Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

, Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday 2021 είναι εδώ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021, έτσι ώστε να έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την παρακολούθηση του χώρου μας για την προσωπική μας ασφάλεια αλλά και για γρήγορο Internet σε οποιοδήποτε σημείο του χώρο μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μετακινούμαστε από δωμάτιο σε δωμάτιο και η λήψη WiFi internet στις συσκευές μας παρουσιάζει καθυστερήσεις και ζήτημα με τη σταθερότητα της σύνδεσης λόγω σήματος, κάτι το οποίο σίγουρα προβληματίζει μιας και οι περισσότεροι έχουμε παραπάνω από μια συσκευές στο χώρο μας που συνδέονται μέσω WiFi και θέλουμε να είναι πάντα συνδεδεμένες και online ανά πάσα στιγμή στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα.

, Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

DLink AX1500 Wi-Fi 6 Router

Αρχική τιμή: 94.90 EUR

Black Friday τιμή: 61.90 EUR

Η πρώτη πρόταση της DLink για γρήγορο internet στο χώρο μας, είναι το AX1500 Wi-Fi 6 Router το οποίο υποστηρίζει WiFi 6 με ταχύτητες που φτάνουν μέχρι τα 1500 Μbps, κάνοντας έτσι τη σύνδεση πολλαπλών συσκευών αλλά και τη ταυτόχρονη χρήση μεγάλου όγκου δεδομένων μια απλή υπόθεση αφού μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα όλες τις συσκευές μας συνδεδεμένες αλλά και να παίζουμε τα αγαπημένα μας games και να βρισκόμαστε σε video calls χωρίς απώλεια σήματος και καθυστέρηση στη μετάδοση των δεδομένων.

Το WiFi 6 που είναι γνωστό ως “802.11ax”, αποτελεί το στανταρντ της επόμενης γενιάς αναφορικά με τη WiFi τεχνολογία, προσφέροντας βελτιώσεις σε σχέση με το 802.11ac, ενώ μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO έχουμε WiFi υψηλής ταχύτητας σε πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα. Μέσω του WiFi 6 εξασφαλίζουμε υψηλότερες ταχύτητες και την ασφάλεια των δεδομένων μας καθώς διαθέτει ενσωματωμένη κρυπτογράφηση 128-bit, βελτιωμένη ταχύτητα έως και 38% σε σχέση με το 802.11ac, ακόμα πιο αποτελεσματική σύνδεση συσκευών αλλά και μεγαλύτερη κάλυψη του χώρου που βρισκόμαστε.

Αυτό σημαίνει πως το συγκεκριμένο router είναι ιδανικό και για smart home το οποίο διαθέτει πολλαπλές έξυπνες συνδεδεμένες συσκευές που απαιτούν τη συνεχή σύνδεση στο internet χωρίς buffering και παρεμβολές.

, Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

DLink AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Range Extender

Αρχική τιμή: 93.90 EUR

Black Friday τιμή: 69.90 EUR

Μια ακόμη πρόταση της DLink για να έχουμε internet σε όλο το σπίτι, είναι το AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Range Extender, το οποίο εξασφαλίζει την επέκταση του σήματος σε όλα τα σημεία του χώρου μας, έτσι ώστε να υπάρχει κάλυψη παντού, από όσες συσκευές και να θέλουμε να συνδέσουμε για να μπορούμε να εργαστούμε αλλά και να διασκεδάσουμε, χωρίς να εμφανίζεται το ενοχλητικό σε όλους lag. Το συγκεκριμένο extender υποστηρίζει WiFi 6 το οποίο εξασφαλίζει WiFi υψηλής ταχύτητας σε πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα και μπορεί να δημιουργήσει δίκτυο με συμβατά D-Link Mesh Wi-Fi 6 routers, όπως το AX1500 Wi-Fi 6 Router που σας περιγράψαμε νωρίτερα, το οποίο επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών συσκευών χωρίς να υπάρχει το παραμικρό lag στην ταχύτητα σύνδεσής τους στο internet.

Με ταχύτητες που πλέον μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 1.8Gbps αλλά και μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO, διασφαλίζουμε το ότι μπορούμε να συνδέσουμε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, και έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας σειρές, να παίζουμε video games αλλά και απλά να σερφάρουμε στο internet, σε υψηλές ταχύτητες όπου και αν βρισκόμαστε στο χώρο μας.

Η εγκατάσταση και σύνδεση του AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Range Extender μπορεί να γίνει από τον οποιονδήποτε καθώς είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να συνδέεται άμεσα, αφού χρειάζεται μόνο το πάτημα στο κουμπί WPS στο router και το Wi-Fi Extender, το οποίο διαθέτει και θύρα Ethernet για να συνδέσουμε όποια ενσύρματη συσκευή επιθυμούμε, όπως μια video game console ή μια Smart TV.

, Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

DLink COVR 1102 AC1200 Dual Band Whole Home Mesh WiFi System

Αρχική τιμή: 90.90 EUR

Black Friday τιμή: 74.90 EUR

Με το συγκεκριμένο Mesh WiFi σύστημα της DLink, εξασφαλίζουμε την αδιάκοπη σύνδεση στο internet σε κάθε σημείο του χώρου μας όπου μπορούμε να μετακινηθούμε χωρίς το άγχος της εμβέλειας του WiFi που έχουμε εγκαταστήσει, ενώ αν προσθέσουμε περισσότερες από 2 συσκευές στο χώρο μας, το δίκτυο επεκτείνεται και μπορούμε να έχουμε σταθερή και γρήγορη σύνδεση σε όλο το σπίτι.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η κάλυψη που παρέχει μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 325 τετραγωνικά μέτρα, κάτι το οποίο ενισχύεται και μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO την οποία εκμεταλλεύονται τόσο οι νέες αλλά και παλαιότερες συσκευές που ενδεχομένως έχουμε στο σπίτι μας, έτσι ώστε να μπορούν να συνδεθούν όλες ταυτόχρονα.

Εγκαθιστώντας το COVR 1102 AC1200 σύστημα WiFi, κάθε κόλλημα στο internet είναι παρελθόν, ειδικά σε περιπτώσεις που αυτό είναι απαγορευτικό όπως η εργασία και η εκπαίδευση, ενώ θα μπορούμε να πραγματοποιούμε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις χωρίς διακοπές και lag.

Επίσης, η εμπειρία του online gaming αλλάζει επίπεδο καθώς μπορούμε να παίζουμε τα αγαπημένα μας games χωρίς lag και διακοπές στη διασκέδασή μας, ενώ αναφορικά με το streaming, η παρακολούθηση ταινιών σε 4K ανάλυση γίνεται καλύτερη από ποτέ καθώς η δράση παραμένει ασταμάτητη με την ομαλή σύνδεση στο internet που έχουμε πλέον εγκαταστήσει.

Σημαντικές είναι επίσης οι τεχνολογίες Smart Roaming και Smart Steering που χρησιμοποιεί η DLink, έτσι ώστε τα σημεία COVR να συνδέουν αυτόματα τις συσκευές μας στο ισχυρότερο δυνατό διαθέσιμο σήμα, χωρίς αποσυνδέσεις, πετυχαίνοντας το να παραμείνουμε συνδεδεμένοι καθώς μετακινούμαστε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Το θέμα της ασφάλειας είναι επίσης σημαντικό για το οικιακό μας δίκτυο, καθώς το COVR 1102 βασίζεται στην ασφάλεια WPA3 για ισχυρή προστασία του δικτύου μας από κάθε είδους ανεπιθύμητες ενέργειες από τρίτους, εξασφαλίζοντας ασφάλεια των δεδομένων και και των συσκευών μας, στις οποίες μόνο εμείς έχουμε πρόσβαση.

, Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

DLink DCS 8600LH mydlink Full HD Outdoor WiFi Camera

Αρχική τιμή: 139.90 EUR

Black Friday τιμή: 89.90 EUR

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε ασφαλείς στο χώρο μας και η DLink φροντίζει για αυτό με τη Full HD DCS-8600LH κάμερα εξωτερικού χώρου για αδιάκοπη παρακολούθηση ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε εμείς στο χώρο. Η συγκεκριμένη κάμερα έχει το πλεονέκτημα το ότι μπορεί να καταγράφει τα πάντα σε video Ful lHD ανάλυσης 1920×1080 pixel και είναι παντώς καιρού καθώς διαθέτει πιστοποίηση IP65 στο σώμα της κάμερας και το καλώδιό της, για να προσφέρει προστασία από βροχή, υγρασία, σκόνη αλλά και αντοχή σε θερμοκρασίες από -25°C έως 45°C.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα διαθέτει ευρυγώνιο φακό 135° ενώ σε περίπτωση που “εντοπίσει” κίνηση ή κάποιον ήχο, λαμβάνουμε ειδοποιήσεις στη συσκευή μας και μπορούμε να συνδεθούμε σε πραγματικό χρόνο για να έχουμε εικόνα μέσω της mydlink εφαρμογής. Η καταγραφή των video γίνεται σε ανάλυση 1920×1080 pixel ενώ είναι εξίσου σημαντικό το ότι υπάρχει και η δυνατότητα ανίχνευσης ήχου αλλά και δυνατότητα λειτουργίας στο σκοτάδι, ενώ σημαντικό είναι το ότι μπορούμε να μιλήσουμε μέσω της συσκευής μας και να μεταφερθεί ο ήχος μέσω του ενσωματωμένου μεγαφώνου στο χώρο μας τη στιγμή που χρειάζεται.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως για να μπορούμε να καταγράψουμε τα video της κάμερας, χρειαζόμαστε και τον αντίστοιχο αποθηκευτικό χώρο, κάτι για το οποίο η D-Link έχει φροντίσει να μας εξασφαλίσει καθώς όχι μόνο παρέχει δωρεάν υπηρεσία 24ωρης καταγραφής στο Cloud για 1 χρόνο αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής σε κάρτα microSD η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 256GB, αφαιρώντας μας έτσι το άγχος για το αν θα έχουμε αρκετό αποθηκευτικό χώρο για όσα video θέλουμε να καταγράψουμε.

Η DLink μας προσφέρει συσκευές οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητά μας καθώς αναβαθμίζουν το χώρο στον οποίο τις χρησιμοποιούμε, ενώ εκμεταλλευόμενοι τις Black Friday προσφορές, μπορούμε να αποκτήσουμε εξοπλισμό ο οποίος ξεχωρίζει τόσο για την αξιοπιστία αλλά και για τις δυνατότητες που προσφέρει στον τελικό χρήστη, και μάλιστα σε ακόμη πιο προσιτές τιμές.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Smartphones POCO Black Friday 2021

Ποιο smartphone πούλησε καλύτερα στην Ευρώπη στη Black Friday;

Το Poco X3 Pro ήταν το smartphone που συγκέντρωσε το εντονότερο αγοραστικό ενδιαφέρον του κοινού στην Ευρώπη για το Black Friday.