CADDX xGen Connect: Συναγερμός από το μέλλον με την υποστήριξη της G.I. SECURITY S.A.

Το ζήτημα και το αίσθημα της ασφάλειας πάντα είναι από τα σημαντικότερα στην καθημερινότητά μας και θα πρέπει να το αναθέτουμε σε εξειδικευμένους εγκαταστάτες που όχι μόνο γνωρίζουν το αντικείμενο μέσα από την πολυετή τους πείρα, αλλά έχουν βλέψεις και στόχο να αναβαθμίζουν τις παροχές τους προς τους πελάτες τους, υποψήφιους και τωρινούς, παρέχοντάς τους τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. δραστηριοποιείται μόνο στην χονδρική πώληση συστημάτων Ασφαλείας, Πυρασφάλειας, Access Control και CCTV στην Ελλάδα και Κύπρο εδώ και 42 χρόνια, από το 1978, και σας παρουσιάζει τις νέες μονάδες της Caddx xGen Connect, φέρνοντας το μέλλον στους συναγερμούς και συνεχίζοντας μια παράδοση 35+ ετών με τη σφραγίδα της CADDX, έτσι ώστε να κάνει τους συνεργάτες της (εγκαταστάτες) να νιώθουν ασφαλείς και δικαιωμένους για την επιλογή τους, ώστε να προσφέρουν και οι ίδιοι με τη σειρά τους στον τελικό καταναλωτή μια μονάδα που πέρα από την ασφάλεια που προσδοκά προσφέρει μια σειρά από νέων λειτουργιών για να κάνει κάποιος το σπίτι ή την επιχείρηση του “Έξυπνη”.

, CADDX xGen Connect: Συναγερμός από το μέλλον με την υποστήριξη της  G.I. SECURITY S.A.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες μονάδες Caddx xGen Connect, υποστηρίζουν από 4 μέχρι και 512 ζώνες, έως 32 partitions και μέχρι 16 κάμερες προς διαχείριση με τη χρήση μιας και μόνο εφαρμογής, μέσω της οποίας ο πελάτης μπορεί να διαχειρίζεται και όλες τις έξυπνες συσκευές που έχει εγκαταστήσει σπίτι του, μέσω του ενσωματωμένου δέκτη zWave στις νέες μονάδες της G.I. SECURITY S.A. Οι δυνατότητες των νέων μονάδων όμως δεν περιορίζονται εδώ καθώς δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα να έχει τον έλεγχο του συναγερμού στα χέρια του μιας και μπορεί να προγραμματίσει να ανάβουν τα φώτα του χώρου του μόλις εντοπίζεται εισβολή και εφόσον συνδεθεί με κέντρο λήψης σημάτων, να υπάρχει άμεση επέμβαση.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ζωντανό video από το σημείο της πιθανής εισβολής αλλά και ειδοποίηση σχετικά με επικείμενο συμβάν έτσι ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή και όπου και αν βρίσκεται, το τι συμβαίνει στο χώρο του, στον οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει σενάρια, όπως τη ρύθμιση του φωτισμού και άλλα, και να διαχειριστεί τις κάμερες ανάλογα με την περίσταση.

Σημαντικό είναι και το γεγονός πως η G.I. SECURITY S.A. έχει μεριμνήσει και για όσους πελάτες διαθέτουν έναν υπάρχον σύστημα της σειράς CADDX NX, καθώς ο εγκαταστάτης τους μπορεί να αναβαθμίσει τον υπάρχον εξοπλισμό τους με τις νέες μονάδες Caddx xGen Connect αλλάζοντας μόνο την πλακέτα και κρατώντας τα ίδια περιφερειακά. Με αυτόν τον τρόπο θα φτιάξουν ένα “έξυπνο” σπίτι και θα μπορούν να ελέγξουν όλες τις συσκευές από μια εφαρμογή.

Οι ειδοποιήσεις που μπορεί να λαμβάνει ο χρήστης στο smartphone του είναι εξίσου σημαντικές καθώς μπορεί να λάβει σχετικό μήνυμα όταν τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι αλλά ακόμα και να παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση μέσω εικόνας και video, το τι κάνουν τόσο τα παιδιά αλλά και τα κατοικίδια που ενδεχομένως να βρίσκονται σε ένα σπίτι. Ειδικά όσοι έχουν παιδιά, θα επιθυμούν να κλειδώσουν τις πόρτες και τις κλειδαριές στο σπίτι τους έτσι ώστε τα παιδιά τους να είναι ασφαλή, κάτι το οποίο γίνεται μέσω της σχετικής εφαρμογής από το smartphone του κατόχου.

, CADDX xGen Connect: Συναγερμός από το μέλλον με την υποστήριξη της  G.I. SECURITY S.A.

Επιπροσθέτως, το νέο σύστημα Caddx xGen Connect ενοποιεί όλες τις έξυπνες συσκευές, τις κάμερες αλλά και το συναγερμό σε μια κοινή πλατφόρμα, και έτσι πλέον δε θα χρειάζεται ο χρήστης να έχει ξεχωριστή εφαρμογή για κάθε συσκευή που επιθυμεί να ελέγξει όποτε το επιθυμεί, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο, καθώς όλα πλέον ελέγχονται μέσω μιας και μόνο εφαρμογής.

Όσον αφορά τις προγραμματισμένες ενέργειες που μπορεί να ορίσει ο κάτοχος του συστήματος ασφαλείας, μέσω του Geo Fencing, αναγνωρίζει το πότε πλησιάζει στο σπίτι και έτσι ξεκινούν να εκτελούνται προγραμματισμένες λειτουργίες όπως για παράδειγμα να ενεργοποιηθεί ο κλιματισμός σε συγκεκριμένη θερμοκρασία, να ανοίξουν τα φώτα στο σπίτι, να ανοίξουν ή να κλείσουν οι κουρτίνες και τα παντζούρια. Ο προγραμματισμός αυτός φυσικά μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένη ώρα, όπως για παράδειγμα να κλειδώσουν οι πόρτες του σπιτιού στις 22:00, τα φώτα στις 23:00 και να ρυθμίσουμε τη θερμοκρασία στο θερμοστάτη για τον κλιματισμό.

Τέλος, μέσα από το Ultrasync+ της CADDX υπάρχει η δυνατότητα να ελέγξει ο χρήστης τα φώτα και να ορίσει διαφορετικό φωτισμό ανάλογα με την κατάσταση του συναγερμού αλλά και να οπλίσει το συναγερμό αυτόματα σύμφωνα με την τοποθεσία του όταν απομακρυνθεί από το σπίτι, γνωρίζοντας πως πλέον ο χώρος του είναι ασφαλής.

Η αξιοπιστία και η εμπειρία 42 χρόνων της G.I. SECURITY S.A. σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα των συστημάτων συναγερμού, εξασφαλίζουν στον τελικό καταναλωτή τη σιγουριά πως ο προσωπικός του ή εργασιακός του χώρος είναι ασφαλής, έχοντας τη συμπαράσταση της τεχνολογίας και όλων των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι νέες μονάδες Caddx xGen Connect, τις οποίες οι πελάτες μπορούν να εμπιστευτούν για την προσωπική τους ασφάλεια.

Όλα τα προϊόντα ασφαλείας της CADDX που εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα από την G.I. SECURITY S.A. φέρουν ειδικό αυτοκόλλητο γνησιότητας με σειριακό αριθμό σε εμφανές σημείο του προϊόντος. Ζητήστε από τον εγκαταστάτη σας, την βεβαίωση γνησιότητας του CADDX συστήματος σας, με τον ίδιο σειριακό αριθμό που έχει η μονάδα σας για να διασφαλίσετε την 2 έτη εργοστασιακή εγγύηση και υποστήριξη της G.I. SECURITY S.A.

CADDX – Ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.