DJI Mavic Air 2: Νέο drone με 8K HyperLapse και 34 λεπτά πτήση

Ο ηγέτης των drone, η κινεζική DJI, παρουσίασε επίσημα το νέο Mavic Air 2 με αισθητήρα εικόνας 48 megapixels και βίντεο 4Κ 60fps (HEVC H.265), δυνατότητα λήψης βίντεο 8Κ Hyperlapse (Time Lapse με κίνηση της κάμερας) και λειτουργίες Free, Circle, Course Lock και Waypoint, επιλέγοντας την τοποθεσία λήψης μέσω της εφαρμογής DJI Fly.

Στις λήψεις έχουμε Enhanced HDR και Panorama, SmartPhoto με αναγνώριση σκηνής και HyperLight μαζί με HDR σε μία λειτουργία για βέλτιστα αποτελέσματα. Φυσικά δεν λείπουν τα Active Track 3.0, Spotlight 2.0 και Point of Interest 3.0, επιτρέποντάς να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας.

, DJI Mavic Air 2: Νέο drone με 8K HyperLapse και 34 λεπτά πτήση

Το Mavic Air 2 έχει μπαταρία με αυτονομία πτήσης έως 34 λεπτά, με το χειριστήριο του έχει μπαταρία αυτονομίας 240 λεπτών και δυνατότα μετάδοσης εικόνας από απόσταση μέχρι και 10 χιλιόμετρα και σε ανάλυση 1080p/30fps.

, DJI Mavic Air 2: Νέο drone με 8K HyperLapse και 34 λεπτά πτήση

Η μέγιστη ταχύτητα του DJI Mavic Air 2 στη λειτουργία Sport είναι 68 χλμ/ώρα. Διαθέτει σύστημα αποφυγής εμποδίων APAS 3.0 Obstacle Avoidance με αισθητήρες για αναγνώριση αντικειμένων μπροστά, κάτω και πίσω. Υποστηρίζει επικοινωνία διπλής συχνότητας 2,4GHz/ 5,8 GHz και μεταβαίνει αυτόματα στο καλύτερο κανάλι με τις χαμηλότερες παρεμβολές σε πραγματικό χρόνο.

, DJI Mavic Air 2: Νέο drone με 8K HyperLapse και 34 λεπτά πτήση

Η τιμή του DJI Mavic Air 2 είναι 849 ευρώ. Το πακέτο με δύο έξτρα μπαταρίες, έξτρα προπέλες, σετ φίλτρων ND Filters Set (ND16/64/256) και έξτρα φορτιστή για τις μπαταρίες, μαζί με τσάντα μεταφοράς πλάτης είναι στην τιμή των 1049 ευρώ.

Πηγή

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DJI

DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και κόστιζε 2.100 € για το βασικό πακέτο. Αν και η τιμή έκτοτε έχει κατέβει λίγο, εξακολουθεί να είναι ακριβό για πολλούς.

Gear DJI

Τα MediaMarkt διακόπτουν την πώληση προϊόντων της DJI λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων Media Markt/Saturn φαίνεται ότι σταμάτησε την πώληση προϊόντων της κινεζικής DJI σε Γερμανία και Ολλανδία, στην Ελλάδα πωλούνται ακόμα.

Smartphones DJI Google Pixel 6

Pixel 6: Δεν μπορεί να πετάξει ορισμένα drones της DJI λόγω μη συμβατής εφαρμογής

Οι ιδιοκτήτες ορισμένων μοντέλων DJI και ιδιοκτήτες  Pixel 6 και Pixel 6 Pro αναγκάζονται να αποφασίσουν μεταξύ του νέου τους τηλεφώνου και του αγαπημένου τους drone. 

Gear DJI featured

DJI Mavic 3 Drone: Με κάμερα Hasselblad, 46 λεπτά πτήσης και βελτιωμένες δυνατότητες

Οι επανασχεδιασμένες μπαταρίες προσφέρουν έως και 46 λεπτά χρόνο πτήσης σε ιδανικές συνθήκες πριν χρειαστούν επαναφόρτιση χάρη στους πιο αποδοτικούς κινητήρες και έλικες.