devolo dLAN adapters: Εύκολο, γρήγορο και ποιοτικό video streaming

Η βιομηχανία των υπηρεσιών video streaming ανθεί. Τι γίνεται όμως όταν το γρήγορο σήμα του Internet, δεν φτάνει από τον router στην έξυπνη τηλεόραση ή στο streaming box; Ο χρήστης απογοητεύεται αφού έχει να αντιμετωπίσει φαινόμενα όπως το stuttering αλλά και εικόνες γεμάτες αντιαισθητικά pixels. H λύση στο πρόβλημα ακούει στο όνομα devolo και τους προσαρμογείς dLAN.

Οι κινούμενες εικόνες στο Internet υφίστανται εδώ και πολλά χρόνια. Οι χρήστες του Internet μπορούν πλέον να παρακολουθούν από τον καναπέ τους, ανά πάσα στιγμή και με απόλυτη ακρίβεια το περιεχόμενο που θέλουν: Από ένα σύντομο video clip στο YouTube, μέχρι και μια ταινία που αποτελεί ένα πολύ μεγάλο blockbuster. Σύμφωνα με μια μελέτη του οργανισμού Bitkom (2016), η πλειοψηφία των χρηστών του Internet χρησιμοποιούν video-on-demand (VOD).

dlan 1200+ scenario house

Για να είναι σε θέση οι χρήστες να παρακολουθήσουν τις νέες υπηρεσίες περιεχομένου, χρησιμοποιούν είτε μια έξυπνη τηλεόραση είτε μια συσκευή streaming, όπως η Apple TV, το Amazon Fire TV ή το Google Chromecast. Το σταθερό streaming 4K ή η μετάδοση ultra HDTV μπορεί να επιτευχθεί με ταχύτητα 15 Mbps. Ως εκ τούτου, μια κανονική σύνδεση στο Internet και η σωστή συσκευή streaming πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν τα σύγχρονα video σε μια εντελώς χαλαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Το γρήγορο σήμα Internet συχνά δεν φτάνει πάντα αυτούσιο από τον router στη συσκευή streaming, αφού στην πορεία, μειώνεται η ένταση και αυτό έχει αρνητική επίπτωση στη συνεχή ροή της συσκευής streaming. Το αποτέλεσμα είναι το βίντεο που παρακολουθούμε να μην είναι πλέον διασκεδαστικό, αφού οι εικόνες «τρέμουν» και δημιουργείται και το φαινόμενο της δημιουργίας pixel. Η devolo προσφέρει την τέλεια λύση για το πρόβλημα αυτό με τη χρήση των dLAN Powerline adapters, όπου η σύνδεση Internet έρχεται απευθείας και χωρίς διακοπές, μέσω της γραμμής ρεύματος.
Internet σε κάθε πρίζα: Είναι τόσο εύκολο.

Με την devolo όλα γίνονται απλά. Βγάζουμε τον πρώτο προσαρμογέα devolo dLAN από το κουτί και τον τοποθετούμε σε μια ελεύθερη πρίζα κοντά στον router. Τον συνδέουμε με το router μέσω του καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια τοποθετούμε το δεύτερο προσαρμογέα σε μια ελεύθερη πρίζα και τον συνδέουμε είτε μέσω καλωδίου Ethernet ή ασύρματα στην έξυπνη τηλεόραση ή στη συσκευή streaming. Έτοιμη η γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet από την πρίζα σε κάθε χώρο του σπιτιού, από το υπόγειο play room μέχρι τη σοφίτα. Οι πρακτικοί προσαρμογείς δικτύου devolo, χρησιμοποιούν τη γραμμή ρεύματος σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου και ως εκ τούτου μετατρέπουν κάθε πρίζα σε ένα σημείο πρόσβασης στο Internet – για τέλειο streaming μέσα από μια έξυπνη τηλεόραση, ή ένα streaming box και με την ασύρματη λειτουργία για όλες τις φορητές συσκευές.

dlan 1200+ packshot starterkit

Όσοι θέλουν να είναι σίγουροι για το συνεχές και αδιάλειπτο streaming ή για άλλες εφαρμογές που απαιτούν συγκριτικά υψηλούς ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων, θα πρέπει να βασίζονται στην τελευταία γενιά των προσαρμογέων devolo dLAN: devolo dLAN /1200+ ή dLAN 1200+ WiFi ac που ενσωματώνουν κορυφαίες τεχνολογίες dLAN Powerline. Οι δύο προσαρμογείς διατίθενται από ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων ως ένα πρακτικό σετ εκκίνησης για την αρχική δημιουργία ενός δικτύου Powerline ή ως μεμονωμένοι προσαρμογείς για την επέκταση μιας υπάρχουσας εγκατάστασης.

Ο προτεινόμενες τιμές λιανικής για το starter kit είναι αντίστοιχα 139.90 ευρώ και 189.90 ευρώ και για τους μεμονωμένους προσαρμογείς 74.90 ευρώ και 129.90 ευρώ αντίστοιχα. Όλα τα προϊόντα devolo καλύπτονται από τριετή εγγύηση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MediaTek

MediaTek Kompanio 1300T: Ένα chipset αποκλειστικά για tablets

H MediaTek παρουσίασε τον επεξεργαστή Kompanio 1300T, ο οποίος προορίζεται προς χρήση αποκλειστικά για tablets.

Gear Apple face ID

Apple FaceID: Έρχεται σε όλα τα iPhone, Mac και iPad;

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Bloomberg, το FaceID σε λίγο καιρό θα είναι βασικό στοιχείο του εξοπλισμού των iPhone, iPad και Mac.

Gear Creative

Creative Chat: Νέα οικονομικά ενσύρματα ακουστικά κλειστού τύπου

Τα ακουστικά Creative Chat είναι προσαρμοσμένα για να προσφέρουν ισχυρό ήχο και μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης στον χρήστη.

Gear Bluetooth

Ηχείο Louis Vuitton αξίας 2.890 δολαρίων και υψηλής αισθητικής

Με αισθητική που παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία επιστημονικής φαντασίας, το ηχείο Louis Vuitton Horizon Light Up κεντρίζει το βλέμμα.