Διαγωνισμός: Κερδίστε το devolo Magic 2 LAN triple για ίντερνετ παντού μέσα στο σπίτι

, Διαγωνισμός: Κερδίστε το devolo Magic 2 LAN triple για ίντερνετ παντού μέσα στο σπίτι

Μεγάλος διαγωνισμός από το Techblog με δώρο ένα χρήσιμο “εργαλείο”, το devolo Magic 2 Lan Triple πακέτο με έναν έξτρα προσαρμογέα! Ο διαγωνισμός τρέχει στο YouTube και για να λάβεις μέρος θα πρέπει να αφήσεις στο βίντεο εκεί ένα σχόλιο και φυσικά να είσαι συνδρομητής!

Πήγαινε στο βίντεο του διαγωνισμού και δήλωσε συμμετοχή!
Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020. Καλή επιτυχία σε όλους.

devolo Magic 2 LAN triple

Το devolo Magic 2 LAN triple σάς φέρνει, κατευθείαν στην multimedia γίγα-ψυχαγωγία, χωρίς παρακάμψεις. Οι τρεις ταχύτατες θύρες LAN καθιστούν τη χρήση άλλων Switch μη απαραίτητη, καθώς μπορείτε απευθείας να συνδέσετε περισσότερες δικτυακές συσκευές στη γωνιά multimedia του σπιτιού σας. Xρησιμοποιεί την καινοτόμα τεχνολογία G.hn, η οποία προσφέρει τις υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης. Για αυτόν τον λόγο, οι συσκευές αποδίδουν πλήρως μόνο σε περιβάλλον αμιγώς G.hn, όταν δεν χρησιμοποιούνται παράλληλα άλλοι προσαρμογείς PLC.

Cloud-Office

Ονειρεμένα γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο – εξοπλίστε τον χώρο εργασίας σας στο σπίτι με το μαγικό Internet και εργαστείτε ελεύθερα. Με την devolo φέρνετε το ψηφιακό μέλλον στο γραφείο σας στο σπίτι: το devolo Magic 2 LAN triple φροντίζει για την ασφάλεια και την πάρα πολύ υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων, εσείς φροντίζετε για τα υπόλοιπα.

, Διαγωνισμός: Κερδίστε το devolo Magic 2 LAN triple για ίντερνετ παντού μέσα στο σπίτι

Streaming σε UHD

Ζήστε την καθαρή ψηφιακή ελευθερία: Απολαύστε με το devolo Magic 2 LAN triple τις τρέχουσες ταινίες σε ονειρεμένη ανάλυση 8K – με υψηλή ανάλυση και χωρίς ενοχλητικά “κουτάκια”. Συνδέστε απλώς τη Smart TV στο μαγικό οικιακό δίκτυο της devolo και βυθιστείτε στο νέο μέλλον πολυμέσων.

Multiplayer Gaming

Βυθιστείτε μαζί σε κόσμους παιχνιδιού online – με την devolo μπορείτε. Συνδέστε την κονσόλα παιχνιδιών ή τον υπολογιστή σας στο μαγικό Internet από την πρίζα. Και ήδη ξεκινάει η διασκέδαση gaming, ανεξάρτητα αν είστε μόνος ή πολεμάτε με άλλους. Χάρη στην υψηλή ταχύτητα 2.400 Mbps χωρίς τρεμόπαιγμα και προβλήματα απόδοσης.

Τρεις θύρες Gigabit για την απόλυτη multimedia ψυχαγωγία

Απολαύστε multimedia σε όλο το σπίτι: Μέσω του δικτύου ρεύματος και χάρη στην τεχνολογία Powerline μετατρέπεται το δίκτυό σας σε ένα ταχύτατο και χωρίς παρεμβολές ασύρματο δίκτυο υψηλών απαιτήσεων. Η ταχύτητα των 2400 Mbps του Magic 2 LAN triple διατηρείται και σε μεγάλες αποστάσεις, γιατί μπορεί να καλύπτει με πολλή ευκολία αποστάσεις έως και 500 μέτρα. Και καθώς το Magic 2 LAN triple ήδη διαθέτει από σήμερα την τεχνολογία του αύριο, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τίποτα στο μέλλον.

Για όποιον ενδιαφέρετε να το αγοράσει, το devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit έχει τιμή 139.90 ευρώ και το Magic 2 LAN triple single adaptor έχει τιμή 79.90 ευρώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.