Delsey, η βαλίτσα που φορτίζει το κινητό και προβλέπει τον καιρό

Κατά τη διάρκεια της CES 2015, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Las Vegas, μεταξύ άλλων είδαμε και πολύ ενδιαφέροντα gadgets όπως το έξυπνο scooter από πρώην στελέχη της HTC αλλά και τις λάμπες που ενισχύουν το σήμα του WiFi και αντιλαμβάνονται αν κάποιος ανεπιθύμητος βρίσκεται στον χώρο μας.

Εκεί βρέθηκε και η Delsey, ο πασίγνωστος σχεδιαστής ειδών ταξιδιού. Η εταιρεία δημιούργησε την έξυπνη βαλίτσα που ονομάζεται Pluggage και την οποία σχεδιάζει εδώ και 2 χρόνια. Πριν βγει στην αγορά η εταιρεία θέλει οι υποψήφιοι αγοραστές της να αποφασίσουν ποια χαρακτηριστικά θέλουν να έχει η βαλίτσα.

Οι επιλογές είναι: Auto-weight, το app το οποίο συνοδεύει τη βαλίτσα θα χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη ζυγαριά για να σας πει το βάρος της και έτσι να αποφύγετε τις χρεώσεις του αεροδρομίου για τυχόν υπέρβαση βαλίτσα. Instant battery reload, στην περίπτωση που βρίσκετε καθ οδόν ή έχετε πολλές ώρες αναμονή σε κάποιο αεροδρόμιο αλλά δεν έχετε που να φορτίσετε το κινητό ή το tablet, η βαλίτσα θα φορτίζει τις συσκευές σας. Onboard detection, Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε αν η βαλίτσα σας επιβιβάστηκε μαζί σας. Inside lighting system, σας ειδοποιεί αν η βαλίτσα σας έχει ανοιχτεί.

Flight info, βάζοντας τις πληροφορίες για την πτήση σας στην εφαρμογή, θα σας ενημερώσει για τυχόν αλλαγές και όλες τις σχετικές πληροφορίες. Fingerprint ID, μια ακόμη επιλογή είναι για επιπλέον ασφάλεια να κλειδώσετε τη βαλίτσα με το δαχτυλικό σας αποτύπωμα. Weather forecast, όταν βάλετε τις πληροφορίες για την πτήση σας στο app, εκτός από τις τυχόν αλλαγές, η εφαρμογή σας ενημερώνει και για τον καιρό στον προορισμό σας. Inside speaker, υπάρχει ένα κρυμμένο ηχείο το οποίο μπορείτε να τραβήξετε προς τα πάνω και αν ακούσετε μουσική. Τέλος, το Trip info επιτρέπει να σχεδιάσετε λίστες με αυτά που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην επιλογή των χαρακτηριστικών της πράγματι πολύ ενδιαφέρουσας πρότασης της Delsey μπορούν να μπουν εδώ. Πρέπει όμως να πούμε ότι η Delsey δεν είναι η πρ΄ψτη που σκοπεύει να φτιάξει μια έξυπνη βαλίτσα καθώς έχει προηγηθεί η Bluesmart που μπήκε για χρηματοδότηση στο Indiegogo τον Οκτώβριο και σάρωσε μαζεύοντας 1.364.755 δολάρια ενω ζητούσε μόλις 50.000 δολάρια.

delsey pluggage, Delsey, η βαλίτσα που φορτίζει το κινητό και προβλέπει τον καιρό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Αλλη όρεξη δεν έχω να φορτίζω ΚΑΙ τη βαλίτσα μου!

Enzo

Πολύ χρήσιμα τα περισσότερα από αυτά που κάνει η βαλίτσα….Το μεγάλο ερώτημα πόσο θα κοστίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business CES CES 2015 Samsung

Samsung: Κέρδισε 35 βραβεία καινοτομίας [CES 2017]

Για τη χρονιά που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, η Samsung είχε κάποιες ατυχίες, όμως ο τεχνολογικός κολοσσός πήρε πολύ καλά νέα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κέρδισε 35 βραβεία καινοτομίας στα CES 2017 Innovation Awards.

Business CES 2015

CES 2016: Το Techblog πάει Λας Βέγκας

Αρχές Ιανουαρίου 2016 και η καρδιά της παγκόσμιας τεχνολογίας θα χτυπάει στο Las Vegas. Το Techblog πάει Vegas και θα παρακολουθήσει από κοντά την CES 2016 την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της Αμερικής από 6 έως και 9 Ιανουαρίου!

News CES 2015 LG LG Android Smartphones

LG G Flex 2, στα 599 ευρώ η τιμή του στη Γερμανία

Ένα από τα smartphones που τράβηξαν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2015 ήταν το LG G Flex 2 με την κυρτή εύκαμπτη οθόνη και το Self Healing στην πίσω πλευρά για να διορθώνει τις γρατζουνιές από την καθημερινή χρήση. Το LG G Fex 2 έρχεται βελτιωμένο συγκριτικά με τον προκάτοχό του, έχει […]

Gear CES 2015

PufferSphere M, σφαιρική οθόνη για βίντεο 360 μοιρών [CES 2015]

Τα VR headsets όπως το Oculus Rift με 360 μοιρών περιεχόμενο κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους στην αγορά ενώ όλο και περισσότερες αντίστοιχες κάμερες εμφανίζονται. Όμως το 360 μοιρών βίντεο μπορείς να το δεις μόνο σε VR headsets ή σε flat οθόνες. Η νέα σφαιρική οθόνη που παρουσιάστηκε στην CES 2015 έρχεται να δώσει […]