D-Link: Οι κάμερες ασφαλείας κερδίζουν βραβείο σχεδιασμού Red Dot

, D-Link: Οι κάμερες ασφαλείας κερδίζουν βραβείο σχεδιασμού Red Dot

Η D-Link βραβεύτηκε με το φετινό Red Dot βραβείο για δύο κάμερες παρακολούθησης – την mydlink Full HD Pan & Tilt Pro Wi-Fi Camera (DCS-8526LH) και την 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8635LH).

Και οι δύο κάμερες τιμήθηκαν φέτος στην κατηγορία Σχεδιασμού Προϊόντος (Product Design), με ειδικό έπαινο για την καινοτόμο μηχανική, λειτουργικότητά και υψηλή απόδοσή τους. Τα βραβεία Red Dot είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα και ρίχνουν τα φώτα στα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο σε επικοινωνία και σχεδιασμό.

Η Full HD Pan & Tilt Wi-Fi κάμερα, που λανσαρίστηκε νωρίτερα το 2021, διαθέτει αισθητήρα Full HD 1080p με λειτουργεία Pan & Tilt για να δίνει καθαρή εικόνα ολόκληρου του δωματίου, με μία μόνο κάμερα. Η λειτουργία Panorama View Angle Selection που διαθέτει, επιτρέπει στην κάμερα να κινηθεί γρήγορα και να επικεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη περιοχή άμεσα.

, D-Link: Οι κάμερες ασφαλείας κερδίζουν βραβείο σχεδιασμού Red Dot

Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας «Auto Motion Tracking», η κάμερα μετακινείται άμεσα οριζόντια και κάθετα για να ακολουθήσει ένα αντικείμενο όσο αυτό κινείται. Για τις περιπτώσεις που απαιτείται ενσύρματη σύνδεση, η κάμερα διαθέτει Ethernet θύρα.

Η 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi κάμερα, η οποία θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2021, προσφέρει λεπτομερή παρακολούθηση με ακρίβεια, ώστε να μπορεί να επιβλέπει και να προστατεύει ένα σπίτι ή μία μικρή επιχείρηση. Η αδιάβροχη κάμερα με πιστοποίηση IP65 προσφέρει απίστευτη 2K QHD ανάλυση και κάλυψη 360 μοιρών χάρη στην εξελιγμένη μηχανοκίνητη λειτουργεία της.

Με προηγμένες δυνατότητες όπως αναγνώριση ανθρώπινης κίνησης, αναγνώριση προσώπου, αυτόματη παρακολούθηση κίνησης ανίχνευση σπασίματος γυαλιού και ειδοποίηση με σειρήνα μέσω μεγάφωνου, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν και να αποτρέψουν τους εισβολείς για να προστατεύσουν το σπίτι τους.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Samsung Smart Home

Samsung & Google: Διεύρυνση συνεργασίας για το smart home

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Google, αναβαθμίζοντας τη διαλειτουργικότητα του έξυπνου σπιτιού.

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.