D-Link COVR Whole Home Mesh Wi-Fi 6: Νέα συστήματα για αδιάλειπτο και γρήγορο Wi-Fi

, D-Link COVR Whole Home Mesh Wi-Fi 6: Νέα συστήματα για αδιάλειπτο και γρήγορο Wi-Fi

Η D-Link ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στην σειρά Whole Home Mesh Wi-Fi με την κυκλοφορία των νέων COVR AX1800 Whole Home Mesh Wi-Fi 6, COVR-X1862 (2-pack) και COVR-X1863 (3-pack). Σχεδιασμένα για να παρέχουν αδιάλειπτη σύνδεση σε σπίτια με πολλές συσκευές, τα νέα COVR είναι ιδανικά για να υποστηρίζουν ατελείωτες δραστηριότητες στο διαδίκτυο, που περιλαμβάνουν 4K Streaming, VR gaming και βιντεοκλήσεις.

Τα συστήματα AX1800 Whole Home Mesh Wi-Fi 6 διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6 και προσφέρουν συνδυασμένες ταχύτητες Wi – Fi διπλής ζώνης έως και 1.8 Gbps, με ενσωματωμένη την πιο σύγχρονη τεχνολογία κρυπτογράφησης WPA3, ώστε να εξασφαλίζεται μία ασφαλέστερη και αξιόπιστη σύνδεση. Διατίθενται σε συσκευασία των δύο ή τριών COVR και μπορούν να παρέχουν εμβέλεια Wi-Fi από 420τμ έως και 600 τμ, αντίστοιχα. Αν απαιτείται επιπλέον κάλυψη, η προσθήκη επιπλέον μονάδων COVR Points μπορεί να επεκτείνει το υπάρχον δίκτυο.

Ειδικά κατασκευασμένα για να καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες του έξυπνου σπιτιού, τα συστήματα COVR AX1800 Whole Home Mesh Wi-Fi 6 είναι πλήρως εξοπλισμένα με τις τεχνολογίες MU-MIMO, OFDMA και BSS colouring που ενισχύουν τη χωρητικότητα και την απόδοση δικτύου. Επιπλέον, οι προαναφερόμενες τεχνολογίες επιτρέπουν σε πολλαπλές συσκευές να λαμβάνουν ταυτόχρονα σήμα Wi-Fi υψηλού εύρους ζώνης, διανέμοντας δεδομένα πιο αποτελεσματικά. Τα συστήματα χρησιμοποιούν την εξελιγμένη τεχνολογία Smart Roaming, που συνεχώς σαρώνει την ισχύ του ασύρματου σήματος σε όλο το εύρος του δικτύου και συνδέει αυτόματα τις συσκευές με τα COVR Point μέσω του πιο δυνατού σήματος.

, D-Link COVR Whole Home Mesh Wi-Fi 6: Νέα συστήματα για αδιάλειπτο και γρήγορο Wi-Fi

Τα συστήματα AX1800 Whole Home Mesh Wi-Fi 6 υποστηρίζουν φωνητικό έλεγχο μέσω της Amazon Alexa και του Google Assistant, προσφέροντας στους χρήστες hands-free έλεγχο του οικιακού τους Wi – Fi. Επιπρόσθετα, προσφέρουν υπηρεσία γονικού ελέγχου με βάσει το προφίλ του χρήστη, επιτρέποντας έτσι την αντιστοίχιση συσκευών για κάθε μέλος της οικογένειας, επιτρέποντας τον αποκλεισμό μεμονωμένων ιστότοπων ή τον καθορισμό προγραμμάτων για πρόσβαση Wi-Fi και τον τερματισμό λειτουργίας του Wi–Fi.

Με εύκολο set up και εγκατάσταση, οι συσκευές μπορούν να ρυθμιστούν πολύ γρήγορα χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή D – Link Wi – Fi, διαθέσιμη για συσκευές συμβατές με Android ή iOS. Σε περίπτωση που προτιμάται η ενσύρματη πρόσβαση, τα καινούρια συστήματα COVR είναι σχεδιασμένα με ενσωματωμένο Gigabit Ethernet θύρες για να παρέχουν αξιόπιστη ενσύρματη απόδοση για Network Attached Storage (NAS), έξυπνες τηλεοράσεις και gaming κονσόλες.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των συστημάτων AX1800 Whole Home Mesh Wi-Fi 6 της D–Link συμπεριλαμβάνουν:

• Wi-Fi 6 – Next-Generation Wi-Fi
• Mesh Network με Smart Roaming
• OFDMA και MU-MIMO
• Smart Steering
• Εύκολη εγκατάσταση
• Υπηρεσία γονικού ελέγχου
• Επέκταση Δικτύου

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.