Black Friday προσφορές που κολάζουν μόνο από τον Κωτσόβολο

KOTSOVOLOS BLACK FRIDAY 2021

Το φετινό Black Friday στον Κωτσόβολο δεν είναι σαν όλα τα άλλα μιας και θα είναι αμαρτία να μην το εκμεταλλευτούμε, καθώς οι τιμές, η ποικιλία των προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας αλλά και οι αυθημερόν παραδόσεις, κάνουν τον Κωτσόβολο τον ιδανικό Black Friday προορισμό. Ειδικότερα όταν υπάρχει πλούσιο απόθεμα και είμαστε σίγουροι πως αυτό που χρειαζόμαστε θα το βρούμε άμεσα, αυτό θα κάνει όλους χαρούμενους που επέλεξαν τα καταστήματα Κωτσόβολος για τις αγορές τους.

Yπηρεσίες που είναι αμαρτία να τις χάσεις!

KOTSOVOLOS BLACK FRIDAY 2021

Αυθημερόν παράδοση και παράδοση σε 24 ώρες

Όταν κάνουμε τις αγορές μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, όλοι συνήθως σκεφτόμαστε “άντε να δούμε πότε θα παραλάβω. Ο Κωτσόβολος κάνει τις παραδόσεις με νέες ταχύτητες, καθώς όπου κι αν βρισκόμαστε, η παραγγελία μας έρχεται άμεσα στον χώρο μας για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η διαδικασία είναι απλή για να γίνει κάτι τέτοιο! Αν παραγγείλουμε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 210 28 99 999, θα παραλάβουμε στην πόρτα μας μέσα σε 24 ώρες. Και αυτό ισχύσει σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Το καλύτερο όμως είναι πως αν παραγγείλουμε μέχρι τη 13:00, η παραγγελία μας θα παραδοθεί την ίδια ημέρα! Με λίγα λόγια, μπορούμε να ξυπνήσουμε το πρωί και από την άνεση του καναπέ μας να παραγγείλουμε το προϊόν που θέλουμε και να το παραλάβουμε εντός της ίδιας ημέρας, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς επιπλέον κόπο!

Collect at Stores – Quick points

Μια ακόμη υπηρεσία που κολάζει, είναι η παραλαβή των προϊόντων σε ένα από τα 73 Quick Points έξω από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ακόμα και σε 20 λεπτά, ταχύτατα και με ασφάλεια, δίνοντας στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες επιλογές για να επιλέξουν και να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα!

Scan & Go

Θέλουμε να κάνουμε τις αγορές μας με φωτογραφική ταχύτητα; Βγάζουμε το κινητό μας, σκανάρουμε και σε μια στιγμή το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι μας. Επιλέγουμε άμεση παραλαβή από το Quick Point που μας περιμένει ακριβώς απ’ έξω. Κι έτσι, χάρη στην υπηρεσία Scan & Go, οι αγορές μας έχουν ολοκληρωθεί άμεσα, σε τρία μόνο βήματα!

KOTSOVOLOS BLACK FRIDAY 2021

Ευέλικτοι και άμεσοι τρόποι πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία

Επειδή είναι αμαρτία να περιμένουμε στην ουρά για το ταμείο και να χάνουμε χρόνο για να παραλάβουμε το προϊόν μας, ο Κωτσόβολος μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ευέλικτους και άμεσους τρόπους πληρωμής χωρίς αναμονή στα ταμεία.

Pay Express

Ο Κωτσόβολος δημιούργησε το Pay Express, για όσους προτιμούμε να κάνουμε τις αγορές μας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, να ολοκληρώσουμε την αγορά μας σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος χωρίς να περάσουμε από κάποιο ταμείο. Αυτό γίνεται μέσω του τερματικού POS που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων, έτσι ώστε όταν αποφασίσουμε το προϊόν που θα αγοράσουμε, να ολοκληρώσουμε την αγορά μας άμεσα μέσω του τερματικού, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουμε σε κάποιο ταμείο για να εξυπηρετηθούμε.

Επιπλέον, η υπηρεσία Pay Express μπορεί να εξυπηρετήσει τις παραγγελίες που έχουμε κάνει μέσω internet και έχουμε επιλέξει το collect@store, ενώ σε συνδυασμό με τα ταμεία express, που αποτελούν μια ακόμη πρωτιά της Κωτσόβολος, έρχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία αγοράς, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

KOTSOVOLOS BLACK FRIDAY 2021

Cashdro

Ο Κωτσόβολος ωστόσο έχει μεριμνήσει και για όσους δεν επιθυμούν ή δε μπορούν να πληρώσουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, φέρνοντας τα Cashdro μηχανήματα, σε επιλεγμένα καταστήματα για την πραγματοποίηση πληρωμών με μετρητά, εκτός των ταμείων, εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία αναμονή στα ταμεία.

Ο Κωτσόβολος μας έχει κυριολεκτικά κολάσει όχι μόνο με τις Black Friday προσφορές αλλά και με τις υπηρεσίες που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε στον παράδεισο για την αγορά των αγαπημένων μας προϊόντων.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Poco Black Friday 2021

Ποιο smartphone πούλησε καλύτερα στην Ευρώπη στη Black Friday;

Το Poco X3 Pro ήταν το smartphone που συγκέντρωσε το εντονότερο αγοραστικό ενδιαφέρον του κοινού στην Ευρώπη για το Black Friday.

Gear Black Friday 2021 Samsung

Η Black Friday έρχεται…

Φέτος στη Black Friday μπορείς να βρεις εκπληκτικά Samsung Galaxy smartphones, tablets και wearables που ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά τους.

Business Kotsovolos

Κωτσόβολος: Δύο νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή και River West Open

Με δύο νέα καταστήματα, η Κωτσόβολος αποδεικνύει ότι συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό πλάνο της, τοποθετώντας στο επίκεντρο την αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς για τους πελάτες της.

Gear DLink Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.