D-Link DCS-6500LH: Κάμερα για υψηλή ασφάλεια στο χώρο μας

, D-Link DCS-6500LH: Κάμερα για υψηλή ασφάλεια στο χώρο μας

Το να νιώθουμε ασφαλείς στο χώρο μας είναι κάτι πολύ σημαντικό σε καθημερινή βάση, με τη D-Link να μας προσφέρει τη Full HD DCS-6500LH κάμερα για αδιάκοπη παρακολούθηση του σπιτιού μας ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε εμείς στο χώρο. Η συγκεκριμένη κάμερα έχει το πλεονέκτημα το ότι μπορεί να καταγράφει τα πάντα σε video Ful lHD ανάλυσης 1920×1080 pixel και έχει την ικανότητα να διακρίνει ένα άτομο από άλλα αντικείμενα και το ακολουθεί όσο αυτό κινείται.

Πιο συγκεκριμένα, ο μηχανισμός της κάμερας έχει δυνατότητα περιστροφής 340 μοιρών και κλίσης 90 μοιρών, και σε περίπτωση που “πιάσει” κάποιον να κινείται αλλά ακόμα και κάποιον ήχο, λαμβάνουμε ειδοποιήσεις στη συσκευή μας και μπορούμε να συνδεθούμε σε πραγματικό χρόνο για να έχουμε εικόνα μέσω της mydlink εφαρμογής. Η καταγραφή των video γίνεται σε ανάλυση 1920×1080 pixel στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακού zoom 4x, ενώ είναι εξίσου σημαντικό το ότι υπάρχει και η δυνατότητα ανίχνευσης ήχου αλλά και δυνατότητα λειτουργίας στο σκοτάδι, παρέχοντάς μας καθαρή εικόνα σε απόσταση 5 μέτρων κάθε στιγμή.

Είναι άξιο αναφοράς το ότι οι ειδοποιήσεις push που λαμβάνουμε, μας επιτρέπουν να επιλέξουμε ενέργειες όπως να παρακολουθήσουμε σε ζωντανή προβολή την κάμερά μας ή να καλέσουμε μια επαφή που έχουμε ορίσει σαν επαφή επικοινωνίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, χωρίς να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή μας και να συνδεθούμε στο mydlink app καθώς η όλη διαχείριση γίνεται μέσω της ειδοποίησης που εμφανίζεται στην οθόνη μας.

, D-Link DCS-6500LH: Κάμερα για υψηλή ασφάλεια στο χώρο μας

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως είναι σημαντική η λειτουργία κατά την οποία μπορούμε να μιλήσουμε μέσω της συσκευής μας και να μεταφερθεί ο ήχος μέσω του ενσωματωμένου μεγαφώνου στο χώρο μας τη στιγμή που χρειάζεται, ενώ για τις στιγμές που χρειαζόμαστε επιπλέον ιδιωτικότητα, η λειτουργία απορρήτου στρέφει το φακό στο σώμα της κάμερας έτσι ώστε να σταματήσει η καταγραφή της, μια κίνηση η οποία πραγματοποιείται είτε χειροκίνητα είτε μέσω του mydlink application.

Για να μπορούμε να καταγράψουμε τα video της κάμερας, χρειαζόμαστε και τον αντίστοιχο αποθηκευτικό χώρο, κάτι για το οποίο η D-Link έχει φροντίσει να μας εξασφαλίσει καθώς όχι μόνο παρέχει δωρεάν υπηρεσία 24ωρης καταγραφής γεγονότων στο Cloud αλλά υπάρχει και η δυνατότητα καταγραφής σε κάρτα microSD η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 256GB, αφαιρώντας μας έτσι το άγχος για το αν θα έχουμε τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο για όσες καταγραφές θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Το να εγκαταστήσουμε την DCS-6500LH κάμερα δεν είναι κάτι δύσκολο, αφού η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του mydlink application. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε την κάμερα στο επιθυμητό σημείο, να κατεβάσουμε την εφαρμογή και να ακολουθήσουμε τις απλές οδηγίες για τη σύνδεσή της, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι συμβατή με Google Assistant και Alexa, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κανόνες αυτοματισμού για αλληλεπιδράσεις και προγραμματισμό.

Η D-Link μας προσφέρει συσκευές οι οποίες αλλάζουν την καθημερινότητά μας καθώς αναβαθμίζουν το χώρο στον οποίο τις χρησιμοποιούμε και μπορούμε να τις ελέγχουμε άμεσα και εύκολα μέσα από την οθόνη του smartphone ή του tablet μας. Η αξιόπιστη και υψηλή ποιοτικά λύση που μας προσφέρει η DCS-6500LH κάμερα, μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τι γίνεται στο χώρο μας ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προλάβουμε συμβάντα που θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του, μέσα από πολύ απλά πατήματα στην οθόνη της συσκευής μας.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της D-Link DCS-6500LH είναι 34.90 ευρώ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.