devolo: Όλα τα νέα προϊόντα από την έκθεση IFA 2017 [+booth tour video]

Με πολλά νέα προϊόντα powerline αλλά και μια σημαντική αναβάθμιση για τα υπάρχοντα μοντέλα της έκανε αισθητή την παρουσία της η devolo στην έκθεση IFA 2017 στο Βερολίνο. Το Techblog ειχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο booth της εταιρείας και να σας μεταφέρει όλες τις ανακοινώσεις.

Τα νέα προϊόντα powerline της εταιρείας ειναι τα devolo dLAN 1200 triple+, devolo dLAN 1000 duo+ και devolo dLAN 1000 mini τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε αναλυτικά στην περιγραφή που ακολουθεί. Η σημαντική αναβάθμιση ακούει στην κωδική ονομασία Smart WiFi και θα αναβαθμίσει την εμπειρία των κατόχων dLAN WiFi 1200+ ac.

devolo booth tour IFA, devolo: Όλα τα νέα προϊόντα από την έκθεση IFA 2017 [+booth tour video]

devolo dLAN 1200 triple+
Το νεότερο μέλος της οικογένειας των dLAN, το 1200 triple+, παρέχει τρεις θύρες Gigabit Ethernet σε κάθε πρίζα. Αυτό καθιστά εύκολη την υποστήριξη, ολόκληρου του multimedia centre ή ενός γραφείου στο σπίτι, με γρήγορο Internet. Χάρη στην τεχνολογία της devolo range+, χρησιμοποιεί και τα τρία καλώδια τροφοδοσίας για τη μετάδοση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει να επιτύχει σημαντικά υψηλότερη ταχύτητα, λειτουργική σταθερότητα και εμβέλεια έως και 400 μέτρα σε σύγκριση με τα συμβατικά Powerline. Το dLAN 1200 triple+ είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη πρίζα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι καμία πρίζα στο χώρο όπου θα εγκατασταθεί, δεν θα πάει χαμένη. Ο dLAN 1200 triple+ είναι η νέα ναυαρχίδα της σειράς dLAN από τον κορυφαίο κατασκευαστή της αγοράς, την devolo. Διατίθεται τώρα σε καταστήματα και online. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ είναι 79,90 ευρώ για έναν προσαρμογέα. Ένα πρακτικό Starter Kit, που αποτελείται από ένα dLAN 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN 1200 triple+, κοστίζει 149,90 ευρώ (συνιστώμενη τιμή λιανικής). Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα.

devolo booth tour IFA, devolo: Όλα τα νέα προϊόντα από την έκθεση IFA 2017 [+booth tour video]

devolo dLAN 1000 duo+
Το νέο dLAN 1000 duo+ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet σε κάθε πρίζα σε λίγα λεπτά. Για να επιτευχθεί αυτό, οι προσαρμογείς devolo χρησιμοποιούν απλώς την οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση ως ένα μακρύ καλώδιο μεταφοράς δεδομένων. Οι νέοι προσαρμογείς devolo dLAN 1000 duo+ μεταδίδουν και λαμβάνουν όλα τα δεδομένα μέσω των γραμμών ηλεκτρικής καλωδίωσης σε ταχύτητα gigabit. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται και πάλι συνεχής η ροή βίντεο ενώ το παιχνίδι δε σταματά πλέον. Ο devolo dLAN 1000 duo+ παρέχει δύο multimedia ports σε κάθε υποδοχή ρεύματος για γρήγορη πρόσβαση. Το νέο dLAN 1000 duo+ θα είναι διαθέσιμο από το Φθινόπωρο του 2017, ως Starter Kit στα 99,90 ευρώ και ως απλός προσαρμογέας στα 54,90 ευρώ (συνιστώμενες τιμές λιανικής). Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα.

devolo booth tour IFA, devolo: Όλα τα νέα προϊόντα από την έκθεση IFA 2017 [+booth tour video]

devolo dLAN 1000 mini
Το νέο devolo dLAN 1000 mini είναι μικρό, συμπαγές και εξίσου γρήγορο σαν αστραπή. Διαθέτει την τελευταία τεχνολογία Powerline Gigabit σε ένα υπερσύγχρονο design. Το dLAN 1000 mini διαθέτει ένα multimedia port, καθιστώντας το ιδανικό για γρήγορη και οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση ενός Internet access point σε κάθε πρίζα. Το mini dLAN 1000 Mini Starter Kit θα διατίθεται με συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης 89.90 ευρώ από τις αρχές του 2018. Οι μεμονωμένοι προσαρμογείς για το dLAN 1000 mini θα κοστίζουν 49,90 ευρώ ο καθένας (συνιστώμενη τιμή λιανικής). Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα.

devolo booth tour IFA, devolo: Όλα τα νέα προϊόντα από την έκθεση IFA 2017 [+booth tour video]

devolo Smart WiFi
H devolo παρουσίασε τη νέα τεχνολογία Smart WiFi αποτελώντας τον πρώτο κατασκευαστή αυτής της καινοτομίας, παγκοσμίως. Η νέα τεχνολογία Smart WiFi θα είναι διαθέσιμη ως δωρεάν firmware update για όλους τους προσαρμογείς dLAN 1200+ WiFi ac από τις αρχές Οκτωβρίου 2017. Το Smart WiFi κάνει το υπάρχων WiFi στο σπίτι ακόμη πιο γρήγορο, πιο σταθερό και πιο αξιόπιστο, προσφέροντας την τέλεια σύνδεση για όλες τις συσκευές και τεχνολογίες multimedia για μια πραγματική εμπειρία Wi-Fi στο σπίτι. Το devolo dLAN 1200+ WiFi ac γίνεται ακόμα πιο έξυπνο. Αυτός ο υψηλής απόδοσης προσαρμογέας WiFi ac της γενιάς gigabit, θα είναι ο πρώτος προσαρμογέας WiFi στον κόσμο που θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τη νέα τεχνολογία Smart WiFi ξεκινώντας τον Οκτώβριο του 2017. Τα οφέλη του Smart WiFi με μια ματιά: Όλες οι συσκευές WiFi συνδέονται ακόμα πιο γρήγορα με το ισχυρότερο σημείο πρόσβασης WiFi (roaming), οι πιο γρήγορες συσκευές WiFi έχουν προτεραιότητα (airtime fairness), τα Smartphones, tablets, οι φορητοί υπολογιστές και όλες οι άλλες συσκευές WiFi, συνδέονται αυτόματα στη βέλτιστη ζώνη συχνοτήτων (band steering). Το update του Smart WiFi θα καταστήσει την devolo ως το μοναδικό κατασκευαστή παγκοσμίως ο οποίος θα παρέχει το νέο, βελτιωμένο πρότυπο WiFi για τα Powerline – και μάλιστα δωρεάν. Οι χρήστες του dLAN WiFi 1200+ ac θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτόματα την τεχνολογία Smart WiFi μέσω του νέου update του firmware της συσκευής.

devolo booth tour IFA, devolo: Όλα τα νέα προϊόντα από την έκθεση IFA 2017 [+booth tour video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet devolo featured

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WiFi

Τι συμβαίνει όμως όταν η λήψη δεδομένων δικτύου είναι κακή, τι αντιπροσωπεύουν τα διάφορα πρότυπα WiFi και τι είναι το mesh WiFi;

Reviews Hands-on devolo

devolo Repeater WiFi 6 5400 & 3000: Ισχυρό WiFi παντού!

Με τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400, ο Γερμανός κατασκευαστής αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να επεκτείνετε το WiFi του router σας μέσα στο διαμέρισμά σας.

Gear devolo

WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit εξασφαλίζουν γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι, αναβαθμίζοντας το με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του WiFi 6.

Reviews devolo Hands-on

devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 είναι το πρώτο powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6 και έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί ένα γρήγορο και ασφαλές οικιακό δίκτυο.