Devolo Access Point One: Ταχύτατο internet σε όλο το σπίτι, ασύρματα και ενσύρματα

Devolo Access Point One, Devolo Access Point One: Ταχύτατο internet σε όλο το σπίτι, ασύρματα και ενσύρματα

Μπορεί τα περισσότερα σπίτια να έχουν μία τηλεφωνική πρίζα σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, αλλά κανένα δεν έχει εγκατεστημένο Wi-Fi access point. Ίσως κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα στο μέλλον. Οπότε, τη δεδομένη στιγμή η καλύτερη λύση είναι συσκευές όπως το Devolo Access Point One, μία 2 σε 1 λύση που προσφέρει ισχυρό Wi-Fi και αρκετές θύρες LAN.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

To Access Point One της Devolo έχει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, ενώ η εγκατάσταση του πραγματοποιείται πολύ εύκολα. Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, θα βρούμε Wi-Fi πραγματικά υψηλών επιδόσεων με ταχύτητες έως 1.733Mbps (4×4 MIMO) και με τη χρήση 802.11ac. Όταν πάμε σε 802.11n (2×2 MIMO) τότε πέφτουμε στα 300Mbps. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά των έξι κεραιών που προσφέρουν ισχυρή ασύρματη κάλυψη τόσο στα 5GHz, όσο και στα 2.4GHz.

Όλα καλά με τις ασύρματες συνδέσεις, αλλά η ενσύρματες είναι πιο σταθερές. Γι’ αυτό, η εταιρεία έχει εφοδιάσει το Devolo Access Point One με τέσσερις θύρες LAN στις οποίες μπορούμε να συνδέσουμε τη smart TV που διαθέτουν, την κονσόλα μας για ξένοιαστο χωρίς διακοπές gaming, και πολλές άλλες συσκευές.

Κούμπωσες και έφυγες

Η εγκατάσταση είναι τόσο απλή, όσο το να συνδέσει κανείς το ποντίκι στον υπολογιστή. Πρώτα συνδέουμε το Access Point One της Devolo στην πρίζα, μετά κουμπώνουμε τη θύρα στο δίκτυο του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το access point της Devolo.

Από εκεί και πέρα διαλέγουμε, είτε συνδέουμε ενσύρματα μέσω LAN τις συσκευές που διαθέτουν σχετική θύρα, ή απλά χρησιμοποιούμε το Wi-Fi του Devolo Access Point One συνδέοντας σε αυτό όσες συσκευές θέλουμε.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Access Point One της Devolo είναι διαθέσιμο τόσο μέσω γνωστό online stores, όσο και σε μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Η τιμή του είναι 119,90 ευρώ.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet devolo featured

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WiFi

Τι συμβαίνει όμως όταν η λήψη δεδομένων δικτύου είναι κακή, τι αντιπροσωπεύουν τα διάφορα πρότυπα WiFi και τι είναι το mesh WiFi;

Reviews Hands-on devolo

devolo Repeater WiFi 6 5400 & 3000: Ισχυρό WiFi παντού!

Με τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400, ο Γερμανός κατασκευαστής αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να επεκτείνετε το WiFi του router σας μέσα στο διαμέρισμά σας.

Gear devolo

WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit εξασφαλίζουν γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι, αναβαθμίζοντας το με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του WiFi 6.

Reviews devolo Hands-on

devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 είναι το πρώτο powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6 και έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί ένα γρήγορο και ασφαλές οικιακό δίκτυο.