Devolo dlan 550+ WiFi ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Devolo dlan 550+ WiFi για να έχετε ασύρματο και ενσύρματο ίντερνετ παντού μέσα στο σπίτι μέσα από την υπάρχουσα καλωδίωση του ηλεκτρικού ρεύματος και την τεχνολογία powerline. Δείτε το βίντεο.

Υπολογιστές, Smart TV και κονσόλες παιχνιδιών χρησιμοποιούν την ενσύρματη σύνδεση LAN του προσαρμογέα με ταχύτητες έως 500 Mbps. Όλες οι ασύρματες συσκευές όπως smartphones και tablets μπορούν να συνδεθούν μέσω WiFi με ταχύτητες έως 300 Mbps.

Αποσυσκευάστε, συνδέστε και είστε έτοιμοι για ίντερνετ παντού μέσα στο σπίτι με το Devolo dlan 550+ WiFi.

Devolo dlan 550+ WiFi ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Devolo dlan 550+ WiFi ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Devolo dlan 550+ WiFi ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Devolo dlan 550+ WiFi ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Devolo dlan 550+ WiFi ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Devolo dlan 550+ WiFi ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Devolo dlan 550+ WiFi ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Devolo dlan 550+ WiFi ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Πλεονεκτήματα Devolo 550+ WiFi
– Ταχύτατο δίκτυο: Η ταχύτητα έως 500 Mbps μέσω του δικτύου ρεύματος προσφέρει ταυτόχρονο σερφάρισμα, HD streaming, παιχνίδια online, κ.λπ.
Τέλειο WiFi έως 300 Mbps που φροντίζει για τη βέλτιστη σύνδεση των smartphone, tablet και notebook.
– Η αποκλειστική devolo range+ τεχνολογία φροντίζει για σαφώς μεγαλύτερη εμβέλεια, σταθερότητα και κάνει τον dLAN 550+ WiFi τον πιο ισχυρό προσαρμογέα dLAN στην κατηγορία των 500 Mbps.
– Η πρίζα με ενσωματωμένη ασφάλεια προστασίας παιδιών παρέχει ευέλικτη τοποθέτηση του προσαρμογέα χωρίς να χάνετε την παροχή ρεύματος.
– Πάντα συνδεδεμένοι με το ισχυρότερο σημείο πρόσβασης WiFi χάρη στην devolo WiFi Move τεχνολογία.
– Ασφαλής κρυπτογράφηση με το πάτημα ενός κουμπιού για μέγιστη ασφάλεια δεδομένων.
– Σύνδεση υπολογιστών, Smart TV και κονσόλων παιχνιδιών άνετα μέσω της θύρας LAN.
– Γονικός έλεγχος για την ασφάλεια των παιδιών και του χρόνου χρήσης μέσω του απλού περιβάλλοντος Web ή μέσω της εφαρμογής my devolo.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικοςς

Για να καταλάβω απλά το βάζεις στην πρίζα κ έχεις ίντερνετ; Ανεξάρτητα με το αν έχεις ίντερνετ σπίτι η όχι;

Διονύσης

@Νικοςς Ναι απλά το βάζεις στην πρίζα και έχεις δίκτυο/internet σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλεις. Προϋπόθεση όμως, να έχεις internet σπίτι. Συνδέεις την μία από τις δύο συσκευές με το ρούτερ και την άλλη όπου χρειάζεσαι να έχεις δίκτυο/internet.
Αν δεν έχεις internet τότε με αυτό τον τρόπο μπορείς να έχεις ενσύρματο τοπικό δίκτυο (LAN).
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Νικοςς

Με καλυψες φίλε διονυση! Ευχαριστώ!

Νικόλας

Εκτος απο την δυνατοτητα ενισχησης της ποιοτητας του σηματος που εχει το ιντερνετ στο σπιτι μας,αυτο που καταλαβα εγω ο ασχετος,βαζοντας το στην πριζα μπορω να εχω καλυτερο σήμα απο το wifi που παιρνω απο το απεναντι σπιτι, σωστα;; Και τι τιμη εχει το συγκεκριμενο devolo wifi;;

Νίκος

Γνωρίζετε αν λειτουργεί σε σπίτι με τριφασικό ρεύμα σε πρίζες που ειναι σε διαφορετική φάση? Θέλω να μεταφέρω το ιντερνετ μέσω powerline από το ένα δωμάτιο στο σαλόνι και οι δύο αυτοί χώροι είναι σε διαφορετική φάση.
Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet devolo featured

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WiFi

Τι συμβαίνει όμως όταν η λήψη δεδομένων δικτύου είναι κακή, τι αντιπροσωπεύουν τα διάφορα πρότυπα WiFi και τι είναι το mesh WiFi;

Reviews Hands-on devolo

devolo Repeater WiFi 6 5400 & 3000: Ισχυρό WiFi παντού!

Με τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400, ο Γερμανός κατασκευαστής αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να επεκτείνετε το WiFi του router σας μέσα στο διαμέρισμά σας.

Gear devolo

WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit εξασφαλίζουν γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι, αναβαθμίζοντας το με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του WiFi 6.

Reviews devolo Hands-on

devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 είναι το πρώτο powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6 και έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί ένα γρήγορο και ασφαλές οικιακό δίκτυο.