Coolpeds: Βαλίτσα με e-scooter για να προλάβεις την πτήση σου

Η Coolpeds έφτιαξε την τέλεια βαλίτσα για όσους συνηθίζουν να κάνουν συχνά ταξίδια με το αεροπλάνο και τρέχουν για να προλάβουν την πτήση κάθε φορά. Είναι βαλίτσα και ηλεκτρονικό σκούτερ 2 σε ένα. Το Briefcase Electric Scooter όπως ονομάζεται, μπορεί να φτάσει ταχύτητα 20 km/h και μπορεί να διανύσει 10 km με μια μόνο φόρτιση. Zυγίζει 7.9 κιλά, έχει αθόρυβο κινητήρα για να μην τραβάτε κι άλλο την προσοχή.

Το Briefcase Electric Scooter έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου, ενώ εκτός από όσους είναι βιαστικοί να προλάβουν την πτήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ηλικιωμένα άτομα που δεν μπορούν αν διανύσουν εύκολα τις τεράστιες αποστάσεις των αεροδρομίων.

Δεν μιλάμε αλά για κάποιο concept, ή project που ζητά χρηματοδότηση, αλλά η βαλίτσα είναι διαθέσιμη προς πώληση στα 600 δολάρια ή 700 δολάρια με ενσωματωμένα ηλιακά πάνελ.

coolpeds briefcase, Coolpeds: Βαλίτσα με e-scooter για να προλάβεις την πτήση σου

coolpeds briefcase, Coolpeds: Βαλίτσα με e-scooter για να προλάβεις την πτήση σου

coolpeds briefcase, Coolpeds: Βαλίτσα με e-scooter για να προλάβεις την πτήση σου
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Gear Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Watch: Αποκτά τη νέα λειτουργία Find My Watch για εντοπισμό από απόσταση και όχι μόνο

Οι χρήστες Pixel Watch θα μπορούν σύντομα να παρακολουθούν το wearable τους και να κάνουν άλλα χρήσιμα πράγματα, από απόσταση.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Νέα συσκευή το μετατρέπει σε iPod

Εάν έχετε ένα παλιό Apple Watch που έχει μείνει αφημένο στην άκρη, υπάρχει ένα νέο προϊόν που ονομάζεται TinyPod και μπορεί να του δώσει νέα χρησιμότητα.