Διαρρέουν οι τιμές του Apple Watch Series 7 πριν τις προπαραγγελίες

, Διαρρέουν οι τιμές του Apple Watch Series 7 πριν τις προπαραγγελίες

Μέσα από διαρροές γίνονται γνωστές οι τιμές με τις οποίες θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του Apple Watch Series 7. Η Apple είναι έτοιμη για να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για όλες τις εκδόσεις του Apple Watch Series 7.

Όχι, η Apple δεν τρελάθηκε ξαφνικά και αποφάσισε να εγκαταλείψει το όνομα iPhone για να χρησιμοποιήσει το D85X. Αυτή είναι η κωδική ονομασία του επερχόμενου iPhone με κάμερα punch hole και οθόνη με συχνότητα ανανέωσης 120 Hz.

Ελλαδα το Apple Watch 41mm θα εχειντιμη 449 ευρω.

Βασιζόμενοι στα όσα έβγαλε στη δημοσιότητα ο Jon Prosser, οι τιμές με τις οποίες θα ξεκινήσει η προπώληση του Apple Watch Series 7 στις ΗΠΑ είναι τα 399 δολάρια. Η τιμή των 529 δολαρίων αφορά στο μοντέλο των 45 χιλιοστών με τη δυνατότητα σύνδεσης στο mobile Internet, ενώ οι εκδόσεις με ανοξείδωτο ατσάλι σε κάσα διαμέτρου 41 χιλιοστών θα έχουν τιμή 699 δολαρίων και εκείνες με κάσα διαμέτρου 45 χιλιοστών θα τιμολογούνται στα 749 δολάρια.

Η κάσα από τιτάνιο θα έχει τιμές 799 δολάρια και 849 δολάρια για το μοντέλο των 41 χιλιοστών και των 45 χιλιοστών αντίστοιχα. Εννοείται ότι το μοντέλο Apple Watch Hermes θα είναι σε υψηλότερη τιμή, αλλά αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται στη συγκεκριμένη διαρροή. Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν τελικά οι τιμές στις προπαραγγελίες. Για το iPhone 13 τα λέμε σε άλλο post.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple Music Apple TV

Οι νέοι στις ΗΠΑ λατρεύουν iPhone και Apple Watch αλλά τα Apple Music και Apple TV+ όχι και τόσο

Το iPhone συνεχίζει να είναι συντριπτικά δημοφιλές στους εφήβους, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα για τους εφήβους της Piper Sandler.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.