Bosch FreshUp: Φρέσκαρε τα ρούχα σου με τεχνολογία πλάσματος

, Bosch FreshUp: Φρέσκαρε τα ρούχα σου με τεχνολογία πλάσματος

Η Bosch Οικιακές Συσκευές είναι εδώ και έρχεται να μας δείξει πως μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνολογία και συγκεκριμένα την τεχνολογία πλάσματος, έτσι ώστε, μέσω της φορητής συσκευής Bosch FreshUp, να αφαιρούμε κάθε οσμή από τα ρούχα και τις υφασμάτινες επιφάνειες. Ενώ, όταν αυτό γίνεται χωρίς τη χρήση νερού, ατμού, απορρυπαντικών και χημικών, τότε έχουμε να κάνουμε σίγουρα με κάτι το επαναστατικό που αλλάζει τον τρόπο που φρεσκάρουμε τα ρούχα μας, είτε βρισκόμαστε στο σπίτι, είτε εκτός.

Εύκολο στη χρήση

Πρόκειται για ένα προϊόν τεχνολογίας που φρεσκάρει όχι μόνο τα ρούχα μας, αλλά και την αυτοπεποίθησή μας και το οποίο είναι εύκολο στη χρήση, ενώ με τη μπαταρία που έχει διάρκεια χρήσης έως 60 λεπτά, μπορούμε εύκολα να φρεσκάρουμε μεγάλη ποσότητα ρούχων μέσα στην εβδομάδα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να πιέσουμε απαλά τη συσκευή σε όλη την επιφάνεια του ρούχου που θέλουμε να φρεσκάρουμε, για να ενεργοποιηθεί το πλάσμα και να απομακρύνουμε οσμές, ιούς και βακτήρια έως και 99,9%*.

, Bosch FreshUp: Φρέσκαρε τα ρούχα σου με τεχνολογία πλάσματος

Κατάλληλο για όλα τα υφάσματα

Μπορεί η τεχνολογία πλάσματος να ακούγεται ως κάτι το άγνωστο και το πρωτοποριακό, αλλά δεν θα πρέπει να μας κάνει να ανησυχούμε καθώς είναι κατάλληλο, για να φρεσκάρουμε τα ρούχα μας, ακόμα και αυτά που απαιτούν πιο απαλή φροντίδα, όπως το μετάξι, το κασμίρι και το μαλλί, κάνοντάς τα πιο ευκολοφόρετα μεταξύ των πλύσεων, ή και του καθαριστηρίου. Eιδικά όσα χρειάζονται στεγνό καθάρισμα, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους. Θα πρέπει να τονίσουμε πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε όλα τα γνωστά υφάσματα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα, με μόνη προϋπόθεση να είναι στεγνά.

Η τεχνολογία Bosch Plasma

Πιο συγκεκριμένα, το FreshUp της Bosch παράγει με τεχνητό τρόπο πλάσμα, ένα υλικό που υπάρχει σε διάφορα φυσικά φαινόμενα. Με το πλάσμα, η συσκευή αφαιρεί κάθε μυρωδιά από τα ρούχα, χωρίς τη χρήση πρόσθετων χημικών, μιας και τα σωματίδια πλάσματος εισχωρούν στις ίνες του υφάσματος, διασπώντας, με τρόπο που βασίζεται στη Φυσική, τα μικροσωματίδια που ευθύνονται για τις δυσάρεστες οσμές. Η χρήση του είναι απλή καθώς πρόκειται για μια συσκευή μικρή σε μέγεθος, όσο μια θήκη γυαλιών και φαίνεται, λόγω και του μοντέρνου σχεδιασμού της, περισσότερο σαν ένα gadget παρά σαν μια συσκευή για τη φροντίδα των ρούχων μας.

, Bosch FreshUp: Φρέσκαρε τα ρούχα σου με τεχνολογία πλάσματος

Γερμανική Τεχνολογία – Εγγύηση ποιότητας

Όλα αυτά, θα πρέπει να επισημάνουμε, πως γίνονται με τη σφραγίδα της Bosch, η οποία είναι γνωστή για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Η τεχνολογία στην οποία στηρίζεται το Bosch FreshUp, είναι κατασκευασμένη στη Γερμανία και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, προσφέροντας μια αποτελεσματική και εύκολη λύση σε μια καθημερινή ανάγκη. Η δε χρήση του γίνεται με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα υφάσματά σας.

Πείτε αντίο σε οσμές και μυρωδιές

Οι σωματικές οσμές, η μυρωδιά από το τσιγάρο, από το φαγητό, αλλά και από τα κατοικίδια, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όλα αυτά, όμως, αποτελούν, πλέον, παρελθόν καθώς το Bosch FreshUp διασπά τα μόρια της οσμής στα ρούχα, επαναφέροντας τη φρεσκάδα τους, με 4 απλά βήματα.

– Ενεργοποιείτε τη συσκευή πατώντας το κουμπί On/Off, με το λευκό φως να μας δείχνει ότι είναι έτοιμη για χρήση.
– Πιέζετε απαλά την μπάρα ενεργοποίησης, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής, πάνω στο ύφασμα. Το μωβ φως, σας δείχνει ότι το πλάσμα δουλεύει.
– Κάνετε πλάγιες κινήσεις πάνω στα ρούχα, με τη συσκευή να πρέπει να εφάπτεται στο ύφασμα, για να απομακρυνθούν αποτελεσματικά οι οσμές.
– Απενεργοποιείτε τη συσκευή πατώντας το κουμπί On/Off για 1 δευτερόλεπτο.

, Bosch FreshUp: Φρέσκαρε τα ρούχα σου με τεχνολογία πλάσματος

Η δύναμη του πλάσματος

Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Bosch Plasma, το FreshUp απελευθερώνει με μεγάλη ταχύτητα και με μια διαδικασία που βασίζεται στη Φυσική, ενεργά μικροσωματίδια πλάσματος στην επιφάνεια των υφασμάτων, εξουδετερώνοντας, πέρα από τις οσμές και τους ιούς και τα βακτήρια, έως και 99,9%*. Η τεχνολογία Bosch Plasma δεν είναι χημική διαδικασία ή αντίδραση, κάτι που την κάνει πλήρως ασφαλή στη χρήση, ακόμα και πάνω σε ρούχα που ήδη φοράμε.

Με την τεχνολογία Bosch Plasma, το Bosch FreshUp είναι εδώ για να μας προσφέρει έναν εναλλακτικό, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, για να φρεσκάρουμε τα υφάσματα και τα ρούχα μας, άμεσα και εύκολα. Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η τεχνολογία μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη και πιο ευχάριστη, μιας και το Bosch FreshUp έχει την ικανότητα να απομακρύνει οσμές, ιούς και βακτήρια έως και 99,9%*, ενώ είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό ταπετσαριών, επίπλων και καθισμάτων αυτοκινήτων, ευαίσθητων ρούχων, όπως σακάκια, παλτό, κασκόλ, φουλάρια, αλλά και να εξαφανίσει οσμές μετά από αθλητικές δραστηριότητες. Επιπλέον, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια ταξιδιών, ως μια εύκολη, φορητή και αποτελεσματική συσκευή για την περιποίηση των ρούχων μας και τελικά της αυτοπεποίθησής μας.

, Bosch FreshUp: Φρέσκαρε τα ρούχα σου με τεχνολογία πλάσματος

*Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάνος

Τιμούλα έχουμε;

Κώστας Βλαχάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Bosch

Η Bosch επενδύει εκατομμύρια για να νικήσει τις ελλείψεις chips

Η Bosch προχωρά σε γενναίες επενδύσεις προκειμένου να μειώσει τις επιπτώσεις από την κρίση στους επεξεργαστές.

Business Bosch

Έξυπνη γεωργία από την Bosch στην Agrotica 2018

Πρώτη συμμετοχή για την Bosch Eλλάδας στην μεγαλύτερη έκθεση αγροτικού κλάδου, «Agrotica 2018», η οποία θα ανοίξει τις πύλες της, 1-4 Φεβρουαρίου 2018 ,στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Gear Bosch

Σύστημα συναγερμού Bosch G Series για gadgetάκηδες

Μέσα στο 2018 θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας το νέο σύστημα συναγερμού Bosch G Series με έλεγχο από απόσταση μέσα από το κινητό ή το tablet μας και την δική του αποκλειστική εφαρμογή.

Internet Bosch

Bosch: Οι τάσεις και η αγορά του IoT

Αρχές Οκτωβρίου, βρεθήκαμε στην Κολωνία προσκεκλημένοι της Bosch Hellas για να παρακολουθήσουμε το συνέδριο «Bosch Energy & Building Technology: trends, markets, solutions» με κεντρικό ομιλητή τον Dr. Stefan Hartung μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Robert Bosch GmbH.