Η Canon επιστρέφει μέχρι και 300 ευρώ για την αγορά επιλέγμενων προϊόντων

Canon Ελλάδας cash back, Η Canon επιστρέφει μέχρι και 300 ευρώ για την αγορά επιλέγμενων προϊόντων

Η Canon Ελλάδας, δίνει τη δυνατότητα σε όλους, να αξιοποιήσουν την προσφορά που ισχύει από 15 Μαΐου μέχρι 31 Ιουλίου 2018, και με την οποία μπορούν να λάβουν επιστροφή μέχρι και 300 ευρώ για την αγορά φωτογραφικών μηχανών και άλλων προϊόντων απεικόνισης.

Στα προϊόντα αυτά ανήκουν φωτογραφικές μηχανές DSLR, mirrorless, compact, βιντεοκάμερες, φακοί και αξεσουάρ έως και εκτυπωτές.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ευκαρία, μπορούν να συμβουλευτούν τη λίστα όλων των προϊόντων της Canon που περιλαμβάνονται στην προσφορά, τους λεπτομερείς όρους και προϋποθέσεις που καλύπτουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, αλλά και να δουν τα συμμετέχοντα σημεία λιανικής πώλησης, στα οποία μπορούν να ζητήσουν την επιστροφή χρημάτων, αγοράζοντας από αυτά, οποιοδήποτε από τα επιλεγμένα προϊόντα της Canon επιθυμούν.

Ανάμεσα στα δεκάδες προϊόντα που συγκαταλέγονται στην προσφορά, όλοι, από τον αρχάριο που θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της φωτογραφίας, τον έμπειρο ερασιτέχνη φωτογράφο, τον vlogger ή τον ερασιτέχνη κινηματογραφιστή, μέχρι και τον επαγγελματία της εικόνας, θα βρουν το προϊόν που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, είτε αυτό εξυπηρετεί την αξιοποίηση της δύναμης της εικόνας για τη διήγηση προσωπικών ιστοριών, ή την ανάπτυξη των επαγγελματικών τους επιδιώξεων.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

θα δωσω δηλαδη 750 για την g3 και θα μου επιστρεψουν 80..τρεξτε να προλαβετε!

Κώστας Βλαχάκης

Δημητρης, Πολλά η λίγα στο παράδειγμα που αναφέρεις είναι 10% επιστροφη. Δεν είναι black friday, cash back είναι.

giannis

Ο εκτυπωτής Canon (εντάξει απο τους φθηνούς) που είχα χάλασε στα 2,5 χρόνια. Δεν τον καλύπτει η εγγύηση. Καλό το cashback αλλά τι να το κάνεις αν απουσιάζει η ποιότητα;

Κώστας Βλαχάκης

giannis, Εχω scanner της Canon περίπου 7 χρόνια με αγορά περίπου 18 ευρώ (ανοιγμενη συσκευασια) και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Εγω μπορώ να επικαλεστώ απουσία ποιότητας;

giannis

Κώστα εσύ όχι. Εγω όμως μπορώ. Πάντως να σύγκρίνεις scanner με εκτυπωτη είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.

Κώστας Βλαχάκης

giannis, Η απουσία ποιότητας περιορίζεται στην δική σου μόνο περίπτωση. Η Canon όπως και άλλες εταιρείες έχουν πολλά και διαφορετικά προιοντα-μοντελα τα οποία και φυσικά θα χαλάσουν αργά ή γρήγορα. Ούτε πως χρησιμοποίησες τον εκτυπωτής σου μπορουμε να ξέρουμε ούτε πως χρησιμοποίησα εγώ το scanner (οπότε μήλα και πορτοκαλια είναι άκυρο που το ειπες).

Επειδη λοιπόν σου χάλασε εσένα ο εκτυπωτής δεν απουσιάζει η ποιότητα από την Canon. Απουσιάσε από το δικό σου συγκεκριμένο μοντέλο εκτυπωτη. Μακάρι να είχες και cash back…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Canon featured

Η Canon ψάχνει συνεργασία με κατασκευαστή smartphone

Μια ακόμα συνεργασία μεταξύ κατασκευαστή smartphone και κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως θα σκάσει στο μέλλον.

Gear Canon

H Canon δεν θα παρουσιάσει μία νέα DSLR ναυαρχίδα

Η Canon ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα DSLR ναυαρχίδα στο κοντινό μέλλον.

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Business Canon

Live Webinar με την Canon EOS C70: Wedding Cinematography

Ζωντανή συζήτηση με τον επαγγελματία κινηματογραφιστή Γιάννη Σαρούκο για να ανακαλύψετε τη νέα κινηματογραφική κάμερα Canon Canon EOS C70.