DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

dji mavic 3 classic, DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και κόστιζε 2.100 € για το βασικό πακέτο. Αν και η τιμή έκτοτε έχει κατέβει λίγο, εξακολουθεί να είναι ακριβό για πολλούς. Και κάπου εδώ έρχεται να συστηθεί το Mavic 3 Classic.

Tο νέο drone κοστίζει 1.600 € (με το χειριστήριο RC-N1) αλλά δεν έχει τη δεύτερη κάμερα, αυτή με τον τηλεφακό 162 χλστ. Παρόλο που δεν υπάρχει οπτική μεγέθυνση εδώ, προσφέρει ψηφιακό ζουμ 3x.

dji mavic 3 classic, DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 Classic εξακολουθεί να έχει την κάμερα με την επωνυμία Hasselblad με τον εξαιρετικό αισθητήρα 4/3 των 20MP και έναν φακό 24 mm με μεταβλητό διάφραγμα (f / 2,8 έως f / 11). Μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες σε 12-bit RAW και βίντεο σε 10-bit D-Log.

Εστιάζοντας στο βίντεο, το drone μπορεί να εγγράψει έως και 5,1K βίντεο στα 24-50fps, DCI 4K έως 120fps και 1080p σε έως και 200fps. Οι κωδικοποιητές H.264 και H.265 υποστηρίζονται με ρυθμό μετάδοσης bit 200 Mbps. Είναι, δε, εξοπλισμένο με 8 GB αποθηκευτικού χώρου και υποδοχή microSD.

dji mavic 3 classic, DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Τα χαρακτηριστικά πτήσης είναι τα ίδια – έως και 46 λεπτά πτήσης και έως και 30 χιλιόμετρα απόσταση πτήσης, καθώς το Classic χρησιμοποιεί τις ίδιες μπαταρίες. Το drone είναι συμβατό με τους υπάρχοντες ελεγκτές DJI RC-N1, RC και RC Pro και μπορεί να μεταδώσει βίντεο HD σε απόσταση έως και 15 km χάρη στο σύστημα O3+. Εάν έχετε ήδη ένα από αυτά τα χειριστήρια, μπορείτε να αποκτήσετε μόνο το drone για 1.500 €.

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στο ίδιο αντίζυγο 3 αξόνων για σταθεροποίηση. Το Classic έρχεται επίσης με τους ίδιους αισθητήρες προς όλες τις κατευθύνσεις για αποφυγή εμποδίων. Σε ήρεμες συνθήκες, το drone μπορεί να φτάσει ταχύτητα 21 m / s, ενώ, αν ο καιρός δεν είναι τόσο καλός, το drone μπορεί να αντιμετωπίσει ανέμους ταχύτητας 12 m / s.

Το Classic είναι ένα από τα βαρύτερα καταναλωτικά drones στα 895g και το πρώτο που λαμβάνει το νέο πιστοποιητικό C1 της Ευρώπης, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να πετάξουν στην Ανοικτή Κατηγορία A1 χωρίς την Άδεια Πλοήγησης από απόσταση A2.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DJI

Τα MediaMarkt διακόπτουν την πώληση προϊόντων της DJI λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων Media Markt/Saturn φαίνεται ότι σταμάτησε την πώληση προϊόντων της κινεζικής DJI σε Γερμανία και Ολλανδία, στην Ελλάδα πωλούνται ακόμα.

Smartphones DJI Google Pixel 6

Pixel 6: Δεν μπορεί να πετάξει ορισμένα drones της DJI λόγω μη συμβατής εφαρμογής

Οι ιδιοκτήτες ορισμένων μοντέλων DJI και ιδιοκτήτες  Pixel 6 και Pixel 6 Pro αναγκάζονται να αποφασίσουν μεταξύ του νέου τους τηλεφώνου και του αγαπημένου τους drone. 

Gear DJI featured

DJI Mavic 3 Drone: Με κάμερα Hasselblad, 46 λεπτά πτήσης και βελτιωμένες δυνατότητες

Οι επανασχεδιασμένες μπαταρίες προσφέρουν έως και 46 λεπτά χρόνο πτήσης σε ιδανικές συνθήκες πριν χρειαστούν επαναφόρτιση χάρη στους πιο αποδοτικούς κινητήρες και έλικες.

Gear DJI

Η DJI λανσάρει τη νέα Action 2 Camera

Η DJI ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της τελευταίας compact κάμεράς της, της DJI Action 2, η οποία είναι μία ενημέρωση του αρχικού DJI Action.