Διέρρευσαν φωτογραφίες των νέων AirPods Pro 2

, Διέρρευσαν φωτογραφίες των νέων AirPods Pro 2

Τώρα που η Apple αποκάλυψε τα AirPods τρίτης γενιάς, με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, βελτιωμένο ήχο (συμπεριλαμβανομένου του Spatial Audio) και ένα νέο σχέδιο, το επόμενο βήμα είναι να εισάγει μία συνέχεια στην premium έκδοση της συσκευής, τα AirPods Pro. Το τελευταίο διαθέτει Active Noise Cancellation και transparency mode που επιτρέπει στο χρήστη να ακούει θορύβους περιβάλλοντος που κανονικά θα αποκλείονταν από το Noise Cancellation.

Εικόνες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν αλλαγές στη θήκη φόρτισης

Τα AirPods Pro 2 θα μπορούσαν να παρουσιαστούν το επόμενο έτος, μετά τη συρρίκνωση των στελεχών στα AirPods τρίτης γενιάς. . Τα AirPods δεύτερης γενιάς θα μπορούσαν να αφαιρέσουν ολόκληρο το στέλεχος τους, σύμφωνα με τον Mark Gurman το Bloomberg. Αλλά αυτό δεν είναι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, που υποτίθεται ότι δείχνουν την επόμενη έκδοση των Premium True Wireless Stereo ακουστικών της Apple.

, Διέρρευσαν φωτογραφίες των νέων AirPods Pro 2

Το άτομο που διέδωσε τη φωτογραφία στη macrumors ισχυρίζεται ότι προερχόταν από μία εσωτερική πηγή της Apple. Η μόνη διαφορά μεταξύ του πραγματικού AirPods Pro και της φωτογραφίας που φέρεται να αποκαλύπτει την δεύτερη έκδοση είναι η έλλειψη του οπτικού αισθητήρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε ακουστικού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Apple έχει περάσει από τη χρήση οπτικών αισθητήρων σε αισθητήρα ανίχνευσης δέρματος με τα AirPods 3, ο οπτικός αισθητήρας που λείπει στην πραγματικότητα αυξάνει την πιθανότητα η φωτογραφία του AirPods Pro 2 να είναι γνήσια.

Ενώ ορισμένοι μπορεί να αμφισβητήσουν τις τρύπες των ηχείων που βρίσκονται στο κάτω μέρος της θήκης θα ήταν ένα ασυνήθιστο μέρος για να τις βρει κανείς η πηγή έχει μία απάντηση. Υποτίθεται ότι η ενημέρωση του IOS 16 το επόμενο έτος θα περιλαμβάνει μία νέα δυνατότητα που θα προσφέρει υποστήριξη “find my” για τα AirPods Pro 2 και τη θήκη μεταφοράς ξεχωριστά. Από τις οπές των ηχείων στο κάτω μέρος της θήκης, θα ακούγεται ένας ήχος που θα βοηθήσει το χρήστη να βρει τη θήκη φόρτισης.

Η πηγή καταρρίπτει επίσης το σχέδιο χωρίς στέλεχος του Gurman για τα AirPods pro 2 και λέει ότι τέτοιο σχέδιο δεν πρόκειται να υπάρξει αυτή τη στιγμή. Ενώ η Apple θα ήθελε να κάνει το προϊόν πιο συμπαγές η πλήρης απαλλαγή από το στέλεχος μπορεί να δυσκολέψει πολύ την εταιρεία να βρει χώρο για όλα τα κυκλώματα που απαιτούνται για την κατασκευή της συσκευής. Έτσι ενώ η Apple φέρεται να έχει δοκιμάσει μία πιο στρογγυλεμένη έκδοση των AirPods Pro 2, ιδέα πιθανότητα δεν θα υλοποιηθεί.

, Διέρρευσαν φωτογραφίες των νέων AirPods Pro 2

Δεν είναι σαφές ποιες αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνει η Apple iPad pro 2, αλλά πιθανότατα αυτές θα είναι εσωτερικές αλλαγές, όπως μία μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας και πιθανώς νέα τσιπς που παρέχουν καλύτερη εμπειρία ήχου. Μία φυσική αλλαγή που εμφανίζεται στις φωτογραφίες είναι μία μεταλλική θήκη με λουράκι στο πλάι της θήκης φόρτισης στην οποία θα μπορούσε κανείς να συνδέσει έναν ιμάντα. Ενώ η Apple δεν έχει τοποθετήσει λουράκι σε καμία άλλη έκδοση των θηκών φόρτισης AirPods, δεν φαίνεται να είναι πολύ τραβηγμένο για την Apple να συμπεριλάβει μία τέτοια δυνατότητα στα νέα Airpods Pro 2 το επόμενο έτος.

Η συνέχεια των Premium AirPods θα μπορούσε να έρθει το πρώτο τρίμηνο του 2022

Όταν η Apple παρουσίασε το έργο της τρίτης γενιάς διατήρησε τα airbus της δεύτερης γενιάς ως αρχικό μοντέλο με τιμή 129$. Το AirPods 3 κοστίζουν 179$ και τα AirPods Pro 249$. Όταν τα AirPods 2 Pro κυκλοφορήσουν στην αγορά θα περιμέναμε να αντικαταστήσουν πλήρως την τρέχουσα Pro, είτε στην ίδια τιμή είτε με μία μικρή αύξηση της τιμής. Ο στόχος είναι να προσφέρει “καλές”, “καλύτερες” και “καλύτερες παραλλαγές της συσκευής.”

Να ληφθεί υπόψη ότι οι φωτογραφίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ως γνήσιες από την Apple. Αυτό που συμβαίνει συνήθως σε μία κατάσταση όπως αυτή είναι ότι ο αριθμός των ρέιντζερς των φωτογραφιών και των εικόνων θα μεγαλώνει όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία της συσκευής. Αν έπρεπε να μαντέψουμε, τα AirPods Pro 2, θα μπορούσαν να έρθουν στο φως της δημοσιότητας τον επόμενο Μάρτιο

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.