D-Link COVR-X1862: Γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι χωρίς lag

, D-Link COVR-X1862: Γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι χωρίς lag

Έχει συμβεί σε όλους μας να θέλουμε να μετακινηθούμε από δωμάτιο σε δωμάτιο χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες μας WiFi συσκευές, με τη λήψη WiFi internet να παρουσιάζει καθυστερήσεις και αστάθεια σύνδεσης λόγω μη σταθερού σήματος, κάτι το οποίο σίγουρα προβληματίζει ανεξάρτητα με το είδος της χρήσης της συσκευής μας. Ο προβληματισμός αυτός μεγαλώνει καθώς στις μέρες μας, οι περισσότεροι έχουμε παραπάνω από μια συσκευές στο χώρο μας που συνδέονται μέσω WiFi και θέλουμε να είναι πάντοτε online ανά πάσα στιγμή, είτε τις χρησιμοποιούμε για δουλειά, για εκπαίδευση ή ακόμη και τη διασκέδασή μας.

Η λύση σε αυτό το είδος προβλήματος έρχεται από τη D-Link η οποία μας παρέχει το σύστημα Mesh Wi-Fi 6 System COVR-X1862 το οποίο υποστηρίζει WiFi 6 με ταχύτητες μέχρι το 1.8Gbps και είναι ικανό να παρέχει αδιάκοπη κάλυψη έως και 420 τετραγωνικά μέτρα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να συνδεθούν όλες οι συσκευές μας με σταθερή ταχύτητα χωρίς lag και χρονοβόρες αναμονές, έτσι ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε video streaming σε 4K ανάλυση, VR video games αλλά και video κλήσεις χωρίς αλλοίωση στην ποιότητα.

Είναι επίσης σημαντικό το ότι μέσω της εφαρμογής mydlink έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε ποιές συσκευές θα είναι συνδεδεμένες στο internet και να αποκλίνουμε αυτές που δεν αναγνωρίζουμε, εξασφαλίζοντας το ότι το δίκτυό μας χρησιμοποιείται μόνο από εμάς και τα μέλη της οικογένειάς μας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα καθορισμού της πρόσβασης των παιδιών ορίζοντας χρονοδιαγράμματα χρήσης, ελέγχοντας το πότε και για πόσο χρονικό διάστημα τα μέλη της οικογένειας είναι συνδεδεμένα.

Το “μυστικό” που κάνει το Mesh Wi-Fi 6 System COVR-X1862 να ξεχωρίζει είναι το ότι υποστηρίζει WiFi 6 που κάνει τη σύνδεση πολλαπλών συσκευών αλλά και τη ταυτόχρονη χρήση μεγάλου όγκου δεδομένων από τις συσκευές μας, παιχνιδάκι, αφού μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα όλες τις συσκευές μας συνδεδεμένες αλλά και να παίζουμε τα αγαπημένα μας games και να βρισκόμαστε σε video calls χωρίς απώλεια σήματος και lag. Μεγάλο ρόλο στην αδιάκοπη σύνδεση στο internet παίζει και η δυνατότητα σύνδεσης της συσκευής μας στη συσκευή που παρέχει το δυνατότερο σήμα καθώς κινούμαστε από δωμάτιο σε δωμάτιο, χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέεται και να συνδέεται εκ νέου στην κάθε πηγή WiFi.

, D-Link COVR-X1862: Γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι χωρίς lag

Το WiFi 6, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως “802.11ax”, είναι το στανταρντ της επόμενης γενιάς αναφορικά με τη WiFi τεχνολογία, προσφέροντας βελτιώσεις σε σχέση με το 802.11ac, ενώ μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO έχουμε WiFi υψηλής ταχύτητας σε πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα, κάτι το οποίο εκμεταλλεύονται τόσο οι νέες αλλά και παλαιότερες συσκευές που ενδεχομένως έχουμε στο σπίτι μας. Μέσω του WiFi 6 εξασφαλίζουμε υψηλότερες ταχύτητες, ακόμα πιο αποτελεσματική σύνδεση συσκευών αλλά και μεγαλύτερη κάλυψη του χώρου που βρισκόμαστε, ενώ είναι ιδανικό και για smart home το οποίο διαθέτει πολλαπλές έξυπνες συνδεδεμένες συσκευές που απαιτούν τη συνεχή σύνδεση στο internet χωρίς buffering και παρεμβολές.

Η εγκατάσταση του Mesh Wi-Fi 6 System COVR-X1862 είναι μια πολύ απλή διαδικασία καθώς τα Covr Points είναι ήδη συνδεδεμένα και λειτουργούν αμέσως με το που τα ξεπακετάρουμε και τα συνδέσουμε στο ρεύμα, ενώ μέσω της εφαρμογής D-Link WiFi, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε την κατάσταση του δικτύου μας και να τη διαχειριζόμαστε μέσω του smartphone ή του tablet μας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ελέγχου της ταχύτητας του δικτύου μας έτσι ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την ταχύτητα που έχουμε “πιάσει”.

Έχοντας εγκαταστήσει το Mesh Wi-Fi 6 System COVR-X1862 θα αποχαιρετήσουμε κάθε είδος κολλήματος στο internet ειδικά σε περιπτώσεις που αυτό είναι απαγορευτικό όπως η εργασία αλλά και η εκπαίδευση, και θα μπορούμε να πραγματοποιούμε βιντεοκλήσεις, να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας σειρές σε 4Κ ανάλυση αλλά και να παίζουμε τα αγαπημένα μας video games χωρίς διακοπές τόσο στη ροή τους αλλά και στη διασκέδασή μας.

Το COVR-X1862 έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 165,90 ευρώ. Διατίθεται και το μοντέλο COVR-X1863 για κάλυψη έως και 600 τ.μ. και προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 279,90€ ευρώ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.