devolo: Ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε 40 εκ. powerline adapters

devolo, devolo: Ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε 40 εκ. powerline adapters

Η devolo ηγέτιδα στον τομέα του home networking, ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε και ολοκλήρωσε την αποστολή 40 εκ. powerline adapters, δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ. Οι προσαρμογείς powerline, μεταδίδουν το σήμα Internet μέσω της υπάρχουσας καλωδίωσης, μετατρέποντας οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού σε σημείο πρόσβασης Internet.

Ως ένας από τους πρώτους προμηθευτές παγκοσμίως, η devolo βασίζεται στην τελευταία έκδοση chips υψηλής απόδοσης τα οποία που υποστηρίζουν το πρότυπο G.hn. Θεωρείται ως το μέλλον του home networking μέσω των ήδη υπαρχόντων καλωδιώσεων όπως είναι το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι, η devolo εισέρχεται σε νέες διαστάσεις ως προς την ταχύτητα και την εμβέλεια: Ένα από τα μεγαλύτερα γερμανικά περιοδικά πληροφορικής χαρακτήρισε πρόσφατα, τα προϊόντα της σειράς devolo Magic ως «τους ταχύτερους προσαρμογείς powerline που δοκιμάστηκαν ποτέ».

devolo, devolo: Ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε 40 εκ. powerline adapters

Η devolo ιδρύθηκε το 2002 στο Άαχεν της Γερμανίας και δραστηριοποιείται, πέραν του home networking, στον τομέα του smart home και των έξυπνων δικτύων. Για τους χρήστες που θέλουν να μετατρέψουν το σπίτι τους σε έξυπνο σπίτι, η devolo προσφέρει μια γκάμα προϊόντων των οποίων τα χαρακτηριστικά είναι συμβατά μεταξύ τους και μπορούν να συνδυαστούν ελεύθερα, καθώς επίσης, να συνδέονται με απλούς κανόνες. Οι χρήστες μπορούν έτσι να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και να αυξήσουν την άνεση και την ασφάλεια.

Οι λύσεις smart grid απευθύνονται στους φορείς providers ενέργειας και στους φορείς εκμετάλλευσης σημείων μέτρησης. H devolo τους προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ευφυών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και προϊόντα μετάδοσης δεδομένων και encryption.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet devolo featured

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WiFi

Τι συμβαίνει όμως όταν η λήψη δεδομένων δικτύου είναι κακή, τι αντιπροσωπεύουν τα διάφορα πρότυπα WiFi και τι είναι το mesh WiFi;

Reviews Hands-on devolo

devolo Repeater WiFi 6 5400 & 3000: Ισχυρό WiFi παντού!

Με τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400, ο Γερμανός κατασκευαστής αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να επεκτείνετε το WiFi του router σας μέσα στο διαμέρισμά σας.

Gear devolo

WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit εξασφαλίζουν γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι, αναβαθμίζοντας το με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του WiFi 6.

Reviews devolo Hands-on

devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 είναι το πρώτο powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6 και έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί ένα γρήγορο και ασφαλές οικιακό δίκτυο.