CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

Το να αποκτήσεις ένα smartwatch, ασύρματα ακουστικά ή ασύρματο φορτιστή που μπορείς να φορτίζεις iPhone, Apple Watch και AirPods, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο από αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς η εταιρεία CANYON παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα, ενώ την ίδια στιγμή είναι προσιτά σε τιμή, καθώς -ειδικά για τις νεότερες ηλικίες-, δεν χρειάζεται κανείς να επενδύσει μια μικρή περιουσία για να τα αποκτήσει. Η CANYON είναι μια value for money εταιρεία που στοχεύει στις νεότερες ηλικίες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ποιότητα των προϊόντων της, όπως smartwatches, ασύρματα ακουστικά αλλά και τα charging station, να στερούνται ποιότητας και τεχνικών χαρακτηριστικών.

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

SMART WATCH CΑΝΥΟΝ SEMIFREDDO SW-61

Το smartwatch Canyon SW-61 δε λέει μόνο την ώρα αλλά μπορεί, όπως ένα smartwatch που σέβεται τον εαυτό του, να συγχρονιστεί με το smartphone για να λαμβάνει κλήσεις και ειδοποιήσεις από τις αγαπημένες μας εφαρμογές. Μπορούμε να ελέγξουμε την αναπαραγωγή μουσικής αλλά και να πατάμε το πλήκτρο της κάμερας του smartphone από το ίδιο το ρολόι. Στα πολύ θετικά συγκαταλέγεται και το ότι διαθέτει αδιαβροχοποίηση IP68, ενώ μπορεί να μετράει τους καρδιακούς παλμούς, την αρτηριακή πίεση, την ποιότητα του ύπνου, να μετράει τα βήματα όσο περπατάμε ή τρέχουμε αλλά και να μας υπενθυμίζει να πίνουμε νερό!

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

Διαθέτει 25 διαφορετικά modes για αθλήματα για την σωστή κατανάλωση θερμίδων, 25 διαφορετικές γλώσσες αλλά και διαφορετικά watch faces που το κάνουν πλήρως τροποποιήσιμο στα μέτρα του καθενός. Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του SW-61 φαίνεται πως είναι η αυτονομία του, καθώς διαρκεί 4-6 ημέρες, αλλά και η οθόνη του καθώς διαθέτει στρογγυλή AMOLED οθόνη με ανάλυση 390×390 pixel. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως είναι συμβατό με Android smartphones που τρέχουν Android 7.0 και πάνω αλλά και iPhone που τρέχουν iOS 13 και πάνω.
Τιμή: 89.99€

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

SMART WATCH CΑΝΥΟΝ MAVERICK SW-83

Αν είσαι ο τύπος που αθλείται και καταγράφεις τις επιδόσεις σου, αλλά θέλεις να είσαι συνδεδεμένος και με τον υπόλοιπο κόσμο των social media, τότε το MAVERICK SW-83 είναι για σένα! Ιδανικό για όσους είναι φανατικοί του τρεξίματος, της ποδηλασίας αλλά και ορειβάτες, καθώς διαθέτει ένα GPS μεγάλης ακρίβειας, αλλά και υψηλής ανάλυσης οθόνη 1.32 ιντσών τεχνολογίας IPS. Από ένα τέτοιο smartwatch δε θα μπορούσε να λείπει η αδιαβροχοποίηση IP68, ένα χαρακτηριστικό που θα λατρέψουν οι φίλοι της κολύμβησης αλλά και του kayak, ενώ δε λείπει και η δυνατότητα καταγραφής βημάτων, κατανάλωσης θερμίδων ενώ καταγράφει και τους καρδιακούς παλμούς.

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

Το εν λόγω smartphone ξεχωρίζει επίσης για την αυτονομία του, καθώς διαρκεί 7 ημέρες και 30 ημέρες όταν βρίσκεται σε standby mode χωρίς να το χρησιμοποιούμε. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί το smart watch μας να είναι αυτόνομο για μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς φόρτιση, ειδικά όταν ακολουθούμε ένα πολύ ενεργό lifestyle γεμάτο δραστηριότητες.
Τιμή: 79.99€

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

CΑΝΥΟΝ “JONDY” KIDS WATCH KW-44

Το Canyon “Jondy” smartwatch είναι σχεδιασμένο για παιδιά και είναι σαν ένα μικρό 4G κινητό τηλέφωνο, που χωράει στον καρπό του παιδιού, ενώ διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται γονείς για την ασφάλεια των παιδιών τους. Διαθέτει selfie κάμερα ενώ με την υποστήριξη 4G και VoLTE, οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται ακόμα πιο εύκολες. Αυτό το ρολόι μπορεί να δεχθεί γραπτά μηνύματα και διαθέτει GPS για να μπορούν οι γονείς να εντοπίζουν το παιδί τους όταν το φοράει, ενώ σε έκτακτες περιπτώσεις όπου το παιδί κινδυνεύει, μπορεί να πατήσει το κουμπί SOS που βρίσκεται στη δεξιά μεριά του smartwatch.Στη συνέχεια, πραγματοποιείται κλήση προς την επαφή SOS που έχει οριστεί, δηλαδή τον αριθμό κινητού του πατέρα ή της μητέρας για να ενημερωθούν άμεσα για τον ενδεχόμενο κίνδυνο που βρίσκεται το παιδί τους. Το smartwatch “Jondy” διαθέτει επίσης μετρητή βημάτων, χρονόμετρο, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, προεγκατεστημένα παιχνίδια ενώ είναι και αδιάβροχο, με πιστοποίηση IP67 ενώ είναι διαθέσιμο σε 3 στυλάτα χρώματα.
Τιμή: 81.99€

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε πως για να λειτουργήσουν τα συγκεκριμένα smartwatch, είναι απαραίτητο το κατάλληλο software για τη διασύνδεση με το smartphone του χρήστη, την εφαρμογή Canyon Life, η οποία προσφέρεται δωρεάν στα app store της Google και της Apple. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις ειδοποιήσεις, τα ημερολόγια, τα δεδομένα της υγείας και των αθλητικών τους δραστηριοτήτων. Επιπλέον, εφόσον έχουν αγοράσει το Canyon ”Jondy” smartwatch στο παιδί τους, να παρακολουθούν το στίγμα που εκπέμπει, αλλά και να τραβήξουν φωτογραφία από την κάμερα στο smartwatch μέσω της ίδιας της εφαρμογής.

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

CΑΝΥΟΝ ONGO 10 ANC

Η εταιρεία Canyon είναι εδώ και μας αποδεικνύει πως τα προσιτά ασύρματα ακουστικά ONGO 10 ANC, μπορεί κάποιος να τα αγοράσει χωρίς να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Αυτό που καταφέρνει η Canyon, είναι να μας προσφέρει ασύρματα ακουστικά, που υποστηρίζουν Bluetooth 5.3 και διαθέτουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τα οποία είναι ιδανικά για κλήσεις και αναπαραγωγή μουσικής χάρη στα 4 μικρόφωνα, με το active noise cancellation να μας επιτρέπει να ακούσουμε μόνο αυτό που θέλουμε, χωρίς επιπλέον θορύβους και παρεμβολές.

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

Τα ακουστικά ONGO 10 ANC ελέγχονται με την αφή, συνδέονται αυτόματα με το smartphone που χρησιμοποιούμε, και διαθέτουν φωνητικό οδηγό για να μας ενημερώνει για την κατάστασή τους, με τη θήκη τους να υποστηρίζει την τεχνολογία Quick Charge και να επιτρέπει την πλήρη φόρτισή τους μέσα σε 50 λεπτά.
Τιμή: 27.99€

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

3-IN-1 WIRELESS CHARGING STATION CΑΝΥΟΝ WS-304

Τι είναι ίσως από τα πιο κουραστικά αντικείμενα που είναι απαραίτητα για τη φόρτιση των συσκευών μας; Μα φυσικά τα καλώδια τα οποία άλλες φορές είναι δεμένα κόμπο, άλλες φορές τα ψάχνουμε και μπορεί να τα έχουμε χάσει, και το χάος καλά κρατεί. Η Canyon με το WS-304 charging station μας απαλλάσει από κάθε καλώδιο καθώς αυτός ο ασύρματος πολυφορτιστής είναι συμβατός με smartphones που είναι συμβατα με το πρότυπο φόρτισης Qi, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, Apple Watch και AirPods.

CANYON smartwatch, CANYON: Προσιτά smartwatches και αξεσουάρ για όλους

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε το smartphone μας στον ασύρματο φορτιστή, ακόμα και με τη θήκη πάνω στη συσκευή. Η φόρτιση γίνεται μια απλή διαδικασία και μάλιστα χωρίς να εμφανιστεί υπερθέρμανση, ενώ μέσω του Chipvision chipset, υποστηρίζεται η γρήγορη φόρτιση για τις συσκευές που θα τοποθετήσουμε.
Τιμή: 49.99€

Τα προϊόντα της Canyon είναι εδώ για να αποδείξουν πως ποιοτικές συσκευές όπως τα smart watches, ασύρματα ακουστικά αλλά και ασύρματοι φορτιστές μπορούν να είναι προσιτά και ταυτόχρονα να διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητάνε ακόμα και οι πιο απαιτητικοί χρήστες, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν μεγάλο χρηματικό ποσό για να τα αποκτήσουν.

Τα προϊόντα της Canyon μπορείτε να τα βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα πατώντας εδώ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.