DJI Goggles: Για να ελέγχεις το drone με τις κινήσεις του κεφαλιού

DJI Goggles, DJI Goggles: Για να ελέγχεις το drone με τις κινήσεις του κεφαλιού

H DJI όταν έκανε την ανακοίνωση του Mavic Pro drone πέρσι έδωσε ένα teaser για ένα VR headset και σήμερα έρχεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της τιμής και της διαθεσιμότητας. Πρόκειται για το DJI Goggles, που είναι διαθέσιμο για παραγγελίες με τιμή 449 δολάρια. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν κάπου προς τα τέλη Μαΐου.

Το DJI Goggles σου επιτρέπει να ελέγξεις την κάμερα η την πορεία του drone απλά κουνώντας το κεφάλι. Στρέφοντας το κεφάλι δεξιά ή αριστερά, το drone το αντιλαμβάνεται και πηγαίνει στην ανάλογη κατεύθυνση.

Το VR headset έχει ανάλυση 1920×1080 pixels, touchpad για εύκολη πλοήγηση στο μενού, υποδοχή για θύρα ακουστικών, microSD, θύρες HDMI και microUSB. Υπόσχεται έως και 6 ώρες διάρκεια χάρη στην μπαταρία 9440mAh. Διαθέτει 3 viewing modes: 720p ανάλυση στα 60fps, 720p στα 30fps ή 1080p στα 30fps.

Το DJI Goggles είναι συμβατό με Mavic Pro, Phantom 4 και την σειρά Inspire. Το minimum latency είναι 110ms, στα 720p / 60fps του Mavic Pro, και φτάνει έως και 190ms στη σειρά Inspire με την ίδια ανάλυση και framerate.

Δείτε το video:

DJI Goggles, DJI Goggles: Για να ελέγχεις το drone με τις κινήσεις του κεφαλιού

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑντώνηςΤ

Πολύ ενδιαφέρον και αναμενόμενο, μόνο που με παραξενεύει λίγο το όνομά. To Goggles παραπέμπει άμεσα στην Google, αν και η λέξη σημαίνει «ματογυάλια» ή αλλιώς γυαλιά που είναι πολύ κοντά στο πρόσωπο (προστατευτικά, κολυμβητήριου κλπ), είναι πολύ ενδιαφέρουσα η marketing προσέγγιση της DJI.

KnightRider

Επιτέλους μια είδηση καλή και ενδιαφέρουσα !!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon Drones

H Amazon παραδίδει παραγγελίες με drones σε Καλιφόρνια και Τέξας

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων οι παραγγελίες αυξήθηκαν για την Amazon που υλοποίησε το πλάνο παράδοσής τους μέσω drones σε Καλιφόρνια και Τέξας.

Gear DJI

DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και κόστιζε 2.100 € για το βασικό πακέτο. Αν και η τιμή έκτοτε έχει κατέβει λίγο, εξακολουθεί να είναι ακριβό για πολλούς.

Gear DJI

Τα MediaMarkt διακόπτουν την πώληση προϊόντων της DJI λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων Media Markt/Saturn φαίνεται ότι σταμάτησε την πώληση προϊόντων της κινεζικής DJI σε Γερμανία και Ολλανδία, στην Ελλάδα πωλούνται ακόμα.

Gear Drones

Ανίχνευση αντικειμένων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο απο drones

Με την τεχνολογία του Verizon 5G Edge και της AWS Wavelength έγινε εφικτή η ανίχνευση αντικειμένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση drones.