Κοφτάκι για κάρτες SIM, Ιδανικό για το iPad 3G

Έφερες από το εξωτερικό το iPad 3G και θέλεις να του περάσεις την κάρτα SIM του κινητού σου για να έχεις ίντερνετ παντού; Χαρούμενος και ζωηρός ανοίγεις το πορτάκι και βλέπεις ότι η SIM σου δεν χωράει, το iPad δέχεται κάρτες micro SIM. Κανένα πρόβλημα, δεν χρειάζεται να αρχίσεις τις χειροτεχνίες με ψαλίδια και μαχαίρια, απλά προμηθεύεσαιιι το ειδικό κοφτάκι Cut My SIM και καθάρισες. Σου δίνουν και ειδική θηκούλα για να ξανακάνεις τη SIM σου κανονική και να μπαίνει στο κινητό!

, Κοφτάκι για κάρτες SIM, Ιδανικό για το iPad 3G

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Πολύ καλή ιδέα.

Fadasma

Και θα δώσουμε 29 δολάρια/ευρώ επειδή αποφάσισε ο Steve της apple οτι δεν του αρέσει η κάρτα sim που χρησιμοποιεί όλος ο πλανήτης και θέλει να βγάλει τη δική του.
Σας φαίνεται λογικό;;

mickeynx

σωστη η αποψη του Fadasma

giannis

Απο παντού να βγάλει αυτός ο steve .Θα έλεγα αλλά είναι και άρρωστος ανθρωπος και δεν κάνει.Τεσπα.Αχρηστο εργαλείο και τσάμπα λεφτά.Ας έχει η vodafone-wind-cote κτλ και να πηγαίνεις εκεί να στο κάνουν τσάμπα ένα λεπτό.Σιγά μην δώσεις ακόμα και 5 ευρώ να κάνουν.Δεν έχει νόημα απλά

nickop

Μετά η κάρτα αυτή μπαίνει πάλι στο κινητό όμως έτσι όπως θα γίνει???

Για να έχεις μια σύνδεση να μην πληρώνεις 2….Όποτε θες να τη βγάζεις τη Sim από το Iphone και τη βάζεις στο Ipad…

Ed

Δεν μπορεί, κάποια SIM καρτούλα απο καρτοκινητό θα υπάρχει στο σπίτι, στο γραφείο…γιατί να κάνουμε πειράματα με τη SIM του συμβολαίου μας…που θα κοστίσει και 17 € για αντικατάσταση αν γίνει καμιά πατάτα με το κοφτάκι (29 $)…οικονομία λέεεεμε!!

giogr

Βασικα δεν χρειαζεται να αγορασετε αυτο το …. πανεξυπνο μηχανακι που κοβει τις καρτες φτανει ενα απλο ψαλιδακι και λιγη προσοχη…. εγω το εφτιαξα ηδη με μια internet on the go καρτα της cosmote …. και παιζει 3g οπου δεν υπαρχει ασυρματο δικτυο το νεο μου ipad…. (υπαρχουν οδηγοι στο διαδικτυο για το πως να το κανετε αλλα το δικο μου οπως και τα περισοτερα ipad εχουν μεσα μια της at&t -αν ειναι απο us- για να υπολογισετε σωστα το μεγεθος) Οποιος παντως εχεi συμβολαιο με προγραμμα για data η internet on the go … μπορει να ζητησει μια twin card κοστιζει 24 ευρω (2 sim) kai η μια παει στο iphone η το usb του int. on the go και η αλλη κοβεται και παει στο Ipad… για να γλιτωσετε απο τις αλχημειες με τα κοψε ραψε και το βαλε βγαλε της sim …… (αλλωστε οποιος εδωσε +600 euro για ενα ipad 3g δεν πιστευω να τσιγκουνευτει τα 25 ευρω ..) Τελος δεν νομιζω οτι ο Steve ηταν αυτος που την δημιουργησε μονος του την Micro sim αλλα σιγουρα καποια εταιρεια κινητης. και αποφασισε να την χρησιμοποιησει (για λογους χωρου ?κτλ )… και το νεο iphone 4 τετοια θα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple iPad iPad Pro

Apple OLED iPad Pro: Μειώθηκαν οι παραγγελίες κατά 20-30%

Ένα νέο ρεπορτάζ από την εφοδιαστική αλυσίδα υποστηρίζει ότι η Apple μείωσε τον αριθμό των παραγγελιών OLED iPad Pro κατά 20-30%.

Gear Apple iPad

Apple iPad: Αναμένεται ενημέρωση για όλη τη γκάμα το επόμενο έτος

Η Apple σχεδιάζει να ενημερώσει ολόκληρη τη σειρά iPad της μέσα στο 2024, όπως αναφέρει ο αναλυτής του Bloomberg Mark Gurman.

Gear Apple Apple iPad iPad

Apple iPad 10: Ανακοινώθηκε με υποστήριξη eSIM στην Κίνα

Η Apple μόλις ανακοίνωσε μια ενημερωμένη έκδοση του iPad 10ης γενιάς με υποστήριξη eSIM στην ηπειρωτική Κίνα.

Smartphones Apple Apple iPad iPad

Το Resident Evil Village για iPhone 15 Pro και iPad κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για iPhone 15 Pro και iPad στις 30 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η Capcom.