Black Friday 2019 στο Πλαίσιο με εγγύηση χαμηλότερης τιμής σε όλες τις BF προσφορές

, Black Friday 2019 στο Πλαίσιο με εγγύηση χαμηλότερης τιμής σε όλες τις BF προσφορές

Το Πλαίσιο υποδέχεται την Black Friday 2019 με μια καμπάνια κινηματογραφικών διαστάσεων που συνδυάζεται με μία σειρά από αποκλειστικά προνόμια για όλους.

Αρχικά, κάθε λάτρης της τεχνολογίας – αι όχι μόνο – θα ξέρει πως στο Πλαίσιο θα βρει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στις προσφορές Black Friday. Το σημαντικότερο μάλιστα είναι ότι, ακόμα κι αν κάποιος πραγματοποιήσει τις αγορές του πριν από την έναρξη των Black Friday offers, θα είναι και πάλι κερδισμένος.

Γιατί σε περίπτωση που το προϊόν που επέλεξε στη συνέχεια συμπεριληφθεί σε προσφορά Black Friday, τότε το Πλαίσιο θα του επιστρέψει τη διαφορά με δωροεπιταγή.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα μπει δυνατά στο «παιχνίδι» των Black Friday προσφορών και η νέα προϊοντική κατηγορία του Πλαισίου, αυτή των λευκών συσκευών.

Επίσης, όλες οι αγορές από 200€ και άνω θα μπορούν να γίνουν με δόσεις, χωρίς κάρτα και μάλιστα με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, χάρη στο πρόγραμμα «μήνα-μήνα».

Τέλος, με μερικά κλικ στο plaisio.gr ή με ένα τηλέφωνο στο 800 11 12345, ο καθένας θα μπορεί να αποκτήσει από την άνεση του σπιτιού του όποιο προϊόν θέλει και να παραλάβει την παραγγελία του στην πόρτα του μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Βέβαια, πέρα από αυτά τα αποκλειστικά προνόμια, το Πλαίσιο έχει φροντίσει και για τους πιο.. ανυπόμονους.

Όποιος λοιπόν το επιθυμεί, μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα βρει στο plaisio.gr/Black-Friday και να εξασφαλίσει έτσι VIP πρόσβαση σε όλες τις απίθανες προσφορές 4 ώρες νωρίτερα από κάθε άλλον!

Ποιος μπορεί να σε κάνει λοιπόν να μην κοιτάξεις πουθενά αλλού;

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για όρους & προϋποθέσεις επισκεφθείτε το plaisio.gr/Black-Friday

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».

Business featured Kotsovolos Plaisio

Ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι άνοιξαν καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt για να υποδεχθούν πελάτες με επαγγελματικό ΑΦΜ. Τώρα ξανακλείνουν.

Business Plaisio

Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν 12 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα για αγορές από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μόνο για αγορές με τιμολόγιο.