, laptop, tablet, οθονες, γραφική ύλη, ήχο και gaming στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με άμεση παράδοση όπου κι αν βρίσκεσαι – εντος Ελλάδας.

Στην φετινή Black Friday του Web Supplies πρωταγωνιστούν οι Φάνης Λαμπρόπουλος και Νικόλας Ράπτης. Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν.

Ό,τι ψάχνεις, το βρίσκεις! Εκτυπωτές, αναλώσιμα, laptop, tamplet, οθονες, γραφική ύλη, ήχο και gaming. Εσύ θα προλάβεις τα κομμάτια που σου λείπουν;

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάνος

Αυτά τα παιδιά αξίζουν γιατί εξυπηρετούν με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι όλοι οι άλλοι τόσα χρόνια πούλαγαν σοβαρότητα ενώ ήταν…. ας μη το πω. Για μια αγορά απ’ το Σκρούτζ με εξυπηρέτησαν σαν να έμενα στη διπλανή τους πόρτα. Δεν είναι θέμα Μαύρης Παρασκευής γιατί ένα προϊόν δεν το αγοράζει κανείς μόνο για να το έχει, αλλά για να το χρησιμοποιεί κιόλας, τότε αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί όχι μόνο στην πώληση, αλλά και στο Service και στις εγγυήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Black Friday 2019 featured

Black Friday 2019: Ρεκόρ $7.4 δισ. στις online πωλήσεις στην Αμερική

Την Black Friday 2019 σημειώθηκαν πωλήσεις που αγγίζουν τα $7.4 δις εκ των οποίων τα $2.9 δις αναφέρονται σε smartphone.

Smartphones Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #7

Όλη την εβδομάδα της Black Friday σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Software Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #6

Όλη την εβδομάδα της Black Friday θα σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.

Home Cinema Black Friday 2019 LG Samsung

Black Friday 2019: 65άρες τηλεοράσεις που ξεχωρίσαμε με τιμή 999 ευρώ και δώρα

Ρίξαμε μια ματιά στους καταλόγους Black Friday 2019 των μεγάλων retailers και ξεχωρίσαμε δυο μοντέλα στις 65 ίντσες με τιμή 999 ευρώ.