D-Link: Κερδίζει δύο βραβεία iF Design για τις κάμερες DCS-8635LH και DCS-8302LH

, D-Link: Κερδίζει δύο βραβεία iF Design για τις κάμερες DCS-8635LH και DCS-8302LH

Η D–Link αναγνωρίστηκε στα φετινά παγκοσμίου φήμης βραβεία «iF Design» για δύο κάμερές της που αφορούν στην ασφάλεια σπιτιού – την 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8635LH) και την Full HD Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8302LH). Και οι δύο κάμερες στέφθηκαν νικητήριες στην κατηγορία “TV & cameras” στη φετινή απονομή βραβείων, η οποία επικεντρώνεται ειδικά στη διάκριση κορυφαίων και εξαιρετικών σχεδιασμών.

Διαθέτοντας εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως ανίχνευση ανθρώπου βάσει τεχνολογίας ΑΙ, η Full HD Wi-Fi Camera εξωτερικού χώρου της D–Link μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια ανθρώπινη κίνηση, σε πραγματικό χρόνο, ελαχιστοποιώντας τους ψευδείς συναγερμούς. Η DCS-8302LH προσφέρει απεριόριστη παρακολούθηση με μεγάλη ευκρίνεια Full HD 1080p και υπέρυθρη νυχτερινή όραση παρέχοντας ορατότητα έως και 5 μέτρα, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.
Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για αμφίδρομη λειτουργία ήχου και σειρήνας, η κάμερα μπορεί να αποτρέψει τους εισβολείς και να ειδοποιήσει όταν εντοπίσει κίνηση. Η ενσωματωμένη υποστήριξη Wi–Fi και ο αδιάβροχος σχεδιασμός της, σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλά και να εγκατασταθεί οπουδήποτε στο σπίτι, στον κήπο ή σε μικρό εργασιακό χώρο.

, D-Link: Κερδίζει δύο βραβεία iF Design για τις κάμερες DCS-8635LH και DCS-8302LH

Η 2K QHD Pan & Zoom Wi-Fi Camera εξωτερικού χώρου παρέχει ακριβή και λεπτομερή παρακολούθηση και αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για ένα σπίτι ή μία μικρή επιχείρηση. Με αδιάβροχο περίβλημα IP65, η κάμερα DCS-8635LH παρέχει απίστευτη 2K QHD ανάλυση και κάλυψη 360 μοιρών χάρη στην εκλεπτυσμένη, μηχανοκίνητη λειτουργία της. Με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως ανίχνευση ανθρώπου, αναγνώριση προσώπου, αυτόματη παρακολούθηση κίνησης, ανίχνευση σπασίματος γυαλιού και λειτουργεία σειρήνας, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν και να αποτρέψουν εισβολείς για να προστατέψουν το σπίτι τους. Θα είναι διαθέσιμη προς το τέλος του έτους.

Τα βραβεία iF Design διεξάγονται από τον παλαιότερο και ανεξάρτητο οργανισμό σχεδιασμού στον κόσμο, τον iF International Forum Design GmbH, στο Ανόβερο. Φέτος, μία επιτροπή αποτελούμενη από 98 μέλη εξέτασε σχεδόν 10.000 συμμετοχές που υποβλήθηκαν από 52 χώρες.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software DLink

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear DLink

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear DLink Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.

Gear DLink

D-Link DCS-6500LH: Κάμερα για υψηλή ασφάλεια στο χώρο μας

Με τη κάμερα ασφαλείας D-Link Full HD DCS-6500LH μποροπυμε να έχουμε για αδιάκοπη παρακολούθηση του σπιτιού μας ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε εμείς στο χώρο.