D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

D-Link Eagle Pro AI, D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Συχνό είναι το φαινόμενο να θέλουμε να μετακινηθούμε από δωμάτιο σε δωμάτιο χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες μας συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε WiFi δίκτυο, με τη λήψη WiFi internet να εμφανίζει καθυστερήσεις και αστάθεια λόγω μη σταθερού σήματος, κάτι το οποίο προβληματίζει για όποιο σκοπό χρησιμοποιούμε τη συσκευή μας. Ο προβληματισμός αυτός όσο πάει και γιγαντώνεται καθώς στις μέρες μας, οι περισσότεροι έχουμε παραπάνω από 2-3 συσκευές στο χώρο μας που συνδέονται μέσω WiFi και θέλουμε να είναι πάντοτε online ανά πάσα στιγμή και να μη χάσουμε τη σύνδεσή μας τη στιγμή που δεν πρέπει.

Η λύση έρχεται από τη D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI που φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, ενώ μέσω του WiFi 6 αλλά και της τεχνολογίας AI Beamforming εξασφαλίζει ισχυρότερο, πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας. Η σειρά προϊόντων Eagle Pro AI αποτελείται από τα M15 Mesh Wi-Fi 6 System, R15 Wi-Fi 6 Router και E15 Wi-Fi 6 Extender και ενσωματώνουν έναν “AI Assistant” για την έξυπνη παρακολούθηση της χρήσης του δικτύου μας, έτσι ώστε κάθε ένας που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο, να απολαμβάνει κορυφαία απόδοση του ασύρματου δικτύου.

Η σειρά Eagle Pro AI είναι εφοδιασμένη με περαιτέρω πρωτοποριακές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης όπως το AI Mesh Optimizer με σκοπό τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του Mesh δικτύου, το AI Wi-Fi Optimizer που επιτρέπει την αυτόματη σύνδεση των προϊόντων στο WiFi με τη λιγότερη δυνατή κίνηση δεδομένων. Επιπλέον, οι AI δυνατότητες περιλαμβάνουν και το AI Traffic Optimizer για την ιεράρχηση των εργασιών εντός δικτύου αλλά και το AI Parental Control το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να διαχειρίζονται την πρόσβαση των παιδιών τους στο internet, αναφορικά με το τι θα χρησιμοποιούν αλλά και για πόσο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μη γίνεται κατάχρηση αλλά και να εξασφαλίζουν την ασφαλή πλοήγηση στο web.

Τέλος, δε θα πρέπει να ξεχάσουμε πως όλες αυτές οι διεργασίες πραγματοποιούνται μέσω της δωρεάν εφαρμογής D-Link EAGLE PRO AI, μέσω της οποίας λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για τυχόν αλλαγές στο δίκτυό μας και αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα με το WiFi απευθείας από τη συσκευή μας με ένα πάτημα στην οθόνη.

M15 Eagle Pro AI AX1500 Mesh Wi-Fi 6 System – 2 Pack

D-Link Eagle Pro AI, D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

To M15 EAGLE PRO AI AX1500 Mesh System προσφέρει Mesh Wi-Fi 6 για να απολαμβάνουμε ταχύτητες WiFi 6 νέας γενιάς με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που βελτιστοποιούνται και βελτιώνονται πάντα, για κάλυψη που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε δωμάτιο, χωρίς αναπάντεχες αποσυνδέσεις. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα της απενεργοποίησης και ενεργοποίησης της ΑΙ για τη βελτίωση του δικτύου μας, στο οποίο έχουμε τον πλήρη έλεγχο για το ποιός και που συνδέεται, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ρύθμισης χρονοδιαγραμμάτων και συνδέσεων επισκεπτών.

Η αποτελεσματική συνδεσιμότητα εξασφαλίζεται με 4 ταυτόχρονες ροές, 1024 QAM, BSS-coloring και MU-MIMO έτσι ώστε να έχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα σύνδεσης, με τη μέγιστη ασφάλεια αφού η τελευταία ασύρματη κρυπτογράφηση WPA3 και συμβατή με το IEC 62443-4-1, είναι ικανή να προστατεύσει το δίκτυό μας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, διατηρώντας τα προσωπικά μας δεδομένα ασφαλή.

Με το M15 της D-Link έχουμε ενσωματωμένη έξυπνη τεχνολογία συνδεσιμότητας που διασφαλίζει ότι οι υψηλότερες ταχύτητες παρέχονται πάντα αυτόματα σε εμάς, ώστε να μπορούμε να επισκεπτόμαστε σελίδες στο internet και να παρακολουθήσουμε video, ενώ το ενσωματωμένο AI Wi-Fi Optimizer μας συνδέει συνεχώς με το καλύτερο κανάλι WiFi, τη στιγμή που το AI Traffic Optimizer δίνει προτεραιότητα στην πιο κρίσιμη χρήση διαδικτύου για βέλτιστη εμπειρία και σταθερότητα στο διαδίκτυο, χωρίς lag και αποσυνδέσεις.

Η συσκευή της D-Link μας εξασφαλίζει το ότι θα μείνουμε συνδεδεμένοι καθώς μετακινούμαστε από δωμάτιο σε δωμάτιο μέσω της τεχνολογίας Smart Roaming. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δημιουργεί ένα ενιαίο απρόσκοπτο δίκτυο που διασφαλίζει ότι οι συσκευές μας συνδέονται αυτόματα με το ισχυρότερο δυνατό σήμα, ώστε να έχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή σύνδεση καθώς μετακινούμαστε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για τα τυφλά σημεία που παλαιότερα έκαναν τη σύνδεσή μας δύσκολη.

Προσφορά Back to School | M15 Eagle Pro AI AX1500 Mesh Wi-Fi 6 System – 2 Pack: Τελική τιμή €103,90 ευρώ από €144,90 ευρώ

R15 EAGLE PRO AI AX1500 Smart Router

D-Link Eagle Pro AI, D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6 με AI, το router R15 μας προσφέρει κάλυψη και ταχύτητα Wi-Fi που βελτιστοποιείται και βελτιώνεται πάντα, για αξιόπιστη, αποδοτική και γρήγορη κάλυψη στο internet, όσες συσκευές και αν έχουμε συνδέσει σε αυτό. Στο συγκεκριμένο router μπορούμε να συνδέσουμε έως 128 συσκευές και είναι ιδανικό για να streamάρουμε σειρές και ταινίες σε ανάλυση 4K, VR games, video κλήσεις, διατηρώντας όλες τις έξυπνες οικιακές συσκευές συνδεδεμένες.

Η εγκατάσταση και η διαχείριση του WiFi είναι μια απλή διαδικασία καθώς μέσω της δωρεάν εφαρμογής EAGLE PRO AI, έχουμε τον προσωπικό μας βοηθό AI για να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το WiFi μας, με πρόσθετο φωνητικό έλεγχο μέσω Amazon Alexa και Google Assistant, και όλα αυτά με ένα απλό πάτημα στην οθόνη μας.

Η συνδεσιμότητα που μας εξασφαλίζει το R15 της D-Link στηρίζει την αποτελεσματικότητά της στις 4 ταυτόχρονες ροές, 1024 QAM, BSS-coloring και MU-MIMO, οι οποίες εξασφαλίζουν πως κάθε στιγμή θα έχουμε την καλύτερη δυνατή και ποιοτική σύνδεση, με τη μέγιστη ασφάλεια αφού η πιο πρόσφατη ασύρματη κρυπτογράφηση WPA3 που είναι συμβατή με το IEC 62443-4-1, είναι ικανή να μας παρέχει ασφάλεια στο δίκτυό μας και να αποτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, διατηρώντας τα δεδομένα μας ασφαλή.

To AI δίκτυο χαρακτηρίζεται από υψηλή ταχύτητα και καθαρότητα, με το router R15 να μας εφασφαλίζει τη γρήγορη και έξυπνη παράδοση γρήγορης ταχύτητας, ενώ θα βρούμε και το AI Wi-Fi Optimizer το οποίο μας συνδέει συνεχώς με το καλύτερο κανάλι WiFi, ενώ το AI Traffic Optimizer δίνει προτεραιότητα στη συσκευή που χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα τη συγκεκριμένη στιγμή, για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία και σταθερότητα στο διαδίκτυο.

Πλέον, με το R15 EAGLE PRO AI AX1500 Smart Router μπορούμε να παρακολουθούμε άμεσα τα δεδομένα σε όλες τις συσκευές μας ταυτόχρονα. Η χωρητικότητα του δικτύου μας αυξάνεται εως και 4 φορές μέσω του WiFi 6, το οποίο χρησιμοποιεί MU-MIMO, OFDMA και BSS Coloring για να χειριστεί περισσότερες συσκευές στο δίκτυο με κορυφαία απόδοση. Αυτό μας επιτρέπει μέχρι και τη σύνδεση 128 συσκευών στο έξυπνο σπίτι μας και χωρίς να ανησυχούμε για το δίκτυό μας.

Προσφορά Back to School | R15 EAGLE PRO AI AX1500 Smart Router: Τελική τιμή €50,90 ευρώ από €71,90 ευρώ

E15 AX1500 Mesh Range Extender

D-Link Eagle Pro AI, D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Μια ακόμη πρόταση της DLink για να απολαμβάνουμε internet σε όλο το σπίτι, είναι το AX1500 Mesh Range Extender E15, μέσω του οποίου θα έχουμε σήμα σε κάθε σημείο του σπιτιού μας και θα είναι εφικτή η σύνδεση πολλαπλών συσκευών, ανεξάρτητα της χρήσης που θέλουμε να κάνουμε, χωρίς να έχουμε το ενοχλητικό σε όλους μας lag. Με ένα πάτημα στη συσκευή μπορούμε να επεκτείνουμε το WiFi δίκτυό μας ή να δημιουργήσουμε ένα προσωπικό hotspot.

Το E15 μας επιτρέπει να έχουμε όλες τις συσκευές που χρειάζονται internet, συνδεδεμένες ταυτόχρονα, με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης να δίνει και εδώ το παρόν και να βελτιώνει αυτόματα την ποιότητα του δικτύου. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα νατο διαμορφώσουμε ιδανικά έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειάς μας, και ειδικότερα τα νεότερα άτομα, να χρησιμοποιούν το internet με ασφάλεια και πως δε θα επισκεφθεί κάποιο κακόβουλο ιστότοπο που θα θέσει σε κίνδυνο τα προσωπικά μας δεδομένα.

Όταν συνδέσουμε το AX1500 Mesh Range Extender E15 με το R15 EAGLE PRO AI AX1500 Smart Router που περιγράψαμε παραπάνω, μπορούμε να απολαύσουμε τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνητή νοημοσύνη, μιας και το AI Wi-Fi Optimizer μας συνδέει συνεχώς με το καλύτερο κανάλι WiFi, ενώ το AI Traffic Optimizer μας εξασφαλίζει το ότι θα δοθεί προτεραιότητα στη συσκευή που χρειάζεται τη μέγιστη ταχύτητα τη στιγμή εκείνη, για μια ακόμα πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήσης του Internet.

Προσφορά Back to School | Ε15 AX1500 Mesh Range Extender: Τελική τιμή €46,90 ευρώ από €71,90 ευρώ

DCS-8600LH Full HD Outdoor Wi-Fi Camera

D-Link Eagle Pro AI, D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Είναι πολύ σημαντικό το να έχουμε σταθερό και γρήγορο internet στο χώρο μας, αλλά εξίσου σημαντικό το να νιώθουμε ασφαλείς μέσα σε αυτόν. Την προστασία του χώρου μας μπορούμε να την εξασφαλίσουμε με τη Full HD DCS-8600LH κάμερα εξωτερικού χώρου για ασταμάτητη παρακολούθηση ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε εμείς στο χώρο. Η κάμερα αυτή έχει το πλεονέκτημα το ότι μπορεί να καταγράφει κάθε στιγμή σε video ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels και κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες μιας και διαθέτει πιστοποίηση IP65 τόσο στο σώμα όσο και στο καλώδιό της, για αντοχή σε βροχή, υγρασία, σκόνη αλλά και θερμοκρασίες μεταξύ -25°C και 45°C.

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με φακό που διαθέτει γωνία λήψης 135° ενώ σε περίπτωση που “εντοπίσει” κάποια κίνηση ή ήχο, μας προωθούνται ειδοποιήσεις στη συσκευή μας και μπορούμε να συνδεθούμε σε πραγματικό χρόνο για να έχουμε εικόνα μέσω του mydlink app. Η καταγραφή των video γίνεται σε ανάλυση 1920×1080 pixel ενώ είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει τη δυνατότητα ανίχνευσης ήχου αλλά και δυνατότητα λειτουργίας στο σκοτάδι, και μπορούμε να μιλήσουμε μέσω της συσκευής μας και να μεταφερθεί ο ήχος μέσω του ενσωματωμένου μεγαφώνου στο χώρο μας για να αποτρέψουμε κάποιο ατυχές συμβάν.

Επιπλέον, για να καταγράψουμε τα video της κάμερας, χρειαζόμαστε και τον αντίστοιχο αποθηκευτικό χώρο, με τη D-Link να έχει φροντίσει για αυτό, καθώς όχι μόνο μας παρέχει δωρεάν υπηρεσία 24ωρης καταγραφής στο Cloud για 1 χρόνο αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής των video σε κάρτα microSD που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 64GB, χωρίς να προβληματιζόμαστε για το ότι δε θα έχουμε διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο για την καταγραφή των video από το χώρο μας.

Προσφορά Back to School | DCS-8600LH Full HD Outdoor Wi-Fi Camera: Τελική τιμή €43,90 ευρώ από €64,90 ευρώ

D-Link Eagle Pro AI, D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link φροντίζει να μας προσφέρει προηγμένες συσκευές που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, αναβαθμίζοντας το χώρο στον οποίο τις χρησιμοποιούμε, με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που αλλάζουν την εμπειρία χρήσης του internet, στο οποίο πλέον θα συνδεόμαστε με σταθερή και υψηλή ταχύτητα, ταυτόχρονα, χωρίς καθυστερήσεις και διακοπές.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.

Gear D-Link

D-Link DCS-6500LH: Κάμερα για υψηλή ασφάλεια στο χώρο μας

Με τη κάμερα ασφαλείας D-Link Full HD DCS-6500LH μποροπυμε να έχουμε για αδιάκοπη παρακολούθηση του σπιτιού μας ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε εμείς στο χώρο.