Black Friday 2022: Οδηγός για να μην την πατήσεις σαν πρωτάρης

Black Friday 2022 Προσφορές, Black Friday 2022: Οδηγός για να μην την πατήσεις σαν πρωτάρης

Mην την πατήσεις σαν πρωτάρης. Μάθε τι να προσέξεις, από τον καλύτερο οδηγό για την επερχόμενη Black Friday 2022! Ενημερώσου πριν αγοράσεις. Όλα τα tips! Είστε έτοιμοι για την φετινή εκπτωτική περίοδο Black Friday 2022; Τυπικά η συγκεκριμένη ημέρα είναι την τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου όμως οι πρώτες προσφορές θα ξεκινήσουν να σκάνε σύντομα.

Η Black Friday στην Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αμερικάνικη αντίστοιχη ημέρα, κατά την οποία οι τιμές καταποντίζονται προς όφελος των καταναλωτών, αλλά πάντα μπορείς να βρεις μία καλή ευκαιρία και εδώ. Και στην τελική κάτι θα αγοράσεις βρε αδερφέ για να συμμετέχεις και εσύ σε αυτό το πανηγύρι πτώσης τιμών!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα του Techblog θα σας κρατάει ενημερωμένους σε πραγματικό χρόνο για τις πιο δελεαστικές προτάσεις της αγοράς σε προϊόντα τεχνολογίας. Η Black Friday πραγματοποιείται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, φέτος αναμένεται στις 25 Νοεμβρίου.

Προσοχή!

Μην “ψαρώσετε” από τις “δήθεν” προσφορές της Black Friday και να ξεκινήσετε να αγοράζετε ότι βλέπετε μπροστά σας. Καλό θα είναι να καταγράψετε από σήμερα τις τυχόν ανάγκες σας και να περιμένετε αν κάτι από αυτά που πραγματικά χρειάζεστε βγει σε σπέσιαλ τιμή.

Τι να προσέξεις για να μην την πατήσεις σαν πρωτάρης.
  1. Σκεφτείτε πριν κάνετε μια αγορά. Σύμφωνα με έρευνες τις ημέρες εκπτώσεων και προσφορών όπως η Black Friday, οι άνθρωποι χρειάζονται πολύ λιγότερο χρόνο για να πάρουν την απόφαση να αγοράσουν κάτι που σημαίνει ότι δεν το “πολυσκέφτονται”. Φροντίστε να σταματήσετε και να σκεφτείτε πριν αγοράσετε – είναι πραγματική αυτή η προσφορά; Το χρειάζομαι;
  2. Βάλτε κάτω τα οικονομικά σας στοιχεία και υπολογίστε το χρηματικό ποσό που μπορείτε να διαθέσετε. Μην τινάζετε τον οικογενειακό προϋπολογισμό σας στον αέρα. Υπολογίστε από τώρα πόσα αντέχει η τσέπη σας ή η πιστωτική σας κάρτα για να χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας.
  3. Σημειώστε από τώρα τις τιμές κάθε προϊόντος για να μην σας ξεγελάσει κάποιο κατάστημα. Καταστήματα έχουν “πιαστεί” να κάνουν εκπτώσεις στις κανονικές τιμές, ανεβάζοντας την αρχική τιμή του προϊόντος στο καρτελάκι και βάζοντας ως τελική τιμή με την έκπτωση το ποσό που πωλούνταν το προϊόν και πριν τις εκπτώσεις.
  4. Έχετε το νου σας από σήμερα για προσφορές που ίσως βγουν πιο νωρίς. Πολλά καταστήματα και εταιρείες δεν περιμένουν την ημέρα της Black Friday 2022 για να βγάλουν τις προσφορές τους, αλλά το κάνουν μέρες πριν. Μην βιαστείτε να κάνετε κάποια αγορά αν καταλάβαιτε ότι η τιμή δεν είναι χαμηλή, υπάρχει η περίπτωση την ημέρα της Black Friday να βρείτε καλύτερη τιμή.
  5. Μην διστάσετε να καταγγείλετε περιστατικά προσπάθειας να σας κοροϊδέψουν στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο τηλέφωνο 1520. Ως καταναλωτές η δύναμή μας είναι η επιλογή του καταστήματος που θα ξοδέψουμε τα χρήματα μας και η μεταξύ μας επικοινωνία για το ποια καταστήματα είναι σωστά στις πωλήσεις τους και ποια όχι.

Tip!

Το skroutz και το bestprice είναι φίλοι σου. Να ελέγχεις πάντα τη χαμηλότερη τιμή για να μην πέσεις θύμα παραπλάνησης από καταστήματα και πωλητές.

Σχετικά με την Black Friday

H Black Friday ή Μαύρη Παρασκευή είναι η ημέρα που ακολουθεί την εορτή των Ευχαριστιών στις Η.Π.Α., την διάσημη Thanksgiving Day (η τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου). Από το 1952 η Black Friday θεωρείται ως η ημέρα που ξεκινάει επίσημα η εορταστική καταναλωτική περίοδος των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς. Παραδοσιακά αυτή την Παρασκευή τα καταστήματα στις Η.Π.Α. “καταστρέφουν” τις τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα και οι καταναλωτές βρίσκουν αυτό που θέλουν σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μην ξεχάσεις ότι έρχεται και Cyber Monday το Δεκέμβριο!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Black Friday 2022 Kotsovolos

«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους.

Internet Vodafone Black Friday 2022

Black Friday σταθερής και κινητής μόνο στη Vodafone

Η Black Friday συνεχίζεται στη Vodafone με προσφορές σε κινητή και σταθερή ώστε όλοι οι νέοι συνδρομητές να μπορούν να απολαύσουν απεριόριστη επικοινωνία.

Smartphones vivo Y35 Black Friday 2022

vivo Y35 και Y22s: Black Friday στην Ελλάδα με σούπερ τιμή

Η vivo γιορτάζει την πρώτη της Black Friday και προσφέρει όχι ένα, αλλά δύο smartphones! Το hero product vivo Y35, συνοδεύει το νέο Υ22S (4/64).

Smartphones iPhone 12 Mini Black Friday 2022

Black Friday: iPhone 12 mini 128GB με 499 ευρώ

Το iPhone 12 Mini βγήκε σε προσφορά Black Friday με τιμή χώμα 499 ευρώ και μάλιστα στην έκδοση 128GB όχι την μικρή την 64GB.