Διέρρευσε το Desktop Dock του Galaxy S8 με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι

galaxy s8 desktop dock, Διέρρευσε το Desktop Dock του Galaxy S8 με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι

Μια από τις πρώτες πληροφορίες που ακούσαμε για το Samsung Galaxy S8 ήταν ότι θα έχει ένα feature όπως το Windows Continuum. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Continuum επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το κινητό σε μια οθόνη και ουσιαστικά να το μετατρέψουν σε υπολογιστή.

Σήμερα διέρρευσε εικόνα από το DeX Station (Desktop Experience) του Samsung Galaxy S8. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως θα λειτουργεί, αλλά λογικά θα σου επιτρέπει να συνδέσεις το κινητό με μια εξωτερική οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο για αλληλεπίδραση με desktop app και καλύτερη παραγωγικότητα.

Το DeX Station θα διαθέτει 2 θύρες USB-A, 1 Ethernet, 1 USB-C για την φόρτιση και 1 HDMI. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει και ενσωματωμένο ανεμιστήρα για να κατεβάζει την θερμοκρασία όταν χρειαστεί. Σίγουρα η Samsung θέλει να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις, αν ανέβει επικίνδυνα η θερμοκρασία όταν για παράδειγμα βλέπεις 4K video στα 30 fps.

galaxy s8 desktop dock, Διέρρευσε το Desktop Dock του Galaxy S8 με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι

Θεωρητικά θα υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις ένα εξωτερικό USB-C monitor και να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια αυτή για να φορτίσεις το Galaxy S8. Επίσης, να πούμε ότι η θύρα Ethernet είναι σχεδιασμένη για 100Mbps, ενώ οι θύρες USB-A χρησιμοποιούν ταχύτητες 2.0.

Η τιμή του DeX Station εμφανίζεται στα 150 ευρώ. Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες μέρες (29 Μαρτίου), που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2017

To 149 € το είδε κανείς ?!?!? χαχαχαχαχαχα…

bezilys

Χρήσιμο αλλά 149!?τι περνούν εκεί στην Samsung!?

shadgr

Το embedded cooling fun είναι όλα τα λεφτά!

One

Αμα ειχε υδρόψυξη να τα δικαιολογήσω τα 150 ευρώ αλλα αυτό το πραγμα ουτε 30 δεν αξιζει… Ουτε η Vertu δε βαζει τέτοιες τιμές. Και υποτίθεται ότι η Samsung πριν μερικά χρόνια διακρινοταν ότι εδινε χαρακτηριστικα σε χαμηλή τιμη αλλα τωρα κανει ακριβως το αντίθετο.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

για το L950Xl το είχα βρεί στα 99Ε διότι στην Ελλάδα δεν το έδιναν δωρεάν όπως σε άλλες χώρες.
Τα 149$ πιστεύω είναι η τιμή που βάζει ένα κατάστημα για τις προπαραγγελίες οπότε η λογική λεέι ότι μάλλον θα το έχουν δώρο για κάποιο χρονικό διάστημα αν πάρεις την συσκευή.
Πάντως η Samsung αρχίζει και πουλάει(εστω και στο 1.000Ε) ολοκληρωμένο πακέτο αν ισχύουν οι φήμες για AKG ακουστικά.
Μακάρι να έχει multitasking κάτι που δεν είχα στο 950Xl

ΝΙΚΟΣ

Στο 950 το multitasking είναι η δυνατότητα να δουλεύεις το τηλέφωνο ανεξάρτητα από το τι ανοίγεις και επεξεργάζεσαι σε continuum mode.

VasiliS7edge

Είναι must have αυτό και μετά ένα curved monitor.

Σταύρος Χρι

2 Πράγματα :
πρώτον: πόσο μπροστά ήταν η Microsoft που το έκανε πρώτη
δευτερον: δεν θα έχει καμία χρηστικότητα. Android σε desktop ; Όχι, εκεί τα windows είναι μονόδρομος. Περιμένουμε το surface phone που θα τρέχει windows 10 cloud, πράγμα που θα ανοίξει νέο κόσμο δυνατοτήτων !

Nickolas

Βασικά το creators update θα φέρει multitasking στο continuum στα 950 και 950xl και μερικά ακόμη ωραία πραγματάκια. Και όταν λέω multitasking εννοώ να έχεις ανοιχτά παράθυρα δίπλα το ένα στο άλλο, γιατί κατα τα άλλα οι εφαρμογές παραμένουν ανοιχτές έτσι κι αλλιώς απλά δε μπορείς να τις έχεις ταυτόχρονα.
Τώρα στη συγκεκριμμένη περίπτωση μένει να δούμε τι έχει κάνει η Samsung ποιες εφαρμογές θα υποστηρίζονται αν όχι όλες κλπ Μακάρι να δουλεύει σωστά θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Πάντως 150 ευρώπουλα για ένα dock πολλά τα βλέπω βέβαια το καλό είναι οτι έχει και ethernet.

Thodoris

Πανακριβοοοο

bezilys

Κάτι παρόμοιο είχε και η Sony στα z αλλά χωρίς ανεμιστήρακι και πολύ πιο χαμηλή τιμή από αυτήν εδώ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.