Casio: Ανακοίνωσε το πιο σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch [CES 2016]

Η Casio παρουσίασε επίσημα στην CES 2016 το νέο της smartwatch ονόματι WSD-F10 Smart Outdoor Watch, το οποίο είναι αδιάβροχο σε έως και 50 μέτρα βάθος και έχει δοκιμαστεί σε πρότυπα στρατιωτικών προδιαγραφών. Είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά Android Wear smartwatches στην αγορά, αν όχι το πιο σκληροτράχηλο.

Στόχος της Casio είναι να απευθυνθεί σε όσους ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες. Το smartwatch είναι εξοπλισμένο με διάφορα activity apps όπως ViewRanger GPS app, Runkeeper και MyRadar.

Το Casio WSD-F10 Smart Outdoor Watch είναι εξοπλισμένο με διάφορους αισθητήρες που δίνουν real-time πληροφορίες για τις αλλαγές στο περιβάλλον και την άσκηση που κάνετε. Επίσης, συνδέεται με το κινητό μέσω του Casio Moment Setter+ app.

Στα χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 1.32 ιντσών dual layer LCD ανάλυσης 320×300 pixels, έχει Wi-Fi και Bluetooth, διαστάσεις 61.7×56.4×15.7 χλστ. και βάρος 93 γρ. Είναι συμβατό με συσκευές που τρέχουν Android 4.3 και άνω, και iOS 8.2 και άνω. Σύμφωνα με την Casio, η μπαταρία του διαρκεί πάνω από μια μέρα με κανονική χρήση και πάνω από μήνα σε Timepiece Mode.

Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τιμή γύρω στα 500 δολάρια.

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2016 εδώ

casio android wear smartwatch, Casio: Ανακοίνωσε το πιο σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch [CES 2016]

casio android wear smartwatch, Casio: Ανακοίνωσε το πιο σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch [CES 2016]

casio android wear smartwatch, Casio: Ανακοίνωσε το πιο σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch [CES 2016]

casio android wear smartwatch, Casio: Ανακοίνωσε το πιο σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch [CES 2016]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Man

Να και μια πρόταση για Smart watch που δεν με αφήνει αδιάφορο!

Νίκος

Πολύ καλό και casio!!! Perfect!!!

jonjon

Αρχίσουν και σοβαρέυουν τα πράγματα! Μπαίνουν στο παιχνίδι αυτοί που ξέρουν απο ρολόγια.

kostasmpl

Μολις το ειδα σχηματιστηκε ενα πλατυ χαμογελο αχαχ! η εταιρια βγαζει παρα πολυ καλα ρολογια και ειδικα τα G-Shock ειναι ρολογαρες! χρονια στο επαγγελμα και σοβαρη εταιρια! Επιτελους μπαινει δυναμηκα! ειχε βγαλει και στο παρελθον κατι hybrid με notification μονο μεσω Bluetooth!

Γρηγόρης Λ.

Το design το βρίσκω απαίσιο…(πρωσοπικη άποψη) αλλά το πιο εξωφρενικο είναι ή τιμή του.!!!Πλέον η μόνη μου ελπίδα είναι να βγάλει watch η OnePlus που πιστεύω θα είναι ποιοτικό και από πλευράς software αλλά και hardware και πάνω από όλα θα έχει και μια προσγειωμένη τιμή.

TouchWizard

Τι να πει μπροστα στο Gear S2? Μιλαμε για μια εταιρια που βγαζει το ιδιο ασχημο πραγμα Τζι-σοκ εδω και 15 χρονια. Απορω ποιος το αγοραζει

edd

Η μοναδική σοβαρή πρόταση. Δε θέλω βραχιόλι. Το ρολόι δε το βγάζω ποτέ. Αν ισχύει ο ένας μήνας μπαταρία, είναι ΤΟ deal.
Δε ξέρω τι πιστεύετε εσείς αλλά τα ρολόγια της casio δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ. Σε design, ποιότητα υλικών και τιμές έχει για όλα τα γούστα. Παίρνεις παραπάνω από αυτά που πληρώνεις, πράγμα που μπορούν να παινευτούν ελάχιστες εταιρείες. Όσες φορές δοκίμασα άλλη εταιρεία το μετάνιωσα (timex έχανε 15′ το μήνα, swatch φτιαγμένο από ζάχαρη).

@TouchWizard, τα gshock βγαίνουν εδώ και 30 χρόνια. Προφανώς δεν απευθύνονται στο κοινό της diesel. Σκοπός τους δεν είναι η ομορφιά, είναι να αντέχει τα πάντα, να μην το βγάζεις ποτέ. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι τα πιο sexy ρολόγια γιατί πάνω απ’όλα είναι ρολόγια χειρός και όχι αξεσουάρ.

page

Ο άλλος λέει ποιος αγοράζει τα gshock.Οκ,. Τι να απαντήσεις και τι να πεις.

Christos

κάποιοι οτι καλυτερο που έχουν βαλει θα ειναι σε guess για να βλεπω τέτοια σχόλια. Anyway γούστα ειναι αυτα.

ster

@TouchWizard Ηταν να μην σχολιασω αλλα τα ισοπεδωσες ολα.Γουστα ειναι αυτα δεν λεω,αλλα μερικα πραγματα απλα τα αναγνωριζεις ακομα και αν δεν σε εκφραζουν ή σου αρεσουν.Παρε 5 αλλες μαρκες και ολες μαζι δεν θα καταφερουν να συγκεντρωσουν τις πωλησεις ολων των G-shock.(χωρις να βαλω μεσα τη σειρα edifice ,protrek ,waveceptor ,classic κτλ κτλ).
Η casio ειναι η τοπ εταιρια ρολογιων καθημερινης χρησης και μπορει μερικα G-shock να μην ειναι ολα ομορφα αλλα σα σειρα ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
το νεο μοντελο αρκετα προσεγμενο,αλλα η τιμη ειναι τσιμπημενη. Τωρα που πηρε φορα απλα περιμενουμε να βγαλει κιαλλα μοντελα πιο προσιτα οπως και τα κανονικα ρολογια της που ειναι τρομερα σε ποιοτητα-τιμη.

Γιωργος

Τα casio ειναι ρολογια για καθημερινη χρηση αξιοπιστα σε σχεση με αλλα και απευθυνονται σε μικρες ηλικιες καταναλωτων .. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να ανταγωνιστουν σοβαρες εταιριες ρολογιων ουτε για αστειο….για το συγκεκριμενο ρολοι που θα βγαλει δεν συγκαταλεγεται στα σμαρτγουτς αλλά στα fitness ρολογια οπου σε αυτα τα χρηματα η επιλογη ειναι τα κορυφαία garmin fenix 3 & 5 οπως και τα suunto ultra, ρολογια τα οποία η casio ουτε για αστειο να τα φτασει τοσο σε ποιότητα οσο και σε πληθος λειτουργιων ανα αθλημα…. Αυτα τα ολιγα για τους ασχετους που θα σκασουν 500 ευρω για να τους μετραει τα βήματα ενα casio…. Οταν τα παραπανω μετρανε μεχρι και ποσες απλωτες-χεριες εχεις κανει στην κολυμβηση, ποσα γυρισματα και το ειδος της κολυμβησης που κανει ο αθλητης αυτοματα και την αποσταση σε μέτρα χωρις ενεργοποιημενο gps σε κλειστο κολυμβητηριο, συν και καμια 50ρια αθλητικες δραστηριότητες ακομα ….οταν φτιαξει κανα ρολοι τετοιο η casio, τα ξαναλέμε άσχετοι ειδημονες ρολογιων…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Wear OPPO

Oppo Watch: Παγκόσμια κυκλοφορία με SnapDragon 3100 και WearOS

Το Oppo Watch έρχεται σε δύο μεγέθη των 46 και 41 χιλιοστών με AMOLED οθόνες 1,91 ιντσών και 1,6 ιντσών αντίστοιχα.

Gear Android Wear OPPO Wear OS

H Oppo θα κυκλοφορήσει smartwatch με Wear OS στις 31 Ιουλίου

Σε μία κίνηση που δε μας έχουν συνηθίσει οι Κινέζοι κατασκευαστές θα προβεί η Oppo, κυκλοφορόντας smartwatch χωρίς proprietary OS.

Gear Android Wear Qualcomm Wear OS

Qualcomm: Ανακοίνωσε τους νέους Snapdragon Wear 4100 και 4100+ για τα smartwatch επόμενης γενιάς

Η νέα πλατφόρμα, κατασκευασμένη στα 12nm, υπόσχεται 85% καλύτερες επιδόσεις με έως και 25% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Gear Android Smartwatches Android Wear Google

Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δικό της smartwatch;

Από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το Android Wear, κυκλοφορούν φήμες πως η Google σκοπεύει να κυκλοφορήσει το δικό της smartwatch. Οι φήμες για ένα πιθανό “Pixel Watch” ξεκίνησαν στα μέσα του 2018, αλλά η Google δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει δικό της smartwatch στο άμεσο μέλλον.