DJI Mavic Air: Αποκτήστε το πιο φορητό DJI drone 3 αξόνων με σούπερ έκπτωση

Τη δυνατότητα να αποκτήσετε το DJI Mavic Air και την Fly More Combo έκδοσή του, με έκπτωση, χωρίς έξοδα αποστολής και τα τέλη εκτελωνισμού πληρωμένα δίνει το ηλεκτρονικό κατάστημα Tomtop.

To DJI Mavic Air αποτελεί ένα υπερφορητό κι αναδιπλούμενο drone με gimbal τριών αξόνων. Με βάρος μόλις 430 γραμμάρια, το DJI Mavic Air ενσωματώνει όλες τις χαρακτηριστικές τεχνολογίες της DJI, εξασφαλίζοντας high-end επιδόσεις και λειτουργικότητα για απεριόριστη εξερεύνηση.

Χαρακτηριστικό του DJI Mavic Air, είναι ότι αποτελεί το πιο φορητό drone της DJI με μηχανικό gimbal τριών αξόνων. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα 12MP CMOS 1/2.3” με φακό 24mm f/2.8 της κάμερας, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρές εικόνες και να πραγματοποιείτε λήψη βίντεο σε ανάλυση 4K στα 30 fps και βίντεο σε slow motion ανάλυσης 1080p στα 120fps. Έτσι, καμία λεπτομέρεια από τις περιπέτειές σας δεν θα σας ξεφύγει.

TomTop DJI Mavic Air τιμή κουπόνι έκπτωση, DJI Mavic Air: Αποκτήστε το πιο φορητό DJI drone 3 αξόνων με σούπερ έκπτωση

Εκτός από οριζόντιες, κάθετες και 180° panoramas λήψεις, το DJI Mavic Air μπορεί να ενώσει μέχρι 25 φωτογραφίες σε μόλις 8 δευτερόλεπτα, έτσι ώστε να δημιουργήσετε σφαιρικό πανόραμα ανάλυσης 32MP. Για μια πιο ζωντανή εμπειρία, απολαύστε τις φωτογραφίες μέσα από τα DJI Goggles.

Ο νέος προηγμένος HDR αλγόριθμος της κάμερας εξασφαλίζει τις σωστές ρυθμίσεις έκθεσης με έξυπνο τρόπο βάσει των συνθηκών φωτισμού. Για παράδειγμα, οι σκοτεινές περιοχές, επεξεργάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε η μετάβαση μεταξύ φωτεινών και πιο σκοτεινών σημείων να είναι πιο φυσική.

Χάρη στους αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας στο μπροστινό, πίσω και κάτω μέρος του, το DJI Mavic Air καταφέρνει να αποφεύγει εμπόδια και συγκρούσεις και επιτυγχάνει μια σταθερή πτήση. Να σημειωθεί ότι το DJI Mavic Air έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 2375 mAh που του εξασφαλίζει μέγιστη διάρκεια πτήσης 21 λεπτών και μέγιστη απόσταση 10 χιλιομέτρων. Η μέγιστη διάρκεια πτήσης υπολογίζεται χωρίς άνεμο και με σταθερή ταχύτητα 25 χιλιομέτρων την ώρα.

Το DJI Mavic Air έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 8GB ώστε να μπορείτε να σώζετε κατευθείαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας στο drone και να τα μεταφέρετε μέσω της θύρας USB 3.0 Type-C. Αν τα 8GB δεν σας φτάνουν, το DJI Mavic Air διαθέτει δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας Micro SD.  Οι διαστάσεις του όταν είναι διπλωμένο είναι 168x83x49 χλστ. και όταν ξεδιπλώνεται φτάνει τα 168x184x64 χλστ.

TomTop DJI Mavic Air τιμή κουπόνι έκπτωση, DJI Mavic Air: Αποκτήστε το πιο φορητό DJI drone 3 αξόνων με σούπερ έκπτωση

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Tomtop σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το DJI Mavic Air καθώς και τη Fly More Combo έκδοσή του, με έκπτωση, χωρίς έξοδα μεταφοράς με το τελωνείο πληρωμένο.

Η έκδοση Fly More Combo έρχεται με πολλά καλούδια και περιλαμβάνει 1 DJI Mavic Air, 1 τηλεχειριστήριο, 1 μπαταρία πτήσης, 1 φορτιστή, 1 τροφοδοτικό, 4 ζεύγη προπελών, 1 προστατευτικό προπελών, 1 καλώδιο Lightning, 1 καλώδιο Micro USB, 1 καλώδιο Type C, 1 προστατευτικό gimbal, 1 καλώδιο USB 3.0 Type C, 1 αντάπτορα USB, 2 Cable Slider, 1 θήκη μεταφοράς κι 1 ζευγάρι control sticks.

Μπορείτε να αποκτήσετε το DJI Mavic Air από 829.17 ευρώ στα 779.37 ευρώ και την Combo έκδοση στα 961.97 ευρώ από 1011.77 ευρώ. Για να επωφεληθείτε της έκπτωσης χρησιμοποιήστε τον κωδικό AIR939. Ο κωδικός ισχύει και για τα δύο προϊόντα.

Σύμφωνα με το κατάστημα, η αποστολή θα πραγματοποιηθεί μετά τις 31 Ιανουαρίου και θα χρειαστούν 7-12 εργάσιμες μέρες μέχρι να έχετε το προϊόν στα χέρια σας.

TomTop DJI Mavic Air τιμή κουπόνι έκπτωση, DJI Mavic Air: Αποκτήστε το πιο φορητό DJI drone 3 αξόνων με σούπερ έκπτωση

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.