D-Link AX1500 Wi-Fi 6 Router: Η βάση του απόλυτου smart home

Αν θέλετε ένα router που εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία, το D-Link AX1500 Wi-Fi 6 Router είναι για εσάς. Η νέα πρόταση της D-Link φέρνει το πρότυπο Wi-Fi 6 σε ακόμα περισσότερα σπίτια, με όλα τα εφόδια για να δημιουργήσετε το απόλυτο smart home.

Τεχνολογία

Χάρη στην τεχνολογία OFDMA του Wi-Fi 6 τα μικρότερα πακέτα δεδομένων μεταφέρονται ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές, χωρίς καμία καθυστέρηση. Σε συνεργασία με την τεχνολογία MU-MIMO, όλες οι συσκευές σας θα έχουν άριστο download και upload, χωρίς να χρειάζεται να δώσετε προτεραιότητα σε μία μόνο συσκευή.

To D-Link AX1500 εξοπλίζεται με high-gain κεραίες, ενσωματωμένους ενισχυτές ισχύος και τεχνολογία beamforming για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμβέλεια του σήματος Wi-Fi. Επιπλέον, εστιάζει στην αποστολή ισχυρότερου σήματος προς την κατεύθυνση των συσκευών σας, ώστε να έχετε παντού ταχύτερο και πιο αξιόπιστο σήμα.

D-Link AX1500 Wi-Fi 6 Router, D-Link AX1500 Wi-Fi 6 Router: Η βάση του απόλυτου smart home

Ασφάλεια

Αν θέλετε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια στο δίκτυο σας, το πιο προηγμένο πρότυπο ασφαλείας WPA3 ξεκινά μία νέα εποχή ασύρματης κρυπτογράφησης, εξασφαλίζοντας απόλυτη προστασία σε όλες τις συσκευές και τα δίκτυα των χρηστών. Το νέο πρότυπο δημιουργεί ασφαλέστερα και μοναδικά κλειδιά κρυπτογράφησης για κάθε συσκευή.

Μία ακόμα προηγμένη τεχνολογία του D-Link AX1500 είναι το Target Wake Time (TWT), το οποίο βοηθάει στη μείωση της κατανάλωσης μπαταρίας των συνδεδεμένων συσκευών σας. Το TWT επικοινωνεί με τις συσκευές σας, αποφασίζοντας έξυπνα πότε χρειάζεται να γίνει διαμοιρασμός δεδομένων ή πότε οι συσκευές δε χρειάζονται, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση.

D-Link AX1500 Wi-Fi 6 Router, D-Link AX1500 Wi-Fi 6 Router: Η βάση του απόλυτου smart home

Ευκολία στη χρήση

Το D-Link AX1500 σετάρετε πανεύκολα. Αρκεί να έχετε συσκευή Android ή iOS και να κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή στο smartphone σας. Επιπλέον, συνδέονται άριστα με Google Assistant ή Amazon Alexa, οπότε μπορείτε να ελέγχεται το Wi-Fi σας χωρίς καν να χρειαστεί να μπείτε στην εφαρμογή.

Αν επίσης σας φοβίζει ότι μπορεί να έχετε κάποιο παλαιότερο λειτουργικό, το D-Link AX1500 έχει σύστημα FOTA για αυτόματη αναβάθμιση χωρίς καν να το καταλάβετε. Πριν την αναβάθμιση δημιουργεί μόνο του ένα recovery image, ώστε ακόμα και κάτι να πάει στραβά με την αναβάθμιση, ο χρήστης να μην καταλάβει απολύτως τίποτα, καθώς όλα θα επιστρέψουν στις προηγούμενες τιμές τους.

D-Link AX1500 Wi-Fi 6 Router, D-Link AX1500 Wi-Fi 6 Router: Η βάση του απόλυτου smart home

Ταχύτητα

Το σημαντικότερο όμως για όσους αναζητούν router είναι η ταχύτητα. Με τις νέας γενιάς ταχύτητες των έως και 1.5Gbps του D-Link AX1500 έχετε ήδη εξασφαλίσει και για τα επόμενα το καλύτερο σύστημα που μπορείτε να βρείτε. Το Dual-band Wi-Fi της συσκευής επιτρέπει streaming 4K ταινιών σε έως και 4 ταυτόχρονες συσκευές, ενώ με το σύστημα BSS Coloring κανένας γείτονας δε θα μπορέσει να μπει στο δίκτυο σας, ακόμα και αν έχουν τον κωδικό.

Αν θέλετε λοιπόν όχι μόνο ένα router για το σήμερα, αλλά και για να είστε έτοιμοι και για τα επόμενα χρόνια, με απόλυτη ασφάλεια το D-Link AX1500 με τιμή 119,99 ευρώ (τιμή Black Friday 69,99 ευρώ) είναι η απόλυτη λύση για εσάς και το έξυπνο σπίτι σας. www.dlink.com

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Καλησπέρα Κώστα. Έχω ανώτερη ταχύτητα 4mbs λόγω περιοχής και χρησιμοποιώ το υβριδικό modem Huawei HA35-10 της cosmote με booster (με κάρτα sim) θα με καλύψει άραγε αυτό! Το σπίτι είναι μαιζωνέτα με πολλά τυφλά σημεία.

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπερα, νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποια λύση όπως το DLink COVR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.